Pawson 05.05.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 fajny widziałem komentarz na onecie: Toż to już V Rzeczpospolita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ...a ostatni njusssss znacie ??? greenpis dogaduje się Romkiem... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Już się dogadał. Roman ministrem oświaty czy coś takiego. Przynajmniej tak pisze prasa. Osobiście cały czas myślałem, że mamy Ministerstwo Edukacji i Nauki. No chyba, że nowy resort dla Romana stworzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.05.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hmmm tak se mysle ze jakbysmy sie my - forumowicze dogadali z greenpisem to moze dostalibysmy ministerstwo budownictwa i remontow domkow jednorodzinnych ... fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ..oraz ministerstwo zakładania trawników ...... z najważniejszym departamentem ds walki z kretem J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 I powiem Wam, że byłyby to jedyne kompetentnie zarządzane ministerstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No nie wiem jakie osiągniecia miałby departament d/s walki z kretem... /osobiscie walczę, a kret potega jest i basta, niestety/ Ale mozna by organizowac jakieś konferencje wyjazdowe, szkolenia.....itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.05.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No nie wiem jakie osiągniecia miałby departament d/s walki z kretem... /osobiscie walczę, a kret potega jest i basta, niestety/ Ale mozna by organizowac jakieś konferencje wyjazdowe, szkolenia.....itp np: dwutygodniowa prezentacja środka na krety zoraganizowana w Sydney (sponsorowana of kors przez producenta) .... taki tam standardzik na szczelbach władzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dlaczego od razu Sydney. Pekin ostatnio jest popularny wśród nowych wicepremierów. Wareczka by się ucieszył z nowej koalcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 05.05.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 OOO matko !!!! Giertych ministrem oświaty!! A ja jestem nauczycielką Chyba czas zmienić zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.05.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Pekin no nie wiem, które z państw ma jakies osiagniecia w zakresie kreciej roboty Delor spokojnie...Może chociaz dyscyplina wzrosnie wsród dziatwy, oprócz oczywiscie ilosci akademii i przedstwień oraz gazetek ku czci i z okazji......Fajnie będzie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A co powiecie na to? Fragmencik zapisu czata: "(...) edek_: Czym zajmowała się Pani przed wstąpieniem do Samoobrony? Anna Kalata minister minister od spraw socjalnych z rekomendacji Andrzeja Leppera: Zawsze byłam osobą o lewicowych poglądach. Przed wstąpieniem do Samoobrony byłam członkiem Sojuszu Lewicy Demokratycznej." Rozumiem, że to taki rząd ponad podziałami, pojednania narodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 OOO matko !!!! Giertych ministrem oświaty!! A ja jestem nauczycielką Chyba czas zmienić zawód. chyba faktycznie czas zacząć szukać innej pracy. Pozdrawiam delor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 zastanawia mnie, dlaczego zwolennicy jedynie slusznej drogi do IV rzeczpospolitej nie potrafia zmienić zdania. Przyznać się do rozczarowania zeszmaceniem się własnych idoli. Tak ze spokojem przechodzą nad kolejną "akcją" stojącą w kompletnym zaprzeczeniu do programu wybranej partii. a było m.in: - prawo - sprawiedliwośc - nigdy z ubekami, samoobroną, sld-owcami - tanie państwo - obniżenie podatków gdzie sie podział honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Notki z dzisiejszego "Dziennika" * strona pierwsza:"Młodzieniec z prawej strony na zdjęciu to nowy minister gospodarki morskiej i rybołówstwa Rafał Wiechecki z Ligi Polskich Rodzin. Gdy zrobiono mu tę fotografię, miał 19 lat. Dziś mówi 'Dziennikowi', ze niczego się nie wstydzi. [...] http://img149.imageshack.us/img149/1129/wiechwidzew6jp.jpg * strona trzecia:"Rafał Wiechecki [...] karierę zaczynał w Młodzieży Wszechpolskiej. Ma 28 lat, od pół roku jest adwokatem. [...] Mówi że zna sie na gospodarce morskiej, bo pracował w powołanym przez swoją partię zespole zajmującym się tymi sprawami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Powyższe foto Krzysztof Miller / AG - pamiętam, jak było zamieszczone w Gazecie Stołecznej, i dokładnie pamietam też tego troglodytę. Oto Wszechpolak Rafał Wiechecki w obecnym swym wyglądzie: http://img141.imageshack.us/img141/7166/rafwiech6ds.jpg Fot. Cezary Aszkiełowicz / AG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a wczoraj /po nominacji powiedział " no z tymi rybakami i nie tylko to trudna sprawa" - albo jakos podobnie. chyba nie za bardzo wie, czym bedzie się zajmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A czego sie spodziewałaś po kimś, kogo jedynymi kwalifikacjami do bycia ministrem jest przynależność partyjna ? Ba, dla celów tej śmiechu wartej koalicji* podzielono ministerstwo ! http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3326578.html http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3327410.html * http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3326664.html Na szczęście sezon polowań na kaczki już niedługo http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3326920.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 zastanawia mnie, dlaczego zwolennicy jedynie slusznej drogi do IV rzeczpospolitej nie potrafia zmienić zdania. Przyznać się do rozczarowania zeszmaceniem się własnych idoli. Tak ze spokojem przechodzą nad kolejną "akcją" stojącą w kompletnym zaprzeczeniu do programu wybranej partii. a było m.in: - prawo - sprawiedliwośc - nigdy z ubekami, samoobroną, sld-owcami - tanie państwo - obniżenie podatków gdzie sie podział honor a co to dla nich, jest honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.05.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 zastanawia mnie, dlaczego zwolennicy jedynie slusznej drogi do IV rzeczpospolitej nie potrafia zmienić zdania. Przyznać się do rozczarowania zeszmaceniem się własnych idoli. Tak ze spokojem przechodzą nad kolejną "akcją" stojącą w kompletnym zaprzeczeniu do programu wybranej partii. a było m.in: - prawo - sprawiedliwośc - nigdy z ubekami, samoobroną, sld-owcami - tanie państwo - obniżenie podatków gdzie sie podział honor a co to dla nich, jest honor No cóż, myslę , że pojecie honoru /jak wiele innych/ uległo relatywizacji dlatego wyżej przez Majke wspomniani mogą się poczuc obrażonymi takimi tekstami. /Karguli powtarzali wielokrotnie ostatnio, to wiecie o co chodzi / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts