kroyena 02.12.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A u Angoli Pan Premier załatwił, że teraz nam wpisali 6mldEuro mniej w przyszałym roku, żeby potem dla propagandy sukcesu mógł wywalczyć powiedzmy 3 mldE mniej. Już media trzepią pianę, a potem będą piały z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.12.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 ...ale to jest naturalna konsekwencja budowania przez Kaczyńskich scentralizowanego państwa, pod ścisłym nadzorem trójcy "Wa-D-Zi".To wszystko jest widoczne gołym okiem... tak jak fakt, że u Jarka liczy się tylko pełna 100% lojalność i tylko tacy będą "na dworze"... wypowiedzi np. nt. mediów potwierdzają fakt o chęci nadzorowania i cenzurowania, ale IV władza nie da jej sobie odebrać, dlatego zacznie się szukanie "haków" na tych dziennikarzy, którzy piszą nie pomyśli, a Jarekmoooooooooooocno pamiętliwy jest ( nawet swoim potrafi teraz wypomnieć, co pisali 15 lat temu w lokalnych gazetkach na jego temat ) ...no ale taka jest monarsza struktura PiS-u. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A Jędruś już taki mocny że będzie ustawę o NBP poprawiał. Przecież on teraz kapitalista i socjalista i chłop, to może być i prawnik i ekonomista. Na co Kazimierz miał odpowiedzieć, że Rząd nie popiera majstrowania przy tej ustawie. Pewnikiem prawdę gada. Ale: Czy Rządząca Partia też nie poprze takiej ustawy, żeby twórczo księgować i mnożyć pieniądz za pomoca papieru i farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.12.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Już media trzepią pianę, a potem będą piały z zachwytu. kurde .. ciezko sie im dziwic .. zwlaszcza w TVP .. przeciez tam lada moment beda TAKIE CZYSTKI ze ... podobalo mi sie info o autopoprawce do budzetu w TVP1 1. Rzad M. zmniejszyl deficyt z 32 do 30,5 czyli az o 1,5 .... ciekawe czemu nie dodali ze AZ o 0,5 wiekszy zostal niz obiecywal ?? 2. Rzad zwiekszyl wydatki na : ........ i ani slowa komu rzad zabral w zwiazku z tym .... A nie bede im dalej placil abonamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.12.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 co do NBP to juz sie pogubilem ... czy w koncu Balcerowicz musi odejsc czy nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 czy w koncu Balcerowicz musi odejsc czy nie ??? Nie musi, pod warunkiem, że zachoruje na ptasią grypę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 03.12.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Wychodzi, że nie ważne jak rzadzić , ale z kim...http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3045767.htmlKarmelowy Andrew się niecierpliwi.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 04.12.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 http://www.chomiks.com/takie cóś znalazłam ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.12.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Coraz lepiej sie ta ptasia grypa braciszkow rozlewa po Polsce nic pewnie dobrego z tego nie wyniknie jestem juz coraz bardziej zmęczony tymi pajacami w parlamencie i w rządzie nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.12.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ot i prorodzina http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3049971.html poza tym czytam w newsweeku, że PiS bierze pod uwagę wybory na wiosnę w celu zgarnięcia wszystkiego... http://newsweek.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=14015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.12.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dropsiak, nie zarydzykują. Za silna opozycja wyszła przy prezydenckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.12.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Straszak na Jedrusia? Kto wie, co im po głowach chodzi...zawszeć to jakies igrzyska by były. Piszą w Newsweeku, co rozważają połaczenie z wyborami samorzadowymi, coby ludzi przyciagnac i udawać niemarnotrawienie kasy.... A tu mamo ło: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8112736&rfbawp=1133882625.006&ticaid=1ac1 Roman sie obraził, Andrew też i co Kaziowi zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Dwojga imion Rokita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.12.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Podobno wczoraj była wizyta na forum???? Że tez to przegapiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.12.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 to ja tak zapytam : czy uwazacie ze PO powinna znowu rozwazyc wejscie do koalicji z PIS ?? bo coraz wiecej slychac ze pojedyncze członki (:) zbieżność nazw przypadkowa) przymierzaja sie do zmiany barw... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 to ja tak zapytam : czy uwazacie ze PO powinna znowu rozwazyc wejscie do koalicji z PIS ?? bo coraz wiecej slychac ze pojedyncze członki (:) zbieżność nazw przypadkowa) przymierzaja sie do zmiany barw... ???? http://wiadomosci.onet.pl/1209501,11,item.html no coż - władza to potężny afrodyzjak. A pytanie brzmi, nie czy po...powinna, tylko ilu się nie oprze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 no coż - władza to potężny afrodyzjak. A pytanie brzmi, nie czy po...powinna, tylko ilu się nie oprze... ja tam bym sie oparł tez mi przyjemnosc .. byc wiceministrem lub vice prezesem w jakiejs spolce panstwowej .. - kupa kasy, - sluzbowa Lancia, - GIGANTYCZNE ŁAPÓWY... i zagraniczne konferencje za friko dla calej rodziny - w zasadzie nikt cie merytorycznie nie rozlicza za prace - mozna wsadzic cala rodzine, znajomych i jeszcze pol osiedla na cieple stolki ... ITD ITP ... O KURDE NIE OPARŁ BYM SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Pawson - Ty się już oprłeś! Przecież gołym okiem widać, że jesteś w opozycji!!! Ja zresztą też - tylko ja w pozaparlamentarnej (co być może wcale nie jest takie wyjatkowe.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 no coż - władza to potężny afrodyzjak. A pytanie brzmi, nie czy po...powinna, tylko ilu się nie oprze... ja tam bym sie oparł tez mi przyjemnosc .. byc wiceministrem lub vice prezesem w jakiejs spolce panstwowej .. - kupa kasy, - sluzbowa Lancia, - GIGANTYCZNE ŁAPÓWY... i zagraniczne konferencje za friko dla calej rodziny - w zasadzie nikt cie merytorycznie nie rozlicza za prace - mozna wsadzic cala rodzine, znajomych i jeszcze pol osiedla na cieple stolki ... ITD ITP ... A ja tam wolę spać spokojnie i nie firmować przekrętów własnym tyłkiem. Takiego miodu, nawet tych łapów za darmo nie dają - głowa w obłokach, a nóżki w błotku . Dziękuję, postoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Jak to jest , ze jedni z tego samego powodu podnosza podatki , a inni obnizaja ? My nalezymy do tych co podnosza http://biznes.interia.pl/news?inf=694768 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts