MaEmi 18.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 JoShity jeszcze tego teraz nie wiesz ale za miesiąc, dwa zrozumiesz że to wam wyszło na dobremąż miał pracę więc jej pilnował i nie szukał czegoś nowego. Teraz po kilku dniach goryczy przyjdzie czas na refleksje - że jestem przecież świetnym fachowcem, że nowe technologie to nie problem - nie było potrzeby to się nie uczył, jest potrzeba to się wdrożysuma sumarum chwilowe problemy wyjdą wam na korzyść - wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ty jeszcze tego teraz nie wiesz ale za miesiąc, dwa zrozumiesz że to wam wyszło na dobre Mam nadzieję... mąż miał pracę więc jej pilnował i nie szukał czegoś nowego. Nie zupełnie. Kłopoty zaczęły się kilka miesięcy temu. Już wtedy wypłaty przestały być regularne (współpraca między firmami a nie zatrudnienie na etat co niczego oczywiście nie tłumaczy). Mąż podjął wtedy próbę znalezienia nowej pracy. Nic z tego nie wyszło. Teraz jest drugie podejście bo nóż na gardle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.04.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 MaEmi ma rację. Już jeden taki przypadek znam, ze nastąpiło chwilowe załamanie po utracie i tak marnej pracy. Teraz oboje się cieszą bo facet znalazł lepszą i lepiej płatną i częściej jest w domu. Jakby Twój mąż był humanistą no to gorzej, mniej jest ofert ale informatyk? Tak więc trzymam kciuki, nie łam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziewczyny mamy EURO 2012!!!!!!! Wszystko drgnie, szykuje się wielki kop gospodarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziewczyny mamy EURO 2012!!!!!!! Wszystko drgnie, szykuje się wielki kop gospodarczy A jak materiały budowlane potanieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.04.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Joshi pozdrów męża, (jestem jak blondynka zupełnie nie wiem co to jest C i C#.) Praca na pewno sie znajdzie: mój mąż też miał podobna sytuacje całkiem niedawno i z dnia na dzień znalazł nową; DZIEKI NOWEJ MA TERAZ DUZO CZASU- I CZĘŚCIEJ JEST NA BUDOWIE WRESZCZIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.04.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No i stało się... Ostro się popsztykaliśmy... Nie wytrzymuję ciśnienia. On chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.04.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 JoShi, bedzie dobrze, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jeszcze na dodatek poszedł wyładowywać swoja złość do garażu i rozharatał sobie palec. Nie wiem o co bo nie chce ze mną gadać, chyba siekierą, bo wydawało mi się że rąbał drewka na rozpałkę do kominka. Lało się jak z prosiaka. Co za dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jeszcze na dodatek poszedł wyładowywać swoja złość do garażu i rozharatał sobie palec. Nie wiem o co bo nie chce ze mną gadać, chyba siekierą, bo wydawało mi się że rąbał drewka na rozpałkę do kominka. Lało się jak z prosiaka. Co za dzień... Tak to juz jest, ze gdy sa kłopoty, odbija sie to na zwiazku Jednak trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze Kazdy przechodzi złe chwile, u Was na dodatek jest to jeszcze utrata pracy Za jakis czas bedzie juz dobrze a dzięki tym kłopotom Wasz związek sie umocni. W dobrych związkach tak zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 JoShi przykro mi, że tak sie kiepsko się układa. Mam nadzieję, że to wkrótce się zmieni na lepsze! Życzę powodzenia i trzymam kciukasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 18.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 przykro się robi jak się czyta o czyiś spięciach , a jeszcze bardziej gdy dotyczy to nas a najbardziej jak człowiek kocha i się rani . To wszystko minie tylko staraj się go wesprzeć i przy tym niezwariować.Tu potrzebny jest czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 19.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ale czasem lepiej wszytsko wykrzyczec niz dusic to w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.04.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A moja ekipa nie ma czasu na wylewki Poproszę o listę możliwości, które mogę zastosować w rozmowie z nimi, by ich przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 PP a mi zawalają kolejny raz dostawę bloczków fundamentowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 20.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A moja ekipa nie ma czasu na wylewki Poproszę o listę możliwości, które mogę zastosować w rozmowie z nimi, by ich przekonać Kurcze, przyznam szczerze, że skoro kobieta w ciąży nie jest w stanie ich przekonać to ja nie wiem czy ktoś inny da rade... Moja ekipa wreszcie wczoraj dojechała (od poniedziałku tak jechali). Ale za to wzięli się ostro do pracy i jeśli kierownik budowy nie będzie miał zastrzeżeń to jeszcze dziś pod wieczór albo jutro do południa będą zalewać ławy Potem przerwa do wtorku i ruszą z bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 20.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A u mnie prawie kończą mury parteru a ja kupiłam zestaw: akcesoria kominkowe i koszyk na drewno(chociaż brak kominka), kosz na gazety i na parasolki http://images6.fotosik.pl/3/db8f2ba55ceca42b.jpg przepraszam że niezbyt wyeksponowane(ale to nasz garaż) oraz mini sofkę do przedpokoju obecnie w piwnicy http://images6.fotosik.pl/3/7e694d9d301906d5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Super sofa!!!!! Ja też taką chcę W czerwonym lub fioletowym aksamicie Daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts