Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybory i po wyborach, czas rzadzic ale jak?

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ja się bardzo cięszę. A Ty??

przede wszystkim dlatego że ośmieszyła rząd PIS, po drugie cieszy mnie że to PO podało ręke i poprosiło LPR, to dobrze że PO szuka konkretnych koalicjantów, po trzecie dzięki Donaldowi, Andrzejowi I Romanowi utracone przez budżet 1,5 miliarda złotych, budżet odzyska w akcyzie alkokoholowej, a jak się nie uda to podatnicy znajda kasę

moherowa koalicja przede wszystkim pogoni tych o których piszą Pawson i Dropsiak... poczynając od Ziobry który spóźni się z złożeniem zeznania majątkowego. SKANDAL

Najbardziej bawi mnie Pani Hania Gronkiewicz.... kiedyś nadzieja Macierewicza, Ojca Tadeusza.... poprzez Konwent Św. Katarzyny (czy jak się to tam nazywało) nadzieja skrajnej prawicy, gdy Roman jeszcze w pieluchach chodził.... podobnie jak Lewandowski przedstawicielka szkoły realnego socjalizmu... dziś podobno liberałka.....

a Zyta Gilowska na ministra PIS.... przypominam twórczyni 3*15,

Takie stare konie, a tak się ekscytują.

Wareczka ty się lepiej do egzaminu ucz.

A, i nie kupuj żadnych innych wyrobów poza polskimi.

Nie w Polsce wyprodukowanymi tylko polskimi.

Tylko pamiętaj figi u nas nie rosną, żebyś mógł se listkiem przykryć.

Mnie najbardziej nie wkurza to co robią, ale jak.

Znowy ludzi ma się w głębokosci bez poświaty (chyba że światełko z endoskopa poświeci).

Balcerowicz musi odejść, po cholerę prezent do budżetu daje za 3/4 mld PLNów.

Jędrek taki mocny? Ta to niech ludziom powie, żeby się do roboty wzieli. Co się nie da. Da się. Ciekawe kto by wtedy na niego głosował?

Co, byśta głosowali?

Tylko wcześniejsze emerytury w głowie, a ponieważ się nie chcecie mnożyć i młodzi w ramach grantu dostali zmywanie garów w Angli, to będziecie robić do 75 roku życia na górników.

O!

Kroyenuś drogi... zawsze pije piwo akcyzowane i za Twoje zdrowie też się napije...

jak jakaś Pani za becikowe na forum postawi flaszke... to sprawdze czy z Polską banderolą:)

Krojuś zmieniłem pracę, dali mnie do biura... tylko w krzaki trudniej wpaść.... i uniesień mało...

a egzamin mam dopiero 20 stycznia :( chyba

mtom a co Zyta Gilowska i podatek liniowy Ci sie nie podoba??? a może Białoruś Ci sie podoba????

a co mtomuś myślisz o Ministrze Lewandowskim, przedstawicielu zacnej partii w eurolandzie, przedstawicielu razem z innymi zasłużonymi ala Piskorski...., cieszy że Minister Lewandowski wraz z swoją partią promował pomysły realnego socjalizmu w wolnej Polsce....(w imię zapewne liberalizmu) szkoda że te pomysły w postaci NFI, dały głownie zarobić zachodnim doradcom.... ale patrząc na NFI i ostatnio BECIKOWE i że najwięksi ekonomiści tejże partii wywodzą się z nurtu realnego socjalizmu teraz rozumię ten zapał do dawania wszystkim (NFI, becikowe) czyli nikomu..... moralny zapał poparcia dla tych pomysłów partii Hanii gwiazdy Konwentu Macierewicza i Ojca Tadzia tłumaczy pęd do porozumienia z LPR i Samoobroną....

najważniejze że wysłannik nowej moherowej koalicji wczoraj osobiście dał 1000 zł, może jakaś pani z forum i postawi flaszke???

zacni i godni ludzie:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8141793&rfbawp=1136388710.270&ticaid=1d79

ciekawe czy Ojciec Tadeusz przyjedzie podziękować za becikowe.....

moher, moher wystaje.... teraz rozumię czemu Donald tak miło panią za beret przepraszał, może bał się że ją w kościele spotka....

:):):)

co nawrócone trojaczki, Donald, Roman i Andrzej to nie bliźniaki

najważniejze że wysłannik nowej moherowej koalicji wczoraj osobiście dał 1000 zł, może jakaś pani z forum i postawi flaszke???

i

jak jakaś Pani za becikowe na forum postawi flaszke... to sprawdze czy z Polską banderolą

Byłabym za tym, żeby kolega/tak lubiący alkohol /sam postarał się wraz małzonką lub inną niewiastą o becikowe. Wtedy mógłby je wykorzystac zgodnie ze swymi priorytetami. a nie nachalnie napraszać sie na forum, feee :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Jkoś wareczka nie wspomina czemu to jego ukochany prezydent i PiS tak z zapałem popierał (a i tworzył) ustawę o becikowym. Wszak istnieje projekt rządowy!! A wynik tej rozgrywki niestety jest wynikiem cwaniactwa politycznego polityków LPR i Samoobrony oraz frustracjii polityków PO. Pokazali PiS owi gdzie ich miejsce??? pokazali!

I teraz co będą się szybciutko kaczorki z Lepperem dogadywać coby mić wiekszość????????????

Oj kruchutki ten sejm , a jak widać i rząd "sprawdzonych fachowców" nieciekawy oj nieciekawy

No wareczka przyznaj w końcu ,że to nie PO wymyśliło "becikowe".

Drops zostałem papierologiem.... ale wolałem byc kierowcą...

a dwa za stary jestem na dzieciaka, a mój syn powiedział że to obciach mieć siostre/brata 16 lat młodszego

ale kurcze Drops pomysł przedni... za 1000 zł kurcze ile to Wareczki??? a teraz może mi wyplate obetną to 2000 z... ile to piwa w hurtowni........................ DZIĘKUJĘ DONALD, ROMAN i ANDRZEj i na beret moherowy zostanie by uczcić koalicję

jak bede pił dam znać... Krojena i Drops pierwsi zaproszeni......

Oj kruchutki ten sejm , a jak widać i rząd "sprawdzonych fachowców" nieciekawy oj nieciekawy

No wareczka przyznaj w końcu ,że to nie PO wymyśliło "becikowe".

Długi tu masz odpowiedź

lidera PO, że PO zawsze popierało LPR....

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8139981&rfbawp=1136278012.433&ticaid=1d7a

mnie nie pytaj, ja nie kumam, skoro tak Schetyna mówi, to chyba wie lepiej niż my

aha becikowe nie wiem kto wymyślił (może ktoś wie kto to wprowadził i kiedy???), kiedyś to po prostu było nazywało się zasiłek porodowy a SLD w imię polityki prorodzinnej to zabrali i skrócili urlop macierzyński by była kasa na likwidację Senatu

dlugi jaki mój ukochany prezydent?? ja się cieszę że rząd może szybko upadnie, kibicuje mocno nowej koalicji LPR, PO i Samoobronie, Polska potrzebuje mocnych i stabilnych rządów

No ten jest wybitnie stabilny. Widac od samego początku. Żeby przeforsować jakąkolwiek ustawę trzeba coś przechandlować- albo stanowisko albo inną ustawę (patrz "becikowe", ustawa medialna,Lepper-marszałkiem) a przy okazji aferalna otoczka wokół rządu :o której nie wykrył wcześniej super śledczy Wannowy świdczy o głębokim przygotowaniu wiadomej partii do rządzenia i naprawdę o dużej stabilności rządu

http://wiadomosci.onet.pl/1223654,11,item.html

i kto tu jest zainteresowany współpracą z samoobroną?????

:):):):):)

no patrz jak teraz o Samoobrone kłócą się PO z PIS

DŁUGI ten rząd jest totalnie niestabilny i im szybciej padnie tym lepiej...!!!!! potrzeba tak stabilnej koalicji jak pokazały piątkowe głosowania

i patrz ile afer w PIS!!

PO przynajmniej potrafi aferałów wysłać do europarlamentu, mniejszy wstyd, niech tam Piskorski i Lewandowski wprowadzają realny socjalizm... a nie Mikosze w Warszawie

Aga mam nadgodziny :):)