e.kala 28.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A dziś dowiedziałam się, że niedaleko naszej działki będą stawiać bloki. Na szczęście nie bezpośrednio przy naszej działce, ale blisko. Miały być tam szeregowce, a będą bloki. Plus tego jest taki, że podciągną do nas drogę W którym miejscu będą te bloki? Z tego Borkowa niezła metropolia się zrobi, koło nas myslę, że w ciągu roku rozpoczęto budowę około 30 domów. Bloki nam na pewno nie grożą. Ta ucieczka od cywilizacji cos nam sie chyba niezbyt udała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.08.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 premiumpremium ........ czekamy na fotki!!! a u nas robia teraz kominy Jak tylko je zrobię, to od razu tu wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.08.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 robią mi wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.08.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 robią mi wode Super!!!!! Ja już wodę mam, w przyszłym tygodniu będzie prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 prąd to ja kochana miałam jeszcze przed pozwoleniem ciągneli sasiadce przede mna i sasiadowi za mna wiec nie mieli wyjscia i nam podpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 28.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a ja prad i wode mialam tez zanim pozwolenie dostalam ,teraz czekamy na gaz -ale to dopiero w prszyszlym roku!! a ja doslownie za godzine moze dwie bede miala stan surowy otwarty!!!!!!!!huuuuura no i teraz mozemy dopiero sie starac o kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.08.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Jak tak o przyłączach to u mnie dzisiaj dokopuja sie do rury gazowej i niedługo będzie można ogrzewać dom. Cieszę się, bo to jedynie by mogło nas powstrzymać od przeprowadzki w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A u mnie dziś rano było w domku letniskowym (w którym mieszkamy na budowie) 13 stopni Spałam pod kołdrą i kocem w skarpetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 29.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A u mnie dziś rano było w domku letniskowym (w którym mieszkamy na budowie) 13 stopni Spałam pod kołdrą i kocem w skarpetkach To jeszcze nie tak źle. Podobnież w okolicach Kielc był rano przymrozek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 29.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 u nas dzisiaj 4stopnie były rano o godz 7.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 29.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A dziś dowiedziałam się, że niedaleko naszej działki będą stawiać bloki. Na szczęście nie bezpośrednio przy naszej działce, ale blisko. Miały być tam szeregowce, a będą bloki. Plus tego jest taki, że podciągną do nas drogę W którym miejscu będą te bloki? Z tego Borkowa niezła metropolia się zrobi, koło nas myslę, że w ciągu roku rozpoczęto budowę około 30 domów. Bloki nam na pewno nie grożą. Ta ucieczka od cywilizacji cos nam sie chyba niezbyt udała . Będą budować na granicy Borkowa od strony osiedla Cztery Pory Roku. My celowo wybraliśmy działkę właściwie 'w mieście', żeby do cywilizacji mieć blisko, bo i tak mam niedobory czasowe i wizja problemów komunikacyjnych, logistycznych itp. skłonila nas do takich wyborów. Takie są niestety uroki życia w dużych miastach, że wszędzie jest daleko i staraliśmy się zminimalizować te problemy. Tak więc o działce na wsi spokojnej i wesołej pomyślę w okolicach emerytury, wtedy będę pewnie chciala mieć blisko tylko do przychodni i kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.08.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A dziś dowiedziałam się, że niedaleko naszej działki będą stawiać bloki. Na szczęście nie bezpośrednio przy naszej działce, ale blisko. Miały być tam szeregowce, a będą bloki. Plus tego jest taki, że podciągną do nas drogę W którym miejscu będą te bloki? Z tego Borkowa niezła metropolia się zrobi, koło nas myslę, że w ciągu roku rozpoczęto budowę około 30 domów. Bloki nam na pewno nie grożą. Ta ucieczka od cywilizacji cos nam sie chyba niezbyt udała . Będą budować na granicy Borkowa od strony osiedla Cztery Pory Roku. My celowo wybraliśmy działkę właściwie 'w mieście', żeby do cywilizacji mieć blisko, bo i tak mam niedobory czasowe i wizja problemów komunikacyjnych, logistycznych itp. skłonila nas do takich wyborów. Takie są niestety uroki życia w dużych miastach, że wszędzie jest daleko i staraliśmy się zminimalizować te problemy. Tak więc o działce na wsi spokojnej i wesołej pomyślę w okolicach emerytury, wtedy będę pewnie chciala mieć blisko tylko do przychodni i kościoła Dobre ale masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.08.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziewczyny, poradźcie... Mielismy zamówione drzwi wewnętrzne. Wczoraj się okazało, ze producent jest niesłowny, drzwi nie będzie Wobec tego zaczęły się poszukiwania kolejnych. I mętlik w głowie... Te, które mieliśmy mieć były drewniane, cena ok 800zł za jedne. Tymczasem okazuje się, ze drzwi w okleinie wyniosą nas tyle samo, a nawet wiecej Jakie macie drzwi? Lub jakie macie zamiar kupować? Obejrzeliśmy dziś już ich setki, ale nie wiemy na jakie się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 29.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Takie są niestety uroki życia w dużych miastach, że wszędzie jest daleko i staraliśmy się zminimalizować te problemy. Tak więc o działce na wsi spokojnej i wesołej pomyślę w okolicach emerytury, wtedy będę pewnie chciala mieć blisko tylko do przychodni i kościoła do przychodni moze byc daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziewczyny, poradźcie... Jakie macie drzwi? Lub jakie macie zamiar kupować? Obejrzeliśmy dziś już ich setki, ale nie wiemy na jakie się zdecydować... My mamy mieć dre, w okleinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Takie są niestety uroki życia w dużych miastach, że wszędzie jest daleko i staraliśmy się zminimalizować te problemy. Tak więc o działce na wsi spokojnej i wesołej pomyślę w okolicach emerytury, wtedy będę pewnie chciala mieć blisko tylko do przychodni i kościoła do przychodni moze byc daleko Z Borkowa i owszem, w Straszynie nadal nic nie ma, na Rotmance mierny gabinecik, w Pruszczu i owszem ale to juz daleko, czyli najblizej u mnie na Oruni Gornej w "Baltimed" chociaz od stycznia otwiera sie konkurencja na Swietokrzyskiej, ale zaraz zaraz jest w Kowalach jakas filia chyba z Jasienia. My mamy duzo pacjentow ze Straszyna, Borkowa, Kowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 29.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 na Rotmance mierny gabinecik Dobrze, że mój wujek forum nie czyta najblizej u mnie na Oruni Gornej w "Baltimed" chociaz od stycznia otwiera sie konkurencja na Swietokrzyskiej, ale zaraz zaraz jest w Kowalach jakas filia chyba z Jasienia. My mamy duzo pacjentow ze Straszyna, Borkowa, Kowali. Do Baltimedu chodzę z dziećmi i jak będę mieszkać w Borkowie to tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Na Rotmanke chodze do stomatologa i widze jak tam wyglada przychodnia. A ciekawe czy do mnie z dziecmi nie trafilas O, jejku, moze lepiej sie nie zdradzac, bo to nie wiadomo jakie wrazenie czlowiek zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 29.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A w którym miejsu Świętokrzyskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A tu sie wszystkei babeczki pochowaly ja to jednak zakrecona jestem dopiero teraz was znalazlam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts