Elf zip 03.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 http://lh5.google.pl/Elfzip/RwNeWGQeiHE/AAAAAAAAACg/M9wrj5vg8n0/s160-c/MojeMarzenia.jpg nareszcie mi się udało to wkleić!!! czy bezpośrednio z komputera się nie da????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Wiesz, ja nie iwdzę sensu montażu takiej szuflady Po włożeniu wtyczki do gniazda szuflada musi być wysunieta. To ograniczy dostęp do blatu a sprzęt agd jest produkowany z coraz to krótszymi kablami ze względów bezpieczęństwa Więc nie ma co liczyc, że użytkowałabym np. miksera na sąsiednim blacie bo poprostu kabel by nie starczył Ale to takie moje przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 03.10.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ja robię własnie instalację i wiem już, że teraz muszę podjać decyzję co i jakie bedzie w kuchni Ale mozemy zebrać w pigułę przydatne informacje... Doprowadzenie wody w kuchni do:- zlewozmywaka - zmywarki - lodówki Doprowadzenie prądu w kuchni do: - kuchenki - piekarnika ewentualnie dodatkowo do parownika - mikrofali - lodówki - młynka w zlewie - zmywarki - okapu - ekspresu jeśli jest używany ciągle i w zabudowie - no i kilka dodatkowych gniazdek na drobny sprzęt agd używany czasowo Doprowadzenie anteny do lodówek z tv. Dobrym wyjściem jest też osobny kanał wentylacyjny do okapu lub dziura w ścianie na podłączenie okapu dodam jeszcze doprowadzenie siły do płyty (a przynajmniej zwykłego prądu, bo trochę takich płyt też jest), jeśli ktoś planuje płytę ceramiczną/indukcyjną Na pewno przy okazji instalacji warto mieć orientację, że chce się np. lodówkę z telewizorem i w którym miejscu będzie stac, ale jeśli chodzi o konkretny model, to jestem zadania, że wtedy tego zdecydowanie wiedzieć nie trzeba Chociaż im szybciej się różne rzeczy powybiera, tym później jest mniej decyzji do podjecia (marzę o tygodniu, w którym nie będę musiała podejmować żadnych decyzji, niczego wybierać i załatwiać )... A wracając do tematu co i gdzie można mieć w kuchni, to ja się chyba za dużo horrorów naoglądałam i młynka do zlewozmywaka nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A w łazienkach? Co jeszcze? Prąd do: - szczoteczek do zębów - golarki - suszarki do włosów - kabiny parowej - sauny - deski samoopadajace też? Na co to działa? Wentylacja do sauny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.10.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 U mnie wczoraj po działce śmigali geodeci. A wprowadzam się w przeciagu 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A w łazienkach? Co jeszcze? Prąd do: - szczoteczek do zębów - golarki - suszarki do włosów - kabiny parowej - sauny - deski samoopadajace też? Na co to działa? Wentylacja do sauny i tyle będziesz miała gniazdek do deski samoopadającej nie trzeba prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 U mnie wczoraj po działce śmigali geodeci. A wprowadzam się w przeciagu 2 tygodni ale ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Miko no oprócz sauny to do tego wszystkiego potrzebuję gniazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Miko no oprócz sauny to do tego wszystkiego potrzebuję gniazdek ale chyba wszystkiego naraz nie będziesz używała więc może dwa wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 U mnie w kuchni sa wszystkie podejścia i gniazdka, woda do lodówki też (będzie z kostkarką). Antene w kuchni mam w innym miejscu, nie do lodówki. Sprzęt wcześniej trzeba wybrać ale na zasadzie, jaki rozmiar, elektryczna kuchnia czy gazowa (ja mam i prąd i gaz) a nie konkretny model, który teraz wybieram. Lodówka będzie side by side z kostkarka i to faktycznie trzeba wiedzieć wcześniej bo jednak jest szeroka. W sprawie tej szuflady to ja będę miała gniazdka na blacie na wyspie, szuflada tez mi sie wydaje niewygodna. izi7 płyta chyba jednak będzie ta z polami, ale jeszcze myslimy. A antene i prąd doprowadziłam do kabiny prysznicowej a teraz kazałam to zapuszkowac bo te kabiny przestały mi sie podobać. Cóż kobieta zmienna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 a w sprawie gniazdek w kuchni to my nie bedziemy też mieć w ścianie tylko wychodzące z blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 03.10.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A antene i prąd doprowadziłam do kabiny prysznicowej a teraz kazałam to zapuszkowac bo te kabiny przestały mi sie podobać. Cóż kobieta zmienna jest ??? jakiś konkretny powód??? czy tylko zwyczajna zmiana gustu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 03.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ok. szuflada się Wam nie podoba! - choć moim zdaniem usytuowanie jej w odpowiedniej odległości od płyty przy której będę gotować znacznie ułatwi mi życie(często używam blędera) a co powiecie na to: http://lh4.google.com/Elfzip/RwOwMmQeiUI/AAAAAAAAAFs/R317GLpCqjM/s288/elektryczna%20szuflada%20krajalnica047.jpg marzę o tym żeby wszystko było schowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A antene i prąd doprowadziłam do kabiny prysznicowej a teraz kazałam to zapuszkowac bo te kabiny przestały mi sie podobać. Cóż kobieta zmienna jest ??? jakiś konkretny powód??? czy tylko zwyczajna zmiana gustu? Podobaja mi sie kabiny jak najbardziej szklane z niskim brodzikiem. Ładnie wyglądają i są higieniczne. Kabiny z masażami, sauna itp nie podobają mi sie wizualnie a najgorsze jest to że podobno ciągle trzeba je czyścić. Na poczatku uważałam, że koniecznie musze mieć kabinę z sauną ale z wyżej wymienionych powodów mi przeszło. Popatrzcie co ładniejsze http://www.salamandra.com.pl/zdjecia/3w1b_1.jpg http://info.kolo.com.pl/images/kabiny_prsysznicowe_dlaczego_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ciekawe, czy ta na dole też taka droga jak ta na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ciekawe, czy ta na dole też taka droga jak ta na górze? Ta na dole około 3 tys., a więc w tej cenie juz jakies kabiny z bajerkami można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 apropos kabin ...szukamy drzwi szklanych do przysznica dlaczego to cholerstwo takie drogie a co do kabiny z sauną i zwykłej to można mieć na dole jedną a drugą na górze po co wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 04.10.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 e.kala - a jak tam Twoje drzwi? Masz już? Jesteś zadowolona? PP - gratulacje! My też coraz bliżej przeprowadzki, ale na razie cały czas nie mamy wody, więc ciśnienia do szybkiego kończenia brak Ale do świąt chyba damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Przygarnijcie mnie do siebie na wiosnę zaczynamy budowę naszego nowego domu bo w starym się już nie mieścimy. Wasza mądrość budowlana byłaby moją inspiracją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Przygarnijcie mnie do siebie na wiosnę zaczynamy budowę naszego nowego domu bo w starym się już nie mieścimy. Wasza mądrość budowlana byłaby moją inspiracją! Oć dziecie do mamuśki, tulić bendem A tak serio to witaj Anka w klubie Nic sie nie martw, z nami postawisz chałupę jak tralala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts