Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

JoShi

ty jeszcze tego teraz nie wiesz ale za miesiąc, dwa zrozumiesz że to wam wyszło na dobre

mąż miał pracę więc jej pilnował i nie szukał czegoś nowego. Teraz po kilku dniach goryczy przyjdzie czas na refleksje - że jestem przecież świetnym fachowcem, że nowe technologie to nie problem - nie było potrzeby to się nie uczył, jest potrzeba to się wdroży

suma sumarum chwilowe problemy wyjdą wam na korzyść - wiem coś o tym.

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ty jeszcze tego teraz nie wiesz ale za miesiąc, dwa zrozumiesz że to wam wyszło na dobre

Mam nadzieję...

mąż miał pracę więc jej pilnował i nie szukał czegoś nowego.

Nie zupełnie. Kłopoty zaczęły się kilka miesięcy temu. Już wtedy wypłaty przestały być regularne (współpraca między firmami a nie zatrudnienie na etat co niczego oczywiście nie tłumaczy). Mąż podjął wtedy próbę znalezienia nowej pracy. Nic z tego nie wyszło. Teraz jest drugie podejście bo nóż na gardle.

MaEmi ma rację. Już jeden taki przypadek znam, ze nastąpiło chwilowe załamanie po utracie i tak marnej pracy. Teraz oboje się cieszą bo facet znalazł lepszą i lepiej płatną i częściej jest w domu. Jakby Twój mąż był humanistą no to gorzej, mniej jest ofert ale informatyk? :D

Tak więc trzymam kciuki, nie łam się...

Jeszcze na dodatek poszedł wyładowywać swoja złość do garażu i rozharatał sobie palec. Nie wiem o co bo nie chce ze mną gadać, chyba siekierą, bo wydawało mi się że rąbał drewka na rozpałkę do kominka. Lało się jak z prosiaka. Co za dzień...

Tak to juz jest, ze gdy sa kłopoty, odbija sie to na zwiazku :-? Jednak trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze :) Kazdy przechodzi złe chwile, u Was na dodatek jest to jeszcze utrata pracy :-? Za jakis czas bedzie juz dobrze a dzięki tym kłopotom Wasz związek sie umocni. W dobrych związkach tak zawsze jest :)

A moja ekipa nie ma czasu na wylewki :evil:

Poproszę o listę możliwości, które mogę zastosować w rozmowie z nimi, by ich przekonać :evil:

Kurcze, przyznam szczerze, że skoro kobieta w ciąży nie jest w stanie ich przekonać to ja nie wiem czy ktoś inny da rade... :-?

Moja ekipa wreszcie wczoraj dojechała (od poniedziałku tak jechali). Ale za to wzięli się ostro do pracy i jeśli kierownik budowy nie będzie miał zastrzeżeń to jeszcze dziś pod wieczór albo jutro do południa będą zalewać ławy :lol: Potem przerwa do wtorku i ruszą z bloczkami :)

A u mnie prawie kończą mury parteru :p

a ja kupiłam zestaw: akcesoria kominkowe i koszyk na drewno(chociaż brak kominka), kosz na gazety i na parasolki :wink:

http://images6.fotosik.pl/3/db8f2ba55ceca42b.jpg

przepraszam że niezbyt wyeksponowane(ale to nasz garaż)

oraz mini sofkę do przedpokoju :o obecnie w piwnicy :-?

http://images6.fotosik.pl/3/7e694d9d301906d5.jpg