premiumpremium 06.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A ja mam juz wykafelkowane wc na dole Ale się cieszę, mówię Wam - to nic, ze nie ma jeszcze podłogi, sufitu i fug Ale i tak jest super Dziś zalewamy taras, po weekendzie robimy przyłącza. I kupujemy piec. I wybieramy farby. A ja w przerwie między tymi zajęciami urodzę dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A ja mam juz wykafelkowane wc na dole Ale się cieszę, mówię Wam - to nic, ze nie ma jeszcze podłogi, sufitu i fug Ale i tak jest super Dziś zalewamy taras, po weekendzie robimy przyłącza. I kupujemy piec. I wybieramy farby. A ja w przerwie między tymi zajęciami urodzę dziecko Gratuluję!!! A przede wszystkim gratuluję ciąży, którą to znosisz tak pieknie; bez narzekań na wielki brzuch, na upały. Jakbyś stworzona była do takiego stanu. Pewnie w tej radości wielkiej jak już urodzisz to prosto ze szpitala z niunią na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A ja mam juz wykafelkowane wc na dole Ale się cieszę, mówię Wam - to nic, ze nie ma jeszcze podłogi, sufitu i fug Ale i tak jest super Dziś zalewamy taras, po weekendzie robimy przyłącza. I kupujemy piec. I wybieramy farby. A ja w przerwie między tymi zajęciami urodzę dziecko Gratuluję!!! A przede wszystkim gratuluję ciąży, którą to znosisz tak pieknie; bez narzekań na wielki brzuch, na upały. Jakbyś stworzona była do takiego stanu. Pewnie w tej radości wielkiej jak już urodzisz to prosto ze szpitala z niunią na budowę Wiolasz, teraz mnie zabiłaś.... Bo ani razu mnie nie widziałaś a podzielasz opinię wielu moich znajomych i znajomych moich rodziców. Kto mnie widzi, od razu mówi, ze ciąża mi służy, bardzo ładnie wyglądam i są zdziwieni, gdy im mówię, ze termin porodu to lada dzień Przekonani są, że to 5-6 miesiąc (a brzuszek naprawdę nie jest taki malutki) Bardzo miło mi jest po przeczytaniu Twojego postu A ze szpitala pewnie od razu pojadę na budowę, bo nie wytrzymam bez oglądania domku trzech dni I śmiejemy sie, ze mąż mi przywiezie na porodówkę wzorniki farb, frontów kuchennych, wyceny itp, zebym wybrała, co mi się podoba Trzymam kciuki za Twój domek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Tak mi sie wydaje, że są dwa typy ciężarówek: które po jednym słowie potrafią powiedzieć że mają dość, i takie, które chodzą szczęśliwe. Ja byłam tą pierwszą i dlatego wiem, ze Ty jesteś Tą drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.06.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Tak mi sie wydaje, że są dwa typy ciężarówek: które po jednym słowie potrafią powiedzieć że mają dość, i takie, które chodzą szczęśliwe. Ja byłam tą pierwszą i dlatego wiem, ze Ty jesteś Tą drugą Hahahaha Też mam czasem dość, nie jestem aż tak idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Dziewczyny, na jakiej wysokości od podłogi robiłyście włączniki? Znajomy elektryk (który niestety nie będzie kładł nam elektryki ) poleca zrobienie ich na wysokości 75-80cm... Jakoś tak dziwnie to wygląda, ale moze warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 tak nisko, przeciez to niewygodnie. Ja bym zrobila 120cm, akurat do reki a i dla dzieci nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 tak nisko, przeciez to niewygodnie. Ja bym zrobila 120cm, akurat do reki a i dla dzieci nie ma problemu. mówi, ze tak teraz sie robi... to dlatego żeby reki nie trzeba było podnosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.06.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Wiesz, wazne jest jak ci bedzie wygodnie, mi sie tak nisko nie podoba, ale musisz sie zastanowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.06.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 A jak byscie widzialy brazowy dach, jasno zolte piaskowe elewacje z biala otoczka wokol bialych okien i do tego brazowe drzwi wejsciowe i brazowe bramy garazowe, oczywisice w naszej lukrecji- w linku ponizej, acha podbitka i balustrady drewniane orzechowe jak w http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4107a2c6e180b&obraz=114838423081f6ecd3a648d5a389069229f732f065&counter=1Chodzi mi o to czy pasuja brazowe drzwi i bramy do tych bialych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.06.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A jak byscie widzialy brazowy dach, jasno zolte piaskowe elewacje z biala otoczka wokol bialych okien i do tego brazowe drzwi wejsciowe i brazowe bramy garazowe, oczywisice w naszej lukrecji- w linku ponizej, acha podbitka i balustrady drewniane orzechowe jak w http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4107a2c6e180b&obraz=114838423081f6ecd3a648d5a389069229f732f065&counter=1 Chodzi mi o to czy pasuja brazowe drzwi i bramy do tych bialych okien Ładne zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 08.06.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A jak byscie widzialy brazowy dach, jasno zolte piaskowe elewacje z biala otoczka wokol bialych okien i do tego brazowe drzwi wejsciowe i brazowe bramy garazowe, oczywisice w naszej lukrecji- w linku ponizej, acha podbitka i balustrady drewniane orzechowe jak w http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4107a2c6e180b&obraz=114838423081f6ecd3a648d5a389069229f732f065&counter=1 Chodzi mi o to czy pasuja brazowe drzwi i bramy do tych bialych okien Ja mam podobny problem... czy dać biale okna, a drzwi i bramę brązowe, czy jednak okna też w brązie, czy wszystko białe. Chyba będę to sobie musiała narysować zanim podejmę ostateczną decyzję Dach też będę miała brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 u nas dach czarny a reszta biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.06.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 U nas dach, brama garażowa i drzwi ciemny brąz, okna złoty dąb, elewacja kremowa. Nam sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 U nas grafitowy dach, okna, drzwi i brama białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 U nas grafitowy dach, okna, drzwi i brama białe. Betti to tak jak u nas a elewacja jaka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.06.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 U nas grafitowy dach, okna, drzwi i brama białe. Betti to tak jak u nas a elewacja jaka będzie? Ciemna. Nie wiem jaki to kolor wg palety tynków, ale mi przypomina bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.06.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 U nas grafitowy dach, okna, drzwi i brama białe. Betti to tak jak u nas a elewacja jaka będzie? Ciemna. Nie wiem jaki to kolor wg palety tynków, ale mi przypomina bordo Na palecie, wzorniku, zawsze jest kolor jaśniejszy. My wybraliśmy kremowy żółty, a tak naprawdę jest na ścianach bardziej żółty niż kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny, u mnie jakiś taki zastój chyba przez te gorąco- nie cierpię upałów i lata na łące. Skończyłam wylewanie posadzek. Poza garażem jeszcze, bo instalacja CO - odkurzacz do poprawki. Jest tak gorąco ,że nie mam siły nawet posprzątać na działeczce- a zawsze coś się znajdzie.W przyszłym tygodniu muszę ostatecznie zamknąć domek- tj kupić drzwi zewnętrzne i zamontować jadę na tydzień do Egiptu- choć nie chce mi się -wolę być na budowie. Chyba jestem zboczona albo po prostu zmęczona chyba to drugie.Czekam na skończenie podbitki.na razie mam tak; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Cześć dziewczyny, u mnie jakiś taki zastój chyba przez te gorąco- nie cierpię upałów i lata na łące. Skończyłam wylewanie posadzek. Poza garażem jeszcze, bo instalacja CO - odkurzacz do poprawki. Jest tak gorąco ,że nie mam siły nawet posprzątać na działeczce- a zawsze coś się znajdzie. W przyszłym tygodniu muszę ostatecznie zamknąć domek- tj kupić drzwi zewnętrzne i zamontować jadę na tydzień do Egiptu- choć nie chce mi się -wolę być na budowie. Chyba jestem zboczona albo po prostu zmęczona chyba to drugie. Czekam na skończenie podbitki.na razie mam tak; Jedź, jedź. Ładne fotki porób i nam pokażesz Ile płacisz za podbitkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts