izi7 15.06.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Betti555 - gratulacje! Dbaj o siebie i unikaj stresów Ewik_1 - chyba pokręciłaś tygodnie z miesiącami A my nareszcie w poniedziałek ruszamy z wykończeniówką Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Betti555 - gratulacje! Dbaj o siebie i unikaj stresów A my nareszcie w poniedziałek ruszamy z wykończeniówką Ale się cieszę Dzięki Jak ja chciałabym juz zaczynać wykonczeniówkę No, ale u mnie to jeszcze daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Teriva ale teraz żałuję, że nie monolityczny. Jest tak pracochłonny i kosztowny, że nie wiem, czy monolityczny nie byłby szybszy i tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Teriva ale teraz żałuję, że nie monolityczny. Jest tak pracochłonny i kosztowny, że nie wiem, czy monolityczny nie byłby szybszy i tańszy. Też mam terive... Widzisz, my nawet nie rozważaliśmy innego Teraz sądzę, ze to był błąd własnie ze wzgledu na koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Teriva ale teraz żałuję, że nie monolityczny. Jest tak pracochłonny i kosztowny, że nie wiem, czy monolityczny nie byłby szybszy i tańszy. Też mam terive... Widzisz, my nawet nie rozważaliśmy innego Teraz sądzę, ze to był błąd własnie ze wzgledu na koszty o tym,że teriva tania mówią zawsze wykonawcy...bo łatwiej i szybciej im to ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Same belki i pustaki kosztowały ok 8tys. Do tego dojdzie beton, stal, drewno na szalunki. Robocizna równie pracochłonna jak przy monolitycznym. Trzeba bawić się z tymi belkami, układać A do monolitycznego poleciałby szybko szalunek. Wiecej drewna ale i tak byłoby taniej niz teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Same belki i pustaki kosztowały ok 8tys. Do tego dojdzie beton, stal, drewno na szalunki. Robocizna równie pracochłonna jak przy monolitycznym. Trzeba bawić się z tymi belkami, układać A do monolitycznego poleciałby szybko szalunek. Wiecej drewna ale i tak byłoby taniej niz teriva szybko? mayland mój strop układali więcej niż tydzień http://img265.imageshack.us/img265/866/p3310001ip9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mi wczoraj zrobili garaż. Beton kazali mi zamówić na 26 lipca. Mam trudny strop bo kilka podciagów. Do tego dojdą schody i tarasy Wszystko razem wylewane. Kazali mi zamówić 21m3 betonu Zbankrutuje na ten strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.06.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ładny strop mikopiko... a u nas wykończeniówka trwa ale z takimi przerwami że obłęd... wszystko przez ten brak prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja niestety nie widzę wszystkich obrazków Zobaczę w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mi wczoraj zrobili garaż. Beton kazali mi zamówić na 26 lipca. Mam trudny strop bo kilka podciagów. Do tego dojdą schody i tarasy Wszystko razem wylewane. Kazali mi zamówić 21m3 betonu Zbankrutuje na ten strop u nas na sam strop weszło 22m betonu + schody i tarasy 9m + 4 tony pręta żebrowanego + 350 stempli +6m calówki a te ceny...rosną... mayland będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ładny strop mikopiko... a u nas wykończeniówka trwa ale z takimi przerwami że obłęd... wszystko przez ten brak prądu mnie też szlag trafia z tego powodu do czego to podobne, żeby w takich czasach nie można było tego zrobić od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mi wczoraj zrobili garaż. Beton kazali mi zamówić na 26 lipca. Mam trudny strop bo kilka podciagów. Do tego dojdą schody i tarasy Wszystko razem wylewane. Kazali mi zamówić 21m3 betonu Zbankrutuje na ten strop u nas na sam strop weszło 22m betonu + schody i tarasy 9m + 4 tony pręta żebrowanego + 350 stempli +6m calówki a te ceny...rosną... mayland będzie dobrze Miko!!! Dużo Naprawdę sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ładny strop mikopiko... a u nas wykończeniówka trwa ale z takimi przerwami że obłęd... wszystko przez ten brak prądu mnie też szlag trafia z tego powodu do czego to podobne, żeby w takich czasach nie można było tego zrobić od ręki miko, Ty jak Sylvia, tez nie masz prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Teriva ale teraz żałuję, że nie monolityczny. Jest tak pracochłonny i kosztowny, że nie wiem, czy monolityczny nie byłby szybszy i tańszy. Też mam terive... Widzisz, my nawet nie rozważaliśmy innego Teraz sądzę, ze to był błąd własnie ze wzgledu na koszty o tym,że teriva tania mówią zawsze wykonawcy...bo łatwiej i szybciej im to ułożyć nasz od razu kazał monolityczny ze wzgledu na koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.06.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ładny strop mikopiko... a u nas wykończeniówka trwa ale z takimi przerwami że obłęd... wszystko przez ten brak prądu mnie też szlag trafia z tego powodu do czego to podobne, żeby w takich czasach nie można było tego zrobić od ręki miko, Ty jak Sylvia, tez nie masz prądu? no właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja myślę, że Miko wykańcza wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.06.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja myślę, że Miko wykańcza wykończeniówka też tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja myślę, że Miko wykańcza wykończeniówka też tak mi sie wydaje A nie przypadkiem adrenalina w zdobywaniu punkcików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts