premiumpremium 19.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wszędzie się dzielę to i tu też! Budowa od dziś pójdzie w górę! Extra mam mnięszane uczucia jakiś strach mnie ogarnął i niepokój Nic sie nie bój!! Niech się mury pną do góry!!! My juz jesteśmy wytynkowani, a dzis będziemy wychudziakowani I płacilismy juz za tynki Znów te tysiace... I mamy podłogę na strychu - całkiem pokaźny ten stryszek nasz, będę miała, gdzie graty wrzucać I kupilismy dzisiaj wejście na owy strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zadzwonilam, wyobrazcie sobie ze ten nasz projektant nie zlozyl tego odrolnienia, a nam kazal czekac na nie. Jade do niego!Bo oczywisice jest nieuchwytny na telefonie. Hmmm, a może to ten sam co nam robił adaptacje? Nasz też tak kłamał Wiecie, jak czytam takie Wasze przypadki o załatwianiu papierów, to przyznam, że ten etap budowy to dla mnie magia. Wszystkie media w działce - nic nie trzeba załatwiać. Projekt indywidualny ze wszystkimi wymogami. Nasz pośrednik zakupu działki w ramach prowizji załatwiał wszystkie odrolnienia, składał wnioski na pozwolenie, itd. My tylko odebraliśmy jak się wszystko uprawomocniło. Uff, miło powspominać te czasy No bo miałaś kogoś od czarnej roboty Nasz projektant-inspektor-kierownik w jednym też nam wszystko pozałatwiał, jedynie biegalismy o warunki zabudowy, bo były problemy spore, no i teraz o przyłącze wody i prądu. Tylko niektórzy mają tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Nic sie nie bój!! Niech się mury pną do góry!!! My juz jesteśmy wytynkowani, a dzis będziemy wychudziakowani I płacilismy juz za tynki Znów te tysiace... I mamy podłogę na strychu - całkiem pokaźny ten stryszek nasz, będę miała, gdzie graty wrzucać I kupilismy dzisiaj wejście na owy strych dzięki! ale ci fajnie! To do czerwca zdążycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Nic sie nie bój!! Niech się mury pną do góry!!! My juz jesteśmy wytynkowani, a dzis będziemy wychudziakowani I płacilismy juz za tynki Znów te tysiace... I mamy podłogę na strychu - całkiem pokaźny ten stryszek nasz, będę miała, gdzie graty wrzucać I kupilismy dzisiaj wejście na owy strych dzięki! ale ci fajnie! To do czerwca zdążycie? Wątpię. Chcemy się wprowadzić sierpień/wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 19.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Chcemy się wprowadzić sierpień/wrzesień Lepiej troszkę poczekać. Ja gdybyśmy się mieli przeprowadzać sami, to bym przyspieszyła, ale ze względu na dzieciaczki wolę mieć pewność, że dom jest przeschnięty i wywietrzony. My też się przeprowadzimy pod koniec wakacji, choć tynki dopiero zrobione w 2/3. A o wykończeniówce aż strach mi myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 19.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 spanie na styropianie ma przyszłość - Sylwia - Wałęsa nieźle na tym wyszedł trzyam kciuki za wszystkich rozpoczynających - coby im szybko nerwy nie puściły ja to na razie z lekka się wkuuu.. ileż można czekać na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.03.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 MaEmi, ile już czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 spanie na styropianie ma przyszłość - Sylwia - Wałęsa nieźle na tym wyszedł trzyam kciuki za wszystkich rozpoczynających - coby im szybko nerwy nie puściły ja to na razie z lekka się wkuuu.. ileż można czekać na pozwolenie ....60 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 19.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Puk-puk Melduję się w Waszym klubie. Ja zaczynam dopiero w przyszłym roku, ale już teraz szukam namiarów na fachowców no i ... uczę się. Bo jak nie ja to kto ? Nie wiem czy nie za późno zabieram się za te poszukiwania. Wszystko mnie przeraża, skąd ja mam to wszystko wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Puk-puk Melduję się w Waszym klubie. Ja zaczynam dopiero w przyszłym roku, ale już teraz szukam namiarów na fachowców no i ... uczę się. Bo jak nie ja to kto ? Nie wiem czy nie za późno zabieram się za te poszukiwania. Wszystko mnie przeraża, skąd ja mam to wszystko wiedzieć? Witaj! z forum się wszystkiego dowiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 19.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Szczęście nas spotkało wielkie gmina zamienia naszą brejowatą drogę dojazdową w bardziej cywilizowaną czyli wysypana tłuczniem Jak panowie budują w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Szczęście nas spotkało wielkie gmina zamienia naszą brejowatą drogę dojazdową w bardziej cywilizowaną czyli wysypana tłuczniem Jak panowie budują w dzienniku może jakiś burmistrz albo jego córka będzie twoją sąsiadką! wtedy od razu i media się znajdują i droga cywilizowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.03.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Szczęście nas spotkało wielkie gmina zamienia naszą brejowatą drogę dojazdową w bardziej cywilizowaną czyli wysypana tłuczniem Jak panowie budują w dzienniku Ależ masz c u d n i e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Chcemy się wprowadzić sierpień/wrzesień Lepiej troszkę poczekać. Ja gdybyśmy się mieli przeprowadzać sami, to bym przyspieszyła, ale ze względu na dzieciaczki wolę mieć pewność, że dom jest przeschnięty i wywietrzony. My też się przeprowadzimy pod koniec wakacji, choć tynki dopiero zrobione w 2/3. A o wykończeniówce aż strach mi myśleć. My już z tym wyczekaniem wyliczyliśmy, ze będziemy się wprowadzać najwcześniej w sierpniu. W maju będziemy już kłaść kafelki, panele, malować, później meblować itd. Od dziś mamy chudziaka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 fajnie ci ! a u nas rogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 fajnie ci ! a u nas rogi! Niedługo też będziesz miała swojego chudziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 fajnie ci ! a u nas rogi! Niedługo też będziesz miała swojego chudziaka ja już mam chudziaka ... tylko murów jeszcze brak ale ...pewnie niedługo! http://img130.imageshack.us/img130/7539/p3190033sk7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 fajnie ci ! a u nas rogi! Niedługo też będziesz miała swojego chudziaka ja już mam chudziaka ... tylko murów jeszcze brak ale ...pewnie niedługo! http://img130.imageshack.us/img130/7539/p3190033sk7.jpg Aaaaa, Ty sobie zrobiłaś chudziaczka wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.03.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Też mam chudziaka... i nawet raz już się zapadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Też mam chudziaka... i nawet raz już się zapadł I co z nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts