Majka 28.09.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czuję się zaszczycony, że mnie zacytowałeś. Ja także . Myślałem, że moich postów nikt nie czyta. ja nie jestem, bo on cytuje według klucza kurskiego Ale dośc nieudolnie. Może się na forum wprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Gomułka nie potrafił robić... skrótów myślowych hehe. racja.... a miał tą przewagę, że czytał z kartki Zawsze szlag mnie trafiał, bo jak zaczął Gomółka, a w latach póżniejszych Gierek to nigdy tego wieczora nie było filmu.... Największą zaleta wczorajszego wystąpienia było to, że było krótkie. Nie trzeba było mówić: "kończ Waść, wstydu oszczędź". już dawno pisałam, że jarek zachowuje się jak dawny partyjny gensek. No i nawet nie specjalnie sie pomyliłam, co będzie w przemówieniu prorok jestem, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ja nie jestem, bo on cytuje według klucza kurskiego Ale dośc nieudolnie. Może się na forum wprawi. Watpię. Ty Majeczko to taka bardziej optymistka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ale mnie wstyd.... Gomółka pisze się Gomułka.... sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 To, że posłom obiecuje się korzyści (osobiste, materialne, polityczne) w zamian za poparcie w parlamencie zapewne powinno mnie strasznie gorszyć - ale jakoś na tyle się przyzwyczaiłem, że to norma - że ognistego potępienia wykrzesać z siebie jakoś nie mogę... To, że PiS w ten sposób i z takimi osobami negocjował - też mnie nie dziwi. Mimo retoryki mówiącej o uczciwości prawie i sprawiedliwości. To, że pis pozwolił się tak gładko podejść Renatce i stal się trędowatym polskiej polityki - nie dziwi mnie wcale. To ze po usiłuje zbijać na tym punkty – twierdząc, że to gorzej niż afera Rywina - też mnie nie zaskoczyło. No i teraz konkluzja. Wygląda na to ze wpadłem w zgorzkniały cynizm. Bo to, co się w Polsce aktualnie dzieje, to jest jednak jeden wielki skandal, w którym najgorsze jest to ze nawet oczywista przerażająca patologia pokazana w świetle jupiterów - uważana jest za normę. I tu zadaję sobie pytanie: co będzie dalej z tym państwem, którego instytucje i przedstawiciele są zdemoralizowani do cna? Od siebie dodam, pamiętacie przepowiednia Jarka, że na jesieni mogą mieć 15% poparcia? Prorok jakiś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 - Co oficjalnie łączy J.Kaczyńskiego z O.Rydzykiem -??? Celibat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 28.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kto i kiedy to państwo (tych polityków) zdemoralizował? Trąbię o tym od dawna. Przypominam wątek: "Divide et impera............" Zacytuję siebie: Lipiński wogóle nie powinien przystępować do żadnych negocjacji właśnie z Beger. Sfrajerował się. Nie on pierwszy zresztą. Pokażcie mi alternatywę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Alternatywą jest prawdziwa, a nie udawana uczciwość.Alternatywą mogło być "przepraszam" z ust premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 28.09.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Też czekałem na coś w formie przeprosin Konkretnie! Skład alternatywnego rządu! Większościowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 28.09.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Pokażcie mi alternatywę? A kto powiedział, że jest taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Pokażcie mi alternatywę? A kto powiedział, że jest taka? alternatywą sa nowe wybory. Może ciemny lud juz zmądrzał no co? Tak mi się marzy tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.09.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Majka zgadzam sie... z Tobątrzeba mieć nadzieję, że zmądrzałA marzenia pomagają, żeby nie sfiksował....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 dostałam takiego maila. Nie bardzo wiem od kogo PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC W PRAKTYCE DEMOKRACJI. Niezaleznie od tego, kto z kim i dlaczego oraz czy prowokacja i proba zamachu stanu, nie dyskutuje sie z faktami w polityce, ale dziala sie na ich podstawie, robiac samemu porzadki we wlasnej partii. Tak wiec, w obecnej sytuacji alternatywa jest prosta jak nastepuje: - Adam LIPINSKI i Wojciech MOJZESZOWICZ na bruk z PiS i to bardzo szybko po prowokacyjnej aferze z Renata BERGER, a nastepnie negocjacje w sprawie utworzenia nowej koalicji oraz publiczne informacje o ich przebiegu i koncowych rezultatach; ALBO - koniec z marzeniami o IV Rzeczpospolitej czyli nowe wybory, duza przegrana PiS w wyborach centralnych i lokalnych na jesieni 2006, PiS-owcy bez posad rzadowych, calkowity upadek polityczny Jaroslawa KACZYNSKIEGO oraz marionetkowy rezydent Lech KACZYNSKI w palacu prezydenckim, a wiec ustrzelone kaczki zaraz po rozwiazaniu WSI, ktore utrzymaja swoch ludzi oraz wladze pod zmienionymi nazwami. SJB 27 wrzesnia 2006 godz.: 11:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Do posłuchania http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/4,68829,,,,3649336.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Majka, ja też. Bogusłam mi zaimponował. Odebrałem jego post jako coś w rodzaju pokajania się. Czekamy teraz ckwadrata. Lewakka należy raczej odpuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 28.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 - Co oficjalnie łączy J.Kaczyńskiego z O.Rydzykiem -??? Celibat Chyba nie! Słyszałem że premier jakąś pannę na oku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 - Co oficjalnie łączy J.Kaczyńskiego z O.Rydzykiem -??? Celibat Chyba nie! Słyszałem że premier jakąś pannę na oku... ale chyba,ze jest mu solą w oku... np. Begerowa, ale to chyba nie panna...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 28.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Pokażcie mi alternatywę? A kto powiedział, że jest taka? alternatywą sa nowe wybory. Może ciemny lud juz zmądrzał no co? Tak mi się marzy tylko Alternatywą nie sa wybory, tylko kogo wybrać. A tu już mam obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 28.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ...wygląda że PiS staci w sadażach...i o to chodziło opozycji...Teraz niechetne Kaczyńskim i Pisowi media będą mieliły temat do wyrzygania...a chyba większosć mediów jest niechetnych...tylko co będzie jak sie okaże ze mimo naganki znów wygra PIS w wyborach samorządowych i ewentualnie parlamentarnych...będą takie same wielkie oczy że ciemny naród znów wybrał źle...? Hipokryzją jest stosowanie takich "przypraw" przez PiS w kuchni politycznej jakie ujawniło TVN...hipokryzją jest twierdzenie PO SLD że tych przypraw nie stosuja i niestosowały...trwa spektakl iluzjonostów hipokrytów...kazdy władzy chce...w polityce chodzi o skuteczność... ....symapatyzuję z Kaczyńskimi mimo ze nie głosuję bo nie ma dla nich alternatywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dlaczego sympatyzujesz z Kaczyńskimi?Pytam, bo chciłaby uzyskać odpowiedź od kogoś, kto nie jest zacietrzewiony, a jest na to szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts