qqrq5 16.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 witam czwartkowo ostatnie dni urlopu a tu pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja mam słoneczko Robota idzie do przodu a ja zaczynam wydziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja mam upały, aż nie chce sie wychodzić z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.08.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 witam czwartkowo ostatnie dni urlopu a tu pada u nas słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.08.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 witam czwartkowo ostatnie dni urlopu a tu pada u nas słoneczko U nas też. Na dodatek ogromne Żar z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 witam czwartkowo ostatnie dni urlopu a tu pada u nas słoneczko U nas też. Na dodatek ogromne Żar z nieba u nas podobnie, teść i pomocnik jakby spod przysznica wyszłi wiatm WAS kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No to i do mnie dziś deszcz doszedł. Ale wiecie co... mam to gdzieś. Chałupa zadaszona, na łeb się nie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam w piatekCiekawe jak dziś u mnie. Mam nadzieję, ze do wieczora do soboty nie popada, bo dziś mają kończyć zbrojenie i w sobotę lać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Szperając w sieci znalazłam coś bardzo babskiego http://www.niebanalne.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 witam piątkowo zimno u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 witam piątkowo zimno u nas U nas było beznadziejnie. Duszno, powietrze ciężkie, cały dzień bolała mnie głowa Teraz dopiero zrobiło się całkiem przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 witam piątkowo zimno u nas U nas było beznadziejnie. Duszno, powietrze ciężkie, cały dzień bolała mnie głowa Teraz dopiero zrobiło się całkiem przyjemnie U nas dzisiaj cały dzień była fajna pogoda. Ciepło i nie duszno Widzę, wątek pogodowy nam sie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A powiedzcie jakie macie bramy garazowe? tzn wymiary - chodzi mi glownie o wysokoscMy mamy w projekcie 2 bramy i myslimy by jedna zrobic normalna z napedem tzn 2400x2125 a druga wieksza - wyzsza na ew samochod terenowy lub rodzinny miniVan ale ta zrobic bez napedu. Co o tym sadzicie? Nie mam jeszcze scian to moge sobie pokombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 17.08.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A powiedzcie jakie macie bramy garazowe? tzn wymiary - chodzi mi glownie o wysokosc My mamy w projekcie 2 bramy i myslimy by jedna zrobic normalna z napedem tzn 2400x2125 a druga wieksza - wyzsza na ew samochod terenowy lub rodzinny miniVan ale ta zrobic bez napedu. Co o tym sadzicie? Nie mam jeszcze scian to moge sobie pokombinowac. Widziałam w naturze takie rozwiązanie i mi osobiście bardzo się nie podobało. Różnica wysokości bram strasznie raziła i wyglądała moim zdaniem pokracznie. Jak znajdę gdzieś zdjęcie (bo chyba moja gorsza połowa w ramach zbierania doświadczeń zrobiła takowe) postaram sie wkleić. Wydaje mi się że sensowniejsze jest zrobienie obu wyższych żeby zachować taką sama ich wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.08.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A powiedzcie jakie macie bramy garazowe? tzn wymiary - chodzi mi glownie o wysokosc My mamy w projekcie 2 bramy i myslimy by jedna zrobic normalna z napedem tzn 2400x2125 a druga wieksza - wyzsza na ew samochod terenowy lub rodzinny miniVan ale ta zrobic bez napedu. Co o tym sadzicie? Nie mam jeszcze scian to moge sobie pokombinowac. Według mnie terenówka spokojnie wjedzie przez bramę. Ja mam dwie z napędem. Jeżeli macie dwa samochody to kto z was będzie otwierał pilotem a kto będzie biegał do bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Wiesz, mamy bramy z dwoch stron garazu, a garaz jednostanowiskowy, tylko pytanie z ktorej strony garazu bedziemy czesciej wjezdzac. Na drugi samochod bedzie wiata przed domem - plan zagospodarowaniahttp://images6.fotosik.pl/40/127c60b9347c7b32.jpg na mapce na gorze jest droga gminna, na razie szutrowa, blizej domu, na dole na mapce droga wewn osiedla w tej chwili rosnie laka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 e.kala a Wy jaka macie wysokosc bram? Czy to Wisniowski? Zamawialiscie moze w tej hurtowni przy rondzie w Straszynie - blisko Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.08.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zamawialismy w firmie Kimar na Kartuskiej, bramy Wiśniowski, wymiary musiałabym sprawdzić. Po co wam dwie bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jakis szalony pomysl naszego goscia od adaptacji, maz sie nakrecil, ze wzgledu na te dwie drogi z dwoch stron dzialki i gdy ja zaparkuje pod wiata ktora bedzie na drodze do garazu to maz wjedzie sobie do garazu z drugiej strony, bo zapewne bedzie taki uklad Pewnie okna tez u nich zamawialas? Ja sie chyba zdecyduje na okna od Wilke, juz nie mam ochoty dalej jezdzic z wycena(dostalam w sumie od 5firm), dzis dostalam jeszcze z Tormet z pruszcza - Aluplasty Maszrolu w gorszej cenie niz firma z ul.majora Slabego i profil Premium 6-komorowe nie wiem jakiej firmy, malo jestem nimi zainteresowana. Nocny marku! Spimy. Dobrej nocy Jak bedziesz miala chwilke to sprawdz wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.08.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A ja mam pytanie o zlew narożny. W projekcie mam, jak obecnie w większości projektów, zlew pod oknem. Nie odpowiada mi to, a nie bardzo mam gdzie go "upchnąć". Pozostaje mi albo umiejscowieni kuchenki w rogu lub zlewu. Z dwojga złego wybieram to drugie, ale czy taki zlew sprawdza się w praktyce? Dodam, że chciałabym zlew dwukomorowy. Bardzo proszę o wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts