wareczka 09.01.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Nie dziwie się swoja drogą, ze działacze niektórych partii wysłaliby najchetniej kobiety do garów. ps.Tak to bywa wareczko: kto mieczem itd...ucz się ucz, moze to cos da.......unikniesz wiecej strzałów w stopę. Własną. w tym tez jestes mistrzem. Chyle czoła rzeczywiście wielu w Platformie nie smak że Ministrem Finansów została kobieta... pewnie woleli by ją przy garach.... dla dropsiaka 4-0 dobrze że na forum jest osoba która szuka ciągle manipulatorów, mistrzów, powkleja, cóż dobrze osobiste problemy zapominac życiem cudzymi problemami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.01.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Najlepsze jest to że to może być wątek wiecznie żywy. Kiedy następne wybory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.01.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 (...) dla dropsiaka 4-0 dobrze że na forum jest osoba która szuka ciągle manipulatorów, mistrzów, powkleja, cóż dobrze osobiste problemy zapominac życiem cudzymi problemami Megaloman czy cóś?? Skończ chłopie z tym wywlekaniem swych problemów, to nie ten watek. Opanuj się, jak umiesz ps. Ja myślę, że tak gorliwie realizujesz zalecenie "zatopić PO" że tropisz jej zwolenników nawet w snach. Fakt, to powazny problem, ale u licha, badz dzielny!!! Napewno to docenią. I zauważ, ze to nie ONI rzadzą!!! Tylko PiS, i własnie ewoluuje w stronę programu PO. Bardzo słusznie zresztą. Pogódż sie z tym w końcu i wróć do tematu. A w temacie: cos ze strony sprawiedliwości http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104515.html i słusznie, oraz prorodzina, odsłona kolejna http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104348.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 09.01.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Megaloman czy cóś?? Skończ chłopie z tym wywlekaniem swych problemów, to nie ten watek. Opanuj się, jak umiesz A w temacie: cos ze strony sprawiedliwości http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104515.html i słusznie, oraz prorodzina, odsłona kolejna http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104348.html manipulacje, mistrzowie, megalomanowie.... potafisz żyć czymś innym, niż ocenianiem innych??? NIE, a Ty potrafisz skończyć z własnymi problemami??? sądy 24 godzinen jesteś za czy przeciew......???? Uzasadnij. Może choć raz będziesz mówiła merytorycznie na temat, a nie o innych i może nie epitetami, dasz radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.01.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Naucz się czytac ze zrozumieniem to pogadamy. wtedy chętnie Bo znowu masz pecha /strzał w stopę/. O sądach opinie wyraziłam. Nawet byłes łaskaw zacytować Tylko teraz nie zmieniaj postu w pospiechu by zachować twarz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dropsiak odpuść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.01.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dropsiak odpuść . myslisz? To zabawne jest Ale moze masz rację oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.01.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dropsiak odpuść . myslisz? To zabawne jest Ale moze masz rację oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Pyskówa się zaczyna a P.O.co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.01.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 długi jak dropsia odpuści to wareczka zda egzamin i nie będzie go już tyle na forum. dropsia nie odpuszczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ale jak będzia tak dalej to wareczka będzie muuuusiał te rolety założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.01.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dropsiak, obawiam się, że te wszystkie działania [krótszy rok szkolny, becikowe przegłosowane przez opozycję , dłuższe urlopy, szybki wymiar sprawiedliwości] to działania przygotowujące tzw. opinię publiczną do głosowania na PiS w nowych wyborach. Po "wyrwaniu" wkurzonych na Tuskową niepodległość członków PO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 09.01.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Naucz się czytac ze zrozumieniem to pogadamy. wtedy chętnie Bo znowu masz pecha /strzał w stopę/. O sądach opinie wyraziłam. Nawet byłes łaskaw zacytować Tylko teraz nie zmieniaj postu w pospiechu by zachować twarz..... zauważyłem że głównie strzelasz.....nazwami o innych ... ale taka rola niektórych na forum..... zacytowałem... poprosiłem ładnie o uzasadnienie "słusznie"... link każdy może wkleić ale dlaczego się z nim zgadzasz albo nie.... nadal nie wiem dlaczego popierasz sądy 24-godzinne, nadal nie wiem czy popierasz to co zaproponował Giertych w sprawie gór... a byłoby tak miło porozmawiać tematycznie... a nie ze słownika przepisywac kolejne wielkie słowa (co to ostatnio było po mistrzu... megaloman..??) trzeba ... ustapić więc masz 5-0 dla Dropsiaka i tak nie napiszesz nic na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.01.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ja trochę off topic, ale zapytam: jak wam się wydaje czy to społecznik czy zawodowy agitator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.01.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Mówiłam, że zabawne Mtom, tez sie zastanawiałam. I myslę.......zreszta chyba widac, nie ? Ponury, pozyjemy zobaczymy Ja myslę, ze budzet przejdzie, bo niekórzy /LPR czy Samoobrona /PSL/ nie beda ryzykować wczesniejszych wyborów. Co najwyzej premiera wymienią, jakby linia Zyty niektórych zbyt drazniła i jakoś się pokreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 nadal nie wiem czy popierasz to co zaproponował Giertych w sprawie gór... matko co zaproponował? Przesłuchają je? Zamkną? Przesuną?Wstep tylko dla Mlodziezy Wszechpolskiej? Prosze tylko nie Karkonoszeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.01.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ja trochę off topic, ale zapytam: jak wam się wydaje czy to społecznik czy zawodowy agitator? Społecznik. I to chyba z poczuciem misji. Zawodowiec MUSIAŁBY się wykazać profesjonalizmem Prześledziłem bodaj w sobotę wątek scyzorykowy i wyszło mi, że On po prostu lubi pogadać. O czymkolwiek i jakkolwiek, ale lubi. To "jakkolwiek" zbyt często jednak przechodzi w bylejak, a nawet w rodzaj dowodów w stylu: "mówiłeś, że czarne jest białe", podczas gdy my nie tylko jesteśmy pewni, że czarne od zawsze jest dla nas czarne, ale występuje też i ciemnawe, i szare, i kremowe, i białe też, ale też tak to pozostało zapisane na łamach Forum, zatem nie widzę sensu kłamstwa o tak krótkich łapkach. I tylko pytanie, czy jest sens klikać w bezsensownej sprawie ? Dla mnie nie ma. Dropsiak, szkoda premiera. Zaczynam go doceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 09.01.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 nadal nie wiem czy popierasz to co zaproponował Giertych w sprawie gór... a ja jeżeli pan pozwoli: ja popieram.....jak przejdzie to robię stok przez działki sąsiadów i mogą mi nafiukać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.01.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ja mam jeszcze jedno spostrzeżenie dotyczące stylu. Otóż jak mu ktoś bardzo zalezie za skórę i zapędzi w kozi róg (brawo Dropsiak), to się zaperza i zapomina o jego zmianie. Ponury, sens jest w zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.01.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 I tylko pytanie, czy jest sens klikać w bezsensownej sprawie ? Dla mnie nie ma. Dropsiak, szkoda premiera. Zaczynam go doceniać. 1. Masz rację. 2. Racja po wtóre. Trzyma facet klasę, mimo wszystko. /zeby było jasne, to p.2 dotyczy premiera / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts