beti555 03.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Hej, hej moje piękne... u nas układają strop nad garażem .... ale mam do Was pytanie, tym razem nie chodzi o drzwi, a o okna... W kuchni mam okno +95 cm od posadzek, a w pozostałych pomieszczeniach w domu +85 cm 85 cm - nie za nisko???? Co o tym sądzicie???? dajcie znaka Ściskam moje piekne Mam wszedzie 85. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Na Was zawsze mozna liczyć moje piękne.. Dziękuje i ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarabanda 03.04.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A jak nie mogą ukraść, to zniszczą ze złosci Tego się obawiam najbardziej! Nie drże jakoś przed złodziejami - akceptuję wysoki poziom ryzyka i mam testosteronu powyżej normy. Zakładam, że u nas nie będzie co ukraść (nie mamy nawet telewizora), tylko boję się, że jakiś gnojek ze złości, gdyby już się włamał zniszczy meble wolsztyńskie, które są absolutną i jedyną rozpustą przewidzianą na dzień dzisiejszy poza pancernymi oknami. W związku z czym pytam: jak to jest z alarmami? Kiedy montować? Czy od razu z monitoringiem? Jeszcze nie wgryzłam się w temat. Za to jutro wylewają u nas strop!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cień topry Wstawać, do roboty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.04.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 juz od dawna na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.04.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 hej hej , ja wstałam ale roboty nie mam za dużo co do parapetów to w projekcie to w wiekszości mam 80 oprócz wykusza-tam 60 cm i kotłowni- 128 cm nie wiedzieź czemu.. oczywiscie w kuchni podniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A jak nie mogą ukraść, to zniszczą ze złosci Tego się obawiam najbardziej! Nie drże jakoś przed złodziejami - akceptuję wysoki poziom ryzyka i mam testosteronu powyżej normy. Zakładam, że u nas nie będzie co ukraść (nie mamy nawet telewizora), tylko boję się, że jakiś gnojek ze złości, gdyby już się włamał zniszczy meble wolsztyńskie, które są absolutną i jedyną rozpustą przewidzianą na dzień dzisiejszy poza pancernymi oknami. W związku z czym pytam: jak to jest z alarmami? Kiedy montować? Czy od razu z monitoringiem? Jeszcze nie wgryzłam się w temat. Za to jutro wylewają u nas strop!!!! fajnie strop... my najpierw okna potem elektryka, wod-kan, alarm i alarm od razu z monitoringiem dzięki temu nie śpię już na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja czekam na solary, dziś mają przywieźć Chyba pojadę popatrzeć na to, co ekipa już zdążyła zrobić. Wczoraj widziałam tylko podłogówkę w kuchni i mnóstwo styropianu w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Aaaaa właśnie solarki do nas jadą Dzwonił pan, żeby się dowiedzieć, jak do nas dojechać http://www.gifownik.pl/gify_02xx/male_gify/skacze/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.04.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Aaaaa właśnie solarki do nas jadą Dzwonił pan, żeby się dowiedzieć, jak do nas dojechać http://www.gifownik.pl/gify_02xx/male_gify/skacze/5.gif Superancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja czekam na solary, dziś mają przywieźć Chyba pojadę popatrzeć na to, co ekipa już zdążyła zrobić. Wczoraj widziałam tylko podłogówkę w kuchni i mnóstwo styropianu w całym domu duzo macie solarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja czekam na solary, dziś mają przywieźć Chyba pojadę popatrzeć na to, co ekipa już zdążyła zrobić. Wczoraj widziałam tylko podłogówkę w kuchni i mnóstwo styropianu w całym domu duzo macie solarow Przyjechały, juz je obczaiłam Mamy 2 baterie słoneczne, wystarczają nawet dla 5-7 osobowej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.04.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 duzo za nie zaplacilscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 duzo za nie zaplacilscie?? 5100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.04.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 to chyba rozsadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 to chyba rozsadnie Dla nas bardzo rozsądnie Gdyby nam się to nie kalkulowało, nie bralibyśmy solarów pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mnie juz kopią(znaczy sie ryją) działkę, firma robi stan surowy otwarty(ale z tynkami wewnętrznymi,później).Chcę juz zaklepać gości od ocieplenia zewnętrznego oraz kupić styropian. Mam pytanie Kobitki, jezeli któras już kupowała (w ostanim czasie) to ile płaciłyście za styropian 10-12 mm, plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A my w końcu zawiezlismy papiery na pozwolenie na budowe. W naszych zalozeniach mialo to byc miesiac temu, ale niestety, pan sie wyrobil na dzis. mam nadzieje ze bedziemy czekac na nie dosc rozsadny czas, ze zdazymy ze wszystkim, mamy podpisana umowe z wykonawca na sierpien 2007, a jeszcze kredyt... Jestem troche przerazona. I tak wystarczy mi tego co mowia w mediach, wszysscy na okolo strasza i informuja mnie ze nie ma materialow, jak podrozal material. Bosz, przeciez ja tez mam uszy i oczy. To co mamy zrezygnowac ze swoich planow? Na co mamy czekac? Az bedzie lepiej? I mieszkac w dwoch pokojach cale zycie? koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mnie juz kopią(znaczy sie ryją) działkę, firma robi stan surowy otwarty(ale z tynkami wewnętrznymi,później).Chcę juz zaklepać gości od ocieplenia zewnętrznego oraz kupić styropian. Mam pytanie Kobitki, jezeli któras już kupowała (w ostanim czasie) to ile płaciłyście za styropian 10-12 mm, plissssss termoorganika platinum 230 zł brutto za m3 zwykły kosztuje ok 170-180 zł za m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mnie juz kopią(znaczy sie ryją) działkę, firma robi stan surowy otwarty(ale z tynkami wewnętrznymi,później).Chcę juz zaklepać gości od ocieplenia zewnętrznego oraz kupić styropian. Mam pytanie Kobitki, jezeli któras już kupowała (w ostanim czasie) to ile płaciłyście za styropian 10-12 mm, plissssss termoorganika platinum 230 zł brutto za m3 zwykły kosztuje ok 170-180 zł za m3Dzieki Sylwuś, wiem na czym stoję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts