mati_sowee 08.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam dawno mnie tu nie bylo - pozmienialo sie troche, tu jakas wykonczeniowka, budowa, lub warunki zabudowy gratuluje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 08.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a w temacie co słychać na budowie, to obecnie mamy już prawie w całości wykafelkowane podłogi na parterze i w połowie zrobioną dolną łazienkę. Została jeszcze do zrobienia górna łazienka, a potem malowanie i panele. I będzie można mieszkać Jutro mają nam montować kominek. Drzwi i schody się robią i będą w połowie września. Ale generalnie mam doła budowlanego. Jakoś mamy ostatnio pod górkę i na budowie i poza i nie chce mi się już o nic bić i zabiegać. Mam wszystkiego dosyć i zaczynam myśleć, że co to za różnica, czy wprowadzę się we wrześniu czy w grudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a w temacie co słychać na budowie, to obecnie mamy już prawie w całości wykafelkowane podłogi na parterze i w połowie zrobioną dolną łazienkę. Została jeszcze do zrobienia górna łazienka, a potem malowanie i panele. I będzie można mieszkać Jutro mają nam montować kominek. Drzwi i schody się robią i będą w połowie września. Ale generalnie mam doła budowlanego. Jakoś mamy ostatnio pod górkę i na budowie i poza i nie chce mi się już o nic bić i zabiegać. Mam wszystkiego dosyć i zaczynam myśleć, że co to za różnica, czy wprowadzę się we wrześniu czy w grudniu... mam trochę mniej kafelek położonych ale odczucia mam identyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.08.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a w temacie co słychać na budowie, to obecnie mamy już prawie w całości wykafelkowane podłogi na parterze i w połowie zrobioną dolną łazienkę. Została jeszcze do zrobienia górna łazienka, a potem malowanie i panele. I będzie można mieszkać Jutro mają nam montować kominek. Drzwi i schody się robią i będą w połowie września. Ale generalnie mam doła budowlanego. Jakoś mamy ostatnio pod górkę i na budowie i poza i nie chce mi się już o nic bić i zabiegać. Mam wszystkiego dosyć i zaczynam myśleć, że co to za różnica, czy wprowadzę się we wrześniu czy w grudniu... A ja już założyłam, że będzie to grudzień, ekipa chyba będzie zajęta do zimy bo ogrodzenie też robią, odprowadzenie deszczówki itp. Dół budowlany też mnie ogarnia tym bardziej, że kredyt się skończył i czekamy na decyzje o podwyższeniu kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dziewczyny jakich firm okna macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.08.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 aluplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.08.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dziewczyny jakich firm okna macie? Foris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 08.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Avante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 aluplast Sylwia, aluplast to profile a jaka firma produkowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Beti555 a jak cenowo one wychodzily w stosunku do innych firm. Pisalas ze masz 3komorowe? Czy przedstawicielstwo maja w Kielpinie? Dziewczyny jakich firm okna macie? Foris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Z Megabudu? A przesuwane drzwi tarasowe tez macie? Avante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 aluplast Sylwia, aluplast to profile a jaka firma produkowala? adams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.08.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ale mi wstyd................ od stycznia zaglądam na forum a pierwszy raz do Was kobiałki............ w chwili oddechu poczytam, co było pisane chociaż od stycznia pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 09.08.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Z Megabudu? A przesuwane drzwi tarasowe tez macie? Avante Tak, z Megabudu. Drzwi tarasowe nie są przesuwane. Jak przeczytałam ostatnio na liście trójmiejskiej ile kosztują takie drzwi, to się bardzo ucieszyłam, że nie miałam takich w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.08.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Beti555 a jak cenowo one wychodzily w stosunku do innych firm. Pisalas ze masz 3komorowe? Czy przedstawicielstwo maja w Kielpinie? Dziewczyny jakich firm okna macie? Foris Cóż, uzyskałam tam najlepsza cene. Pieciokomorowe tez chyba maja... A firma jest ze Starogardu. Wydaje mi sie, ze kiedys wysylalam Ci privem namiary do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 ale mi wstyd................ od stycznia zaglądam na forum a pierwszy raz do Was kobiałki............ w chwili oddechu poczytam, co było pisane chociaż od stycznia pozdrowionka No jak można tak nas pomijać Dziewczyny, dzisiaj każda ma zadanie zrobić zdjęcie swojego domu, działki i wstawić tutaj Zgadzacie się. Ja zaraz jadę na budowę i zdjęcie zrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.08.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 To co wczoraj. Dzis zalewaja lawy! http://images6.fotosik.pl/39/c7ba6cd800c1ecd3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam Nie wiem czy ja też mam dać zdjecie ale moje aktualne jest w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.08.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dziewczyny, dzisiaj każda ma zadanie zrobić zdjęcie swojego domu, działki i wstawić tutaj Zgadzacie się. Ja zaraz jadę na budowę i zdjęcie zrobię . O rany, ja dzisiaj tam się nie wybieram Najszybciej chyba w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.08.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 stan na przedwczoraj garaz http://img238.imageshack.us/img238/2159/p8070030uo0.jpg dom http://img148.imageshack.us/img148/565/p8070036fh2.jpg jutro zbieramy humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts