Dropsiak 16.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Może oni po prostu nie potrafią zdiagnozować czy dostrzec własnych błędów. Uważają, że wszystko zrobili perfekcyjnie, a tylko spisek czy inwigilacja im uniemożliwiła budowę Polski swoich marzeń. A czas ucieka... (....) To mozliwe. A nawet wysoce prawdopodobne. A tymczasem Czesi dogonili juz państwa "starej" UE.............Oni maja kasę i niskie bezrobocie a my za to mamy dzieki kochanienkim politykom permanentne igrzyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 majka nie bronię koalicji PIS z Samoobroną, tylko pytam w czym lepsza jest PO od Samoobrony??? może mi odpowiesz????bo w skali afer samo NFI pokazuje że Lepper to szaraczki a co do PO i LPR i Samoobrona... no to szkoda że się dogadali... my zapłacimy za to 1,5 miliarda... co ciekawe koszt nowych wyborów to pikuś przy pomysłach tych partii co do mimi, gregmenów, gosiewskich, fenomenów... to jak sie ma czego pisać merytorycznie to zawsze się pisze o drugim rozmówcy... a w sumie wybacz kiedyś ktoś mi tak o Tobie powiedział... więc wolę to miano pozostawić Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 A tymczasem Czesi dogonili juz państwa "starej" UE.............Oni maja kasę i niskie bezrobocie a my za to mamy dzieki kochanienkim politykom permanentne igrzyska. zobacz kto nami do tej pory rządził główne partie (nie wspominam o takich koalicjantach Suchockiej jak PPPP ) UD, KLD, SLD, PSL, AWS, UW, SLD..... zasadniczo ciągle rządzi nurt PO, plus SLD i mieszanka AWS... masz odpowiedź dlaczego Polska jest na końcu Unii Europejskiej.... sam przykład NFI wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.01.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 To nie wiedziałem, że Gosiewski zrobił coś złego, kurcze. A co do Unii, cóż skoro u nas przyjęło się, że na akcesji trzeba jak najbardziej naciągnąć społeczeństwo na dodatkowe koszty (patrz certyfikat energetyczny), to efekt mamy. Ja się tak zastanawiam, skoro PiS twierdzi, że nigdy nie była możliwa koalicja z aferałami z PO, to po co twierdził, że chciał takowej? Sam pamiętam rozmowy u Moniki Olejnik sprzed pół roku. Wtedy PiS głosem Bielana czy Kaczyńskiego uważał, że naturalnym koalicjantem jest PO. Chyba, że chodzi o to by za wszelko cenę spolaryzować scenę polityczną i zawęzić ją do 2 odwiecznie zantagonizowanych ze sobą ugrupowań: PiS-SLD, na zasadzie czarne-białe? Tyle, że to znów kilka kolejnych straconych dla Polski lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 16.01.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Gosiewski to chyba szef klubu parlamentarnego rzadzacej parti, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ja się tak zastanawiam, skoro PiS twierdzi, że nigdy nie była możliwa koalicja z aferałami z PO, to po co twierdził, że chciał takowej? ... a gdzie ktoś coś takiego twierdził???? pamiętam tylko moje pytania czy koalicja z Samoobroną to coś gorszego niż koalicja z PO, albo pytam czy koalicja z PO z ludźmi ala Lewandowski to dobre wyjście... słusznie Dropsiak zauważył że Polska jest na końcu Unii.. a odpowiedz dlaczego tak jest, wystarczy popatrzeć kto nami rządził.... najczęsciej nurt PO... czyli UD, KLD, UW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jako, że pamięć zawodna jest:"Lech Kaczyński powiedział, że chociaż - jak określił - nasi koledzy z PO zrobili wszystko, żeby koalicję z PiS obrzydzić, on - w imię interesów Polski - jest gotów zabiegać o taką koalicję. " grudzień 2005. Stawiam tezę, że PiS chce zwiększyć popracie dla SLD kosztem PO. Wtedy wszystko będzie proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ja się tak zastanawiam, skoro PiS twierdzi, że nigdy nie była możliwa koalicja z aferałami z PO, to po co twierdził, że chciał takowej? podaj źródło Twoich informacji... gdzie takie stwierdzenia padły, jesteśmy wszyscy bardzo ciekawi!!! chyba nie rzucasz słow na wiatr mtom może jakies problemy masz, bo raz piszesz że PIS nigdy nie chciał koalicji z PO, a za chwilę piszesz że Kaczyński zrobi wszystko by taka koalicja była... zdecyduj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.01.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Albo to: "Podkreślił zaś Pan niedawno, że "chce radykalnie zmienić Polskę" z PO. Czy oby napewno przy wytykaniu sobie błędów, uda Wam się to??? Jarosław Kaczyński: Uda się z całą pewnością. Jest teraz kampania wyborcza i nie jest naszym zadaniem przysparzanie głosów naszym konkurentom. Ale gdy skończy się kampania, usiądziemy razem i na pewno uda nam się dogadać." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.01.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Wiecie co wam kliknę. Niech już będą te nowe wybory. Wtedy zamiast cycować będziem się zastanawiąć co dla nas murujących lepsze kilkanaście czy kilkadziesiąt procęt VAT.Większy podatek CIT ukryty w cenie detalicznej towaru czy mniejszy. A cała reszta to o kant, tego wyrazu co to go forumowy automat zamienia, roztrzaskać. My tu se kliku kliku. Na Wiejskiej pierdu pierdu. Czas ucieka a dietki lecą. PS. Zparafrazuję wzeszłotygodniowy tygodnik (jeden z dwu polskich jeszcze). Prawie 50% podatków wpływajacych do budżetu to VATcio i akcyza z paliwa. Gdzie to ja słyszałme, że ktoś będzie mafię paliwową prostował. Coś przyschło toto. Ciekawe, jakby się nasze państwo miało, gdyby ktoś rzeczywiście się zabrał za tego typu organizację, zamiast pierdy głosić na zasadzie, kto pierwszy beknie do mikrofony ten lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Mafię paliwową czy Orlenową czy cokolwiek innego? hehe naiwniak. A po co teraz? Jestem za tym aby posłom płacić za efekty ich pracy, a nie na zasadzie czy się stoi czy się leży... Ci którzy teraz są w parlamencie, pewnie byliby już na darmowym dożywianiu... A tyle się ludziom naobiecywało w kampanii o sprawnym i tanim państwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ja się tak zastanawiam, skoro PiS twierdzi, że nigdy nie była możliwa koalicja z aferałami z PO, to po co twierdził, że chciał takowej?... nadal czekam z ciekawości gdzie takie stwierdzenie padło!!!! no chyba że niektórzy sobie tak piszą bzdury dla samego pisania... pewnie o ten milionowy post chodzi, to sobie można pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.01.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 "Po stylu go poznacie". "Prezydent odwołał spotkanie z liderami PO" Dlaczego nie jestem wcale zdziwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 mtom zdradź wreszcie gdzie PIS stwierdziło że nigdy koalicja z PO nie była możliwa... czy tylko wziąłeś studencki syropek i fantazjujesz jak zwykle... płacić za robotę, co ciekawe poseł Gosiewski był najpracowitszym posłem poprzedeniej kadencji... a nawet jego przeciwnicy przyznawali że merytorycznej pracowitości... pewnie dlatego taki nie lubiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 oczywiście niektórzy jak mtom wolą żyć w świecie swoich nie potwierdzonych ułud i fantazji... ale może czas posłuchać realistów http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8154212&rfbawp=1137411416.339&ticaid=1e95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.01.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 16.01.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 oczywiście niektórzy jak mtom wolą żyć w świecie swoich nie potwierdzonych ułud i fantazji... ale może czas posłuchać realistów http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8154212&rfbawp=1137411416.339&ticaid=1e95 Taak, Wernyhora jakaś. Zyta się obudzi z ręką w nocniku jak Staniszkis, zdziwiona że ją PiS wyrolował bez mydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 16.01.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 MArkus skoro jesteś mam nadzieję że odpowiesz na moje pytanie... tylko prosze merytorycznie bo obrażac Zytę każdy potrafi.... tylko co to daje??? a co markus myślisz o tym że PO, LPR i Samoobrona zafundowały nam wybory co pół roku w Warszawie i becikowe... razem wyłupią z nas podatników 1,5 miliarda... co ciekawe to znacznie przewyższa koszty wyborów do parlamentu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.01.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Emocje sięgają zenitu. Na forum też. "(...) prezydent zaproponował okres 24 godzin na "wyciszenie emocji i powrót do języka porozumienia i rozmowy o najważniejszych sprawach dla Polaków"." Proponuję więc to samo - luzik: http://emots.wizja.net/emoty/piwosz.gif Niech oni się tam szarpią, a karawana i tak pojedzie dalej. Czego się miałem dowiedzieć, tego się już dowiedziałem. Podpuszczanie to groźna broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 , Czego się miałem dowiedzieć, tego się już dowiedziałem. Podpuszczanie to groźna broń. serio? ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts