CAEN 07.04.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zawsze mam ten sam problem, u których rodziców jemy śniadanie a u których siedzimy później Jedni i drudzy czekają na nas z barszczem i ze święconkiem Dziewczyny, mieszkamy w różnych stronach. Ja w Radomiu. Co u Was wkłada się do koszyczka? Ja dziś miałam wersję oszczędną (bo kto to zje później) : jaja, kiełbasa, chlebek, sól, chrzan tarty, pisanki czekoladowe, baranek z cukru i borówki. u nas podobnie, no może jeszcze piaskowa babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 07.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 A ja przed chwila dowiedziałam się, ze męża bliska kuzynka robiła kilka dni temu cytologię i wyszły komórki rakowe 20.04 będzie miała zabieg w czasie którego pobiorą wycinek do zbadania jakie to dokładnie komórki... złośliwe czy może jednak nie... Staramy się ją wspierać, ale sama nie wiem czy to coś daje Beti podobny problem dotknął mojej siostry i przyjaciółki.. rak, to nie wyrok, uwierz mi. Obie są dziś usmiechnięte i szczęśliwe - była chemia, zabiegi operacyjne, wyglądało groźnie (w obu przypadkach były zmiany złośliwe). Siostra o chorobie prawie już zapomniała.. Głowa do góry, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 o kurde...a ja tak zwlekam z tąytologią w przyszłym tyg się zapisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Oj my kobietki to mamy za swoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Anita Lipnicka>>> Piosenka słodko-gorzka "Kiedy dzień jest zły a noc dłuży się, kiedy żadna myśl już nie cieszy Cię weź głęboki wdech i zacznij wszystko jeszcze raz... Tak... życie dziwne jest słodko-gorzki ma smak burzy w żyłach krew cierpliwości uczy nas (...)Tak...życie żartem jest co przez śmiech wyciska łzy nie oszczędza serc uczy nas jak silnym być(...)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Anita Lipnicka>>> Piosenka słodko-gorzka "Kiedy dzień jest zły a noc dłuży się, kiedy żadna myśl już nie cieszy Cię weź głęboki wdech i zacznij wszystko jeszcze raz... Tak... życie dziwne jest słodko-gorzki ma smak burzy w żyłach krew cierpliwości uczy nas (...) Tak...życie żartem jest co przez śmiech wyciska łzy nie oszczędza serc uczy nas jak silnym być(...)" Oj prawda prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 07.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Coś na zmianę nastrojuhttp://images21.fotosik.pl/152/9121759a251483da.jpgpozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.04.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 o kurde...a ja tak zwlekam z tąytologią w przyszłym tyg się zapisuję! Ja staram sie co roku, jednak w tym jeszcze nie robiłam Zamierzam zrobić jak najszybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.04.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 A ja przed chwila dowiedziałam się, ze męża bliska kuzynka robiła kilka dni temu cytologię i wyszły komórki rakowe 20.04 będzie miała zabieg w czasie którego pobiorą wycinek do zbadania jakie to dokładnie komórki... złośliwe czy może jednak nie... Staramy się ją wspierać, ale sama nie wiem czy to coś daje Beti podobny problem dotknął mojej siostry i przyjaciółki.. rak, to nie wyrok, uwierz mi. Obie są dziś usmiechnięte i szczęśliwe - była chemia, zabiegi operacyjne, wyglądało groźnie (w obu przypadkach były zmiany złośliwe). Siostra o chorobie prawie już zapomniała.. Głowa do góry, będzie dobrze! Staram sie mysleć, ze bedzie dobrze Moja mama tez przez to przechodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Helou http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Wielkanoc/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Psik psik Dziewczyny wstawać bo chłopaki już z wiadrami lecą http://www.dookolaswiata.pl/fotos/25042003/images/03_JPG.jpg Wesołych Świąt... ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 09.04.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 oj, też wzięłabym do łapki wiaderko... hihihihihihihih mam parę osób "na oku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 09.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 http://images21.fotosik.pl/156/e71774a5130e1f54.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 09.04.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 mayland z wiadrami, albo sikawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Ja też z wiadrem do Was, a co http://polonijka.com/j0384218.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witajcie, Ja dziś nie oblewam, rano z sikawką zaszalałam. Co do tematów na forum "Bab budowniczych" to powiem tak: na coraz lepsze samochody ludzi stać, na dvd stac, na komputery i zmywarki ludzi stać i na elektroniczne lodówki z telewizorem też ludzi stać a na dziecko nie stać?? Jeśli ktoś bedzie chciał je mieć, bo żadna siła nie powstrzyma. Juz sie przekonałam po innych dziewczynach, że najpierw sie odkłada dziecko bo studia, bo praca, bo dom bo to i tamto a jak juz sie wszystko ma i chce sie dziecka, to okazuje sie że teraz matka natura sie buntuje bo nie chce dać: a to cysta a to guzek, a to mało żywe plemniki bo stres i inne złe czynniki. Najlepiej jak zdarzy sie wpadka Wtedy już jest i tyle. beti555,mam nadzieję, ze bedzie dobrze. Życzę siły i optymizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 09.04.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Tak było fajnie przez dwa dni a jutro http://www.gify-animowane.pl/gify/Rozmaite/Praca/1.gif plus to http://www.gify-animowane.pl/gify/Rozmaite/Praca/32.gif Pozdrowionka na po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Iwozelka.... aleś się wprawiła we wklejaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Jeszcze się dzień nie skończył Przed nami jeszcze świąteczna nocka A do pracy idę na 2 dni a potem znów wyjeżdżam Tym razem Stolyyyca Szkolenie 2 dniowe Wracam na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts