Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybory i po wyborach, czas rzadzic ale jak?

jareko

Recommended Posts

Nie dziwie się swoja drogą, ze działacze niektórych partii wysłaliby najchetniej kobiety do garów.

ps.Tak to bywa wareczko: kto mieczem itd...ucz się ucz, moze to cos da.......unikniesz wiecej strzałów w stopę. Własną. :D :D :D :D w tym tez jestes mistrzem. Chyle czoła

rzeczywiście wielu w Platformie nie smak że Ministrem Finansów została kobieta... pewnie woleli by ją przy garach....

dla dropsiaka 4-0 dobrze że na forum jest osoba która szuka ciągle manipulatorów, mistrzów, powkleja, cóż dobrze osobiste problemy zapominac życiem cudzymi problemami

• Odpowiedzi 5,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

(...)

dla dropsiaka 4-0 dobrze że na forum jest osoba która szuka ciągle manipulatorów, mistrzów, powkleja, cóż dobrze osobiste problemy zapominac życiem cudzymi problemami

Megaloman czy cóś?? Skończ chłopie z tym wywlekaniem swych problemów, to nie ten watek. Opanuj się, jak umiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. Ja myślę, że tak gorliwie realizujesz zalecenie "zatopić PO" że tropisz jej zwolenników nawet w snach. Fakt, to powazny problem, ale u licha, badz dzielny!!! :) Napewno to docenią. I zauważ, ze to nie ONI rzadzą!!! Tylko PiS, i własnie ewoluuje w stronę programu PO. Bardzo słusznie zresztą. Pogódż sie z tym w końcu i wróć do tematu. :)

A w temacie:

cos ze strony sprawiedliwości

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104515.html

i słusznie,

oraz

prorodzina, odsłona kolejna

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104348.html

Megaloman czy cóś?? Skończ chłopie z tym wywlekaniem swych problemów, to nie ten watek. Opanuj się, jak umiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A w temacie:

cos ze strony sprawiedliwości

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104515.html

i słusznie,

oraz

prorodzina, odsłona kolejna

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3104348.html

manipulacje, mistrzowie, megalomanowie.... potafisz żyć czymś innym, niż ocenianiem innych??? NIE, a Ty potrafisz skończyć z własnymi problemami???

sądy 24 godzinen jesteś za czy przeciew......???? Uzasadnij. Może choć raz będziesz mówiła merytorycznie na temat, a nie o innych i może nie epitetami, dasz radę....

Dropsiak, obawiam się, że te wszystkie działania [krótszy rok szkolny, becikowe przegłosowane przez opozycję :lol:, dłuższe urlopy, szybki wymiar sprawiedliwości] to działania przygotowujące tzw. opinię publiczną do głosowania na PiS w nowych wyborach.

Po "wyrwaniu" wkurzonych na Tuskową niepodległość członków PO.

Naucz się czytac ze zrozumieniem to pogadamy. wtedy chętnie

Bo znowu masz pecha /strzał w stopę/. O sądach opinie wyraziłam. Nawet byłes łaskaw zacytować :) Tylko teraz nie zmieniaj postu w pospiechu by zachować twarz.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zauważyłem że głównie strzelasz.....nazwami o innych ... ale taka rola niektórych na forum.....

zacytowałem... poprosiłem ładnie o uzasadnienie "słusznie"... link każdy może wkleić ale dlaczego się z nim zgadzasz albo nie....

nadal nie wiem dlaczego popierasz sądy 24-godzinne,

nadal nie wiem czy popierasz to co zaproponował Giertych w sprawie gór...

a byłoby tak miło porozmawiać tematycznie... a nie ze słownika przepisywac kolejne wielkie słowa (co to ostatnio było po mistrzu... megaloman..??)

trzeba ... ustapić więc masz 5-0 dla Dropsiaka

i tak nie napiszesz nic na temat

Mówiłam, że zabawne :D :D :D :D :D :D :D :D

Mtom, tez sie zastanawiałam. I myslę.......zreszta chyba widac, nie ? :wink: :wink: :wink:

Ponury, pozyjemy zobaczymy Ja myslę, ze budzet przejdzie, bo niekórzy /LPR czy Samoobrona /PSL/ nie beda ryzykować wczesniejszych wyborów. Co najwyzej premiera wymienią, jakby linia Zyty niektórych zbyt drazniła i jakoś się pokreci.

Ja trochę off topic, ale zapytam: jak wam się wydaje czy to społecznik czy zawodowy agitator? :wink:

Społecznik. I to chyba z poczuciem misji.

Zawodowiec MUSIAŁBY się wykazać profesjonalizmem :lol:

Prześledziłem bodaj w sobotę wątek scyzorykowy i wyszło mi, że On po prostu lubi pogadać. O czymkolwiek i jakkolwiek, ale lubi. To "jakkolwiek" zbyt często jednak przechodzi w bylejak, a nawet w rodzaj dowodów w stylu: "mówiłeś, że czarne jest białe", podczas gdy my nie tylko jesteśmy pewni, że czarne od zawsze jest dla nas czarne, ale występuje też i ciemnawe, i szare, i kremowe, i białe też, ale też tak to pozostało zapisane na łamach Forum, zatem nie widzę sensu kłamstwa o tak krótkich łapkach.

I tylko pytanie, czy jest sens klikać w bezsensownej sprawie ?

Dla mnie nie ma.

Dropsiak, szkoda premiera. Zaczynam go doceniać.