premiumpremium 02.04.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Doszłam do wniosku,że dalsze wkopywanie krzaczków dopiero jak sie wprowadzę, bo jak moja krwawica ma póść na marne dla jakiegoś bydlaka to przechowam je przez lato na balkonie. Tyle sie narobiłam przy nich i cieszyłam tylko oko ,że sie przyjeły i ze zima była ciepła.Ech Specjalnie kupowałam nieduże aby nie rzucały sie w oko. Tak to jest. Na czym sie da zarobić, to zabiorą. Oby im ręce pousychały. Brak słów do takich skurczybyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.04.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Doszłam do wniosku,że dalsze wkopywanie krzaczków dopiero jak sie wprowadzę, bo jak moja krwawica ma póść na marne dla jakiegoś bydlaka to przechowam je przez lato na balkonie. Tyle sie narobiłam przy nich i cieszyłam tylko oko ,że sie przyjeły i ze zima była ciepła.Ech Specjalnie kupowałam nieduże aby nie rzucały sie w oko.Przykro mi z Twojego powodu, bo wiem co to złodziejskie padalce, ciagle wlamywali mi się na dzialkę :evil:nawt kabelek od czajnika im się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A jak nie mogą ukraść, to zniszczą ze złosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.04.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A jak nie mogą ukraść, to zniszczą ze złosci O tak jakby chcieli poprawić sobie nastrój jak my nie mamy to niech inni też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 03.04.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 acca5 - bardzo mi przykro, każda kradzież jest paskudna, tu w dodatku sporo pracy i cała radość przepadła. od kilku dni myślę by to napisać: Kupiłam sobie osobówkę, będzie wozić ciężarówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.04.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A mnie spotkała tragedia- ukradli mi 30 tui posadzonych na jesień, ładnie przezimowały a tu przychodzę w sobotę na działeczkę i nie ma . żeby temu gnojkowi nogi z d..y powyrywało. Całą sobotę przeplakałam to przykre, ze ktos wzbogaca sie na takich wystepkach - brak slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.04.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 acca5, współczuję ogromnie. Tyle pracy i wszystko poszło w p...u...I kasy... aldio, Kupiłam sobie osobówkę, będzie wozić ciężarówkę a coś bliżej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Wczoraj rozładowywałam...drut Zadzwonili w ostatniej chwili, że jadą z dostawą dzień wcześniej niż byliśmy umówienii i nie zdążyłam zorganizować ekipy do rozładunku Trochę tego było. Całe szczęście, że pomogli sąsiedzi i teściowie Paznokcie ocalały W nocy zakończono wyciąganie samochodu dostawcy który się zakopał na działce Zajefajnie, ale atrakcje! Pojutrze mają być pustaki. Ciekawe czy też się zakopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 acca5, współczuję ogromnie. Tyle pracy i wszystko poszło w p...u...I kasy... aldio, Kupiłam sobie osobówkę, będzie wozić ciężarówkę a coś bliżej?? Ciąże węszę, ciąże węszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 03.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Strzelec! Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.04.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 acca5, współczuję ogromnie. Tyle pracy i wszystko poszło w p...u...I kasy... aldio, Kupiłam sobie osobówkę, będzie wozić ciężarówkę a coś bliżej?? Ciąże węszę, ciąże węszę aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gratuluję aldio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 acca5, współczuję ogromnie. Tyle pracy i wszystko poszło w p...u...I kasy... aldio, Kupiłam sobie osobówkę, będzie wozić ciężarówkę a coś bliżej?? Ciąże węszę, ciąże węszę Oooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Aldio czyli nowy domek nowy potomek? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Gartulacje Aldio Nie ma to jak wiosenne pączkowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Gartulacje Aldio Nie ma to jak wiosenne pączkowanie! No jeśli to faktycznie aldiowy pączek, to również przyłączam się do serdecznych gratulacji!!!http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/7.gif Pojechałam dziś na budowę, zobaczyłam caaały garaż styropianu i podłogóweczkę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Hej, hej moje piękne... u nas układają strop nad garażem .... ale mam do Was pytanie, tym razem nie chodzi o drzwi, a o okna... W kuchni mam okno +95 cm od posadzek, a w pozostałych pomieszczeniach w domu +85 cm 85 cm - nie za nisko???? Co o tym sądzicie???? dajcie znaka Ściskam moje piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.04.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 GRATULUJE MALEŃSTWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.04.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Jak zmierzę swoje okna to podam jutro jaka jest ich wysokość. gratulacje z maleństwa dla Aldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Hej, hej moje piękne... u nas układają strop nad garażem .... ale mam do Was pytanie, tym razem nie chodzi o drzwi, a o okna... W kuchni mam okno +95 cm od posadzek, a w pozostałych pomieszczeniach w domu +85 cm 85 cm - nie za nisko???? Co o tym sądzicie???? dajcie znaka Ściskam moje piekne u nas w pokojach +85 w kuchni +110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Hej, hej moje piękne... u nas układają strop nad garażem .... ale mam do Was pytanie, tym razem nie chodzi o drzwi, a o okna... W kuchni mam okno +95 cm od posadzek, a w pozostałych pomieszczeniach w domu +85 cm 85 cm - nie za nisko???? Co o tym sądzicie???? dajcie znaka Ściskam moje piekne u nas w pokojach +85 w kuchni +110 jak jest w kuchni wyżej to i lepiej ... my mamy wszędzie na dole 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts