premiumpremium 04.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 U mnie dom się wykańcza i ja też ale jak spojrzę na ten ogień w kominku to od razu mi lepiej http://images24.fotosik.pl/45/792b27742bc4c221.jpg Pięknie jest, gdy w kominku się pali My już się swoim zachwycaliśmy 4 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.08.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. U nas ocieplał dom i kładł siatkę z klejem mój mąż... A namiar do ekipy od takich prac wysłałam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. U nas ocieplał dom i kładł siatkę z klejem mój mąż... A namiar do ekipy od takich prac wysłałam Ci na priv może Twój mąż chce też ocieplić u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.08.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. U nas ocieplał dom i kładł siatkę z klejem mój mąż... A namiar do ekipy od takich prac wysłałam Ci na priv może Twój mąż chce też ocieplić u nas? hihihi Mysle, ze by sie nie podjął, patrząc jaka to k....ska robota A udało Ci sie cos załatwić z tymi od elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witajcie kobiety Na dobre wróciłam z urlopu Mury fundamenty rosną, wszystko chyba idzie w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Beti555 - kto Ci robił ocieplanie domku styropianem? Z jakim wyprzedzeniem się umawiałaś? Wyglada na to, że ekipa od elewacji postanowiła zostawić nas na lodzie. A mieli właśnie zaczynać Nie mogę się do nich dodzwonić od tygodnia i tracę nadzieję, że coś z tego będzie. U nas ocieplał dom i kładł siatkę z klejem mój mąż... A namiar do ekipy od takich prac wysłałam Ci na priv może Twój mąż chce też ocieplić u nas? hihihi Mysle, ze by sie nie podjął, patrząc jaka to k....ska robota A udało Ci sie cos załatwić z tymi od elewacji? Zadzwoniłam, cena trochę duża (45/m2), ale biorę ich pod uwagę. Dziś mamy spotkanie z kolejnym kolesiem. Ceny ma lepsze, ale wzięłam go z gazety, więc to spory minus. Wolę ludzi z polecenia. No, ale ma nam podać namiary na budowy gdzie robił elewacje, więc jeśli będzie sensownie się prezentował, to zrobimy objazd i popytamy o niego. A mój poprzedni majster od elewacji wygląda na to, że wyjechał za granice... A rozmawiałam z nim 3 tygodnie temu i nawet się na ten temat nie zająknał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 izi współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a ja już mieszkam, urządzam się dalej i czekam na urlop...byle do piątku zdjęcia domku w dziennku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A udało Ci sie cos załatwić z tymi od elewacji? Zadzwoniłam, cena trochę duża (45/m2), ale biorę ich pod uwagę. Dziś mamy spotkanie z kolejnym kolesiem. Ceny ma lepsze, ale wzięłam go z gazety, więc to spory minus. Wolę ludzi z polecenia. No, ale ma nam podać namiary na budowy gdzie robił elewacje, więc jeśli będzie sensownie się prezentował, to zrobimy objazd i popytamy o niego. A mój poprzedni majster od elewacji wygląda na to, że wyjechał za granice... A rozmawiałam z nim 3 tygodnie temu i nawet się na ten temat nie zająknał O cholipcia... Te ceny są obłędne A fachowcy tak niesłowni, że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Aga gratuluje zamieszkania... ładnie u was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 07.08.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 O cholipcia... Te ceny są obłędne A fachowcy tak niesłowni, że... U nas będzie 40 zł za metr. A jak z ceną podbitki, ile za robocizne teraz sie płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.08.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kobitki!!! Mam.... WARUNKI ZABUDOWY!! Po 97 dniach oczekiwania!! Czy pobiłam rekord, czy Któraś z Was czekała dłużej? Betti555 super kolorek na dom wybrałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 97 dni to pryszcz. Ci, od których kupiliśmy działkę podobno czekali jak na dziecko- 9 miesiecy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.08.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 O cholipcia... Te ceny są obłędne A fachowcy tak niesłowni, że... U nas będzie 40 zł za metr. A jak z ceną podbitki, ile za robocizne teraz sie płaci? A mogę prosić o namiar? I z jakim wyprzedzeniem się z nimi umawiałaś? Kiedy będą u Was robić? Jak rozmawiałam w marcu/kwietniu z ekipami, to też podawali mi cenę 40/m2. Teraz Ci sami chcą już więcej i terminy mają na koniec roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.08.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Sluchajcie, dalam do wyceny okna biale pieciokomorowe w Vetrex i doznalam szoku ile kosztuje okno tarasowe z przesuwanymi drzwiami - 8700zl - okna sa cztery 90/220 zewnetrzne sa nieotwierane na stale a wewnetrzne maja byc przesuwane. Takie samej wielkosci tylko otwierane koisztuja u nich 2300zl. To jest cena z montazem. Na pewno ktos z Was ma okna przesuwane jaka cene dostaliscie? W jakiej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 07.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A mogę prosić o namiar? I z jakim wyprzedzeniem się z nimi umawiałaś? Kiedy będą u Was robić? Jak rozmawiałam w marcu/kwietniu z ekipami, to też podawali mi cenę 40/m2. Teraz Ci sami chcą już więcej i terminy mają na koniec roku Namiaru nie dam bo ta ekipa wykańcza mi cały dom Jest to dla nas luksus bo nie musimy ciągle szukać fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.08.2007 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Kobitki!!! Mam.... WARUNKI ZABUDOWY!! Po 97 dniach oczekiwania!! Czy pobiłam rekord, czy Któraś z Was czekała dłużej? Betti555 super kolorek na dom wybrałaś! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 08.08.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A mogę prosić o namiar? I z jakim wyprzedzeniem się z nimi umawiałaś? Kiedy będą u Was robić? Jak rozmawiałam w marcu/kwietniu z ekipami, to też podawali mi cenę 40/m2. Teraz Ci sami chcą już więcej i terminy mają na koniec roku Namiaru nie dam bo ta ekipa wykańcza mi cały dom Jest to dla nas luksus bo nie musimy ciągle szukać fachowców. Ale chyba skończą u Ciebie w jakimś przewidywalnym terminie? U nas wykończeniówka potrwa jeszcze z miesiąc, więc pewnie u Was podobnie. No chyba, że planujesz z nimi współpracować aż do zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts