Tow. Edward - reaktywacja 17.10.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 I znowu te ziejące nienawiścią kundelki z PO będą ujadać. A przecież przysiegałem w stoczni, że z podłymi ludźmi nigdy więcej rozmawiać nie będę. I słowa dotrzymałem. Begerowej od tego czasu nawet dzień dobry nie mówię. A mój wierny giermek Przemysław-Edgar przecież obiecywał przyspieszenie. I co ? Słowa dotrzymał. Teraz ludziska z Włoszczowej nie będą byle jakim popychadłem jeździć ale Inter-City. Rząd obiecał i rząd dał. Na pohybel PO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Majka, tanie państwo cdPosłowie Krzysztof Filipek (Samoobrona) i Daniel Pawłowiec (LPR) są kandydatami na nowych sekretarzy stanu w koalicyjnym rządzie. Mają odpowiadać za kontakty między partiami w ramach koalicji rządowej.O powstaniu nowych stanowisk w Kancelarii Premiera poinformował w poniedziałek rzecznik rządu Jan Dziedziczak.(....)http://wiadomosci.onet.pl/1419343,11,item.htmlCiekawy zakres obowiązków: kontakty między partiami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Majka, tanie państwo cd Posłowie Krzysztof Filipek (Samoobrona) i Daniel Pawłowiec (LPR) są kandydatami na nowych sekretarzy stanu w koalicyjnym rządzie. Mają odpowiadać za kontakty między partiami w ramach koalicji rządowej. O powstaniu nowych stanowisk w Kancelarii Premiera poinformował w poniedziałek rzecznik rządu Jan Dziedziczak. (....) http://wiadomosci.onet.pl/1419343,11,item.html Ciekawy zakres obowiązków: kontakty między partiami..... To dopiero kolejne dwie pozycje na rachunku ( na pierwszym miejscu jest sz.p. Lepper cudem nawrócony na łono partii jedynie słusznej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 17.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 No właśnie, ciekawe czy warchoł Lepper jak wyleciał z rządu z hukiem dostał odprawę? Niby należało mu się za 3 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 17.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie sugerujesz chyba, że po to dał się wyrzucić z rządu, żeby dostać odprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale jak go przyjęli na nowo, to chyba musi oddać? a może nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 17.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Myślisz, że mogli się dogadać z premierem? Ty mnie wywalisz i dzielimy się po połowie? Absolutnie nie jest to możliwe! Właśnie w Sejmie przemawia Kuchciński. Oczywiście zwalił winę PO za to, że musieli stworzyć koalicję z Lepperem. Dlaczego? Bo Tusk chciał prowadzić negocjacje koalicyjne przed kamerami. A to jest niedopuszczalne! A ja się pytam dlaczego? Czyżby mieli coś do ukrycia? Przyznał także wprost, że nie zajmowali się jeszcze gospodarką, bo mają inne priorytety. No, to mamy jasność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Właśnie w Sejmie przemawia Kuchciński. Oczywiście zwalił winę PO za to, że musieli stworzyć koalicję z Lepperem... Muszę się Wam bez bicia przyznać, że jednak pare rzeczy łączy mnie z pis. Jak idzie coś nie tak jak powinno to wszystkiemu winna jest moja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale jak go przyjęli na nowo, to chyba musi oddać? a może nie musi kto daje i odbiera....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Właśnie w Sejmie przemawia Kuchciński. Oczywiście zwalił winę PO za to, że musieli stworzyć koalicję z Lepperem... Muszę się Wam bez bicia przyznać, że jednak pare rzeczy łączy mnie z pis. Jak idzie coś nie tak jak powinno to wszystkiemu winna jest moja żona Ty się znasz z moim męzem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 jak jest z odprawami wicepremierów nie wiem, ale za czasów pierwszej koalicji IV RP /teraz jest druga oczywiście koalicja nie RP/ znalazło wysokoplatna pracę mase ludzi z samoobrony. Po rozpadzie większośc wyleciała. Oni zgodnie z prawem otrzymali od 3 do 6-cio miesięczną odprawę. tanie państwo............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kuchciński: Krytyka rządu przerodziła się w bezmyślny opór Szef klubu PiS Marek Kuchciński odnosząc się do wniosków o samorozwiązanie Sejmu autorstwa PO i SLD powiedział, że opozycja przekroczyła granice przysługującego jej prawa do krytyki rządzących. "Obecna krytyka rządu przerodziła się w bezmyślny opór wobec jakichkolwiek zmian" - mówił Kuchciński w trakcie wtorkowej debaty w Sejmie. Jak tłumaczył, opozycja, która "permanentnie neguje i atakuje wszystkie ośrodki władzy, przestaje być partnerem dla rządzących". "Staje się wtedy podstawową siłą destrukcyjną w państwie" - podkreślił. Idzie nowe ........... będą wsadzać do pierdla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Albo wysyłać na Syberię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 17.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Tak słucham sobie tej sejmowej debaty i odnoszę wrażenie, że politycy mają nas za idiotów. Wcześniej Kuchciński mówił, że PiS nie zrobiło nic dla gospodarki, bo ma inne priorytety. Teraz Dorn zachwyca się, niczym Bogusław, nad stanem polskiej gospodarki, przypisując PiS-owi wszystkie sukcesy.Czy oni sobie w kuluarach nie uzgadniają treści przemówień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ty się znasz z moim męzem??? nie wiem, ... ale Ty chyba nie jesteś moją żoną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ty się znasz z moim męzem??? nie wiem, ... ale Ty chyba nie jesteś moją żoną ? to nie jesteś pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ty się znasz z moim męzem??? nie wiem, ... ale Ty chyba nie jesteś moją żoną ? .....chyba...nie...... ps. pozdrawiam Twoją żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tow. Edward - reaktywacja 17.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Program partii - programem narodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 "Każda fura gnoju wywieziona na chłopskie pola to cios w plecy imperializmu amerykańskiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 "Zaplute karły reakcji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts