Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybory i po wyborach, czas rzadzic ale jak?

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

...ale to jest naturalna konsekwencja budowania przez Kaczyńskich scentralizowanego państwa, pod ścisłym nadzorem trójcy "Wa-D-Zi".

To wszystko jest widoczne gołym okiem...

tak jak fakt, że u Jarka liczy się tylko pełna 100% lojalność i tylko tacy będą "na dworze"...

wypowiedzi np. nt. mediów potwierdzają fakt o chęci nadzorowania i cenzurowania, ale IV władza nie da jej sobie odebrać, dlatego zacznie się szukanie "haków" na tych dziennikarzy, którzy piszą nie pomyśli, a Jarek

moooooooooooocno pamiętliwy jest ( nawet swoim potrafi teraz wypomnieć, co pisali 15 lat temu w lokalnych gazetkach na jego temat )

...no ale taka jest monarsza struktura PiS-u.

J

A Jędruś już taki mocny że będzie ustawę o NBP poprawiał. Przecież on teraz kapitalista i socjalista i chłop, to może być i prawnik i ekonomista.

Na co Kazimierz miał odpowiedzieć, że Rząd nie popiera majstrowania przy tej ustawie. Pewnikiem prawdę gada. Ale:

Czy Rządząca Partia też nie poprze takiej ustawy, żeby twórczo księgować i mnożyć pieniądz za pomoca papieru i farby?

Już media trzepią pianę, a potem będą piały z zachwytu.

kurde .. ciezko sie im dziwic .. zwlaszcza w TVP .. przeciez tam lada moment beda TAKIE CZYSTKI ze ...

podobalo mi sie info o autopoprawce do budzetu w TVP1

1. Rzad M. zmniejszyl deficyt z 32 do 30,5 czyli az o 1,5 ....

ciekawe czemu nie dodali ze AZ o 0,5 wiekszy zostal niz obiecywal ??

2. Rzad zwiekszyl wydatki na : ........

i ani slowa komu rzad zabral w zwiazku z tym ....

A nie bede im dalej placil abonamentu :lol: :lol: :lol:

Straszak na Jedrusia?

Kto wie, co im po głowach chodzi...zawszeć to jakies igrzyska by były.

Piszą w Newsweeku, co rozważają połaczenie z wyborami samorzadowymi, coby ludzi przyciagnac i udawać niemarnotrawienie kasy.... :o :o

A tu mamo ło:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8112736&rfbawp=1133882625.006&ticaid=1ac1

Roman sie obraził, Andrew też i co Kaziowi zostanie?

to ja tak zapytam :

czy uwazacie ze PO powinna znowu rozwazyc wejscie do koalicji z PIS ?? bo coraz wiecej slychac ze pojedyncze członki (:):) zbieżność nazw przypadkowa) przymierzaja sie do zmiany barw...

????

http://wiadomosci.onet.pl/1209501,11,item.html

no coż - władza to potężny afrodyzjak.

A pytanie brzmi, nie czy po...powinna, tylko ilu się nie oprze...

ja tam bym sie oparł :p :p

tez mi przyjemnosc .. byc wiceministrem lub vice prezesem w jakiejs spolce panstwowej ..

- kupa kasy,

- sluzbowa Lancia,

- GIGANTYCZNE ŁAPÓWY... i zagraniczne konferencje :wink: za friko dla calej rodziny

- w zasadzie nikt cie merytorycznie nie rozlicza za prace

- mozna wsadzic cala rodzine, znajomych i jeszcze pol osiedla na cieple stolki ...

ITD ITP ...

O KURDE :o :o :o NIE OPARŁ BYM SIĘ :oops: :oops: :oops:

ja tam bym sie oparł :p :p

tez mi przyjemnosc .. byc wiceministrem lub vice prezesem w jakiejs spolce panstwowej ..

- kupa kasy,

- sluzbowa Lancia,

- GIGANTYCZNE ŁAPÓWY... i zagraniczne konferencje :wink: za friko dla calej rodziny

- w zasadzie nikt cie merytorycznie nie rozlicza za prace

- mozna wsadzic cala rodzine, znajomych i jeszcze pol osiedla na cieple stolki ...

ITD ITP ...

A ja tam wolę spać spokojnie i nie firmować przekrętów własnym tyłkiem. Takiego miodu, nawet tych łapów ;) za darmo nie dają - głowa w obłokach, a nóżki w błotku :evil: . Dziękuję, postoję.