wareczka 06.03.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 mTom nie zauważyłeś, że retoryka piwosza, to wypisz wymaluj, retoryka Jarosława i Przemysława Zasada 2 (język PiS) - przypisać dyskutantowi gębę, etykietkę, słowem ometkować rywala. 1950 - człowiek z zasadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.03.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Wareczka przerażająca wybiórczość języka Jakaż wnikliwa autoanaliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 06.03.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Odnoszę wrażenie, ze to ich najlepszy uczeń. Zasada 2 (język PiS) - przypisać dyskutantowi gębę, etykietkę, słowem ometkować rywala. mtom zawsze wierny zasadom MArkus Ty też podzielasz zachwyt CHRL???? nie dziw że nie możemy dogonić Europy, gdy tyle w Polsce ludzi zachwyconych CHRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 06.03.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 mTom nie zauważyłeś, że retoryka piwosza, to wypisz wymaluj, retoryka Jarosława i Przemysława Zasada 2 (język PiS) - przypisać dyskutantowi gębę, etykietkę, słowem ometkować rywala. 1950 - człowiek z zasadami Człowiek bez zasad: ... oczywiście że dyskusję o handlu w Europie skończyłem, przeciez nie bedę dyskutował ze zwolennikami XIX wiecznego kapitalizmu i nurtów z innych stron niz Europa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.03.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Odnoszę wrażenie, ze to ich najlepszy uczeń. Zasada 2 (język PiS) - przypisać dyskutantowi gębę, etykietkę, słowem ometkować rywala. mtom zawsze wierny zasadom MArkus Ty też podzielasz zachwyt CHRL???? nie dziw że nie możemy dogonić Europy, gdy tyle w Polsce ludzi zachwyconych CHRL Masz chłopie problem. Dawno przestałeś mnie wq..., teraz juz tylko mnie śmieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 06.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Człowiek bez zasad: Zasada 2 (język PiS) - przypisać dyskutantowi gębę, etykietkę, słowem ometkować rywala. mtom prowadzi dyskusję ale zawsze dowiemy się czegoś ciekawego, lubi np. powtarzać nauki Leppera o CHRL.... przypuszczalnie chciałby w Polsce wproadzić identyczny system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 06.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Teraz mamy przynajmniej jasność HAndel w niedzielę CZy bierzemy przykład z rozwiązań europejskich, cvzy bierzemy przykład z rozwiązań CHRL. DZiękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.03.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 "Chuck Norris widział podpisywanienie paktu stabilizacyjnego przed Radiem Maryja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 i bardzo się wkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 wareczka, lepiej być człowiekiem z zasadami niż bez zasad,tak jak Twoi ulubieńcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 06.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 wareczka, lepiej być człowiekiem z zasadami niż bez zasad, tak jak Twoi ulubieńcy Zasada 2 - przypisać dyskutantowi gębę, etykietkę, słowem ometkować rywala. dobrze że to forum ma codziennych dyżurnych, którzy oceniają kto ma zasady a kto nie, przylepia gębe, by człowiek wiedział kim jest... a poza tym zawsze dadzą przykład CHRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Przeprowadzacie tutaj piękny rozbiór Ale płonne nadzieje, z leczenia nic nie wyjdzie. Fundusz kasy nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 06.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Niebawem największą gospodarką staną się ChRL. Tam też nikt nie myśli o zamykaniu sklepów w niedzielę. to w CHRL jest służba zdrowia?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 06.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Wareczka, jako że Cię lubię... to mam radę. My sobie tu dyskutujemy, głównie żartujemy i jest z reguły wesoło. Weź i spróbuj wykazać się jakąś kreatywnością, pomysłowością czy czymś i zmień coś w swojej retoryce. Zrób się np. dowcipny, błyskotliwy lub wyjątkowo celny w swoich ripostach albo złośliwy. Ta zdarta płyta jest nudna i nikogo już nie denerwuje. To był mój głos formalny w sprawie poziomu dyskusji, skoro już ja awansowałem na prowadzącego wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Weź i spróbuj wykazać się jakąś kreatywnością, pomysłowością czy czymś i zmień coś w swojej retoryce. Zrób się np. dowcipny, błyskotliwy lub wyjątkowo celny w swoich ripostach albo złośliwy. Ta zdarta płyta jest nudna i nikogo już nie denerwuje. Tak to Panie dają tylko w Erze ...no chyba że go poprosi Chuck Norris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 wiesz co wareczka daremny jesteś, i wcale się nie dziwię, w końcu masz takie wzorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.03.2006 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Wareczka, jako że Cię lubię... to mam radę. My sobie tu dyskutujemy, głównie żartujemy i jest z reguły wesoło. Weź i spróbuj wykazać się jakąś kreatywnością, pomysłowością czy czymś i zmień coś w swojej retoryce. Zrób się np. dowcipny, błyskotliwy lub wyjątkowo celny w swoich ripostach albo złośliwy. Ta zdarta płyta jest nudna i nikogo już nie denerwuje. To był mój głos formalny w sprawie poziomu dyskusji, skoro już ja awansowałem na prowadzącego wątek. mTom - sadzisz ze dwie niedziele do kupy sie zejda? W cuda od dawna nie wierze - a moglo byc tak piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 06.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Koledzy, nie warto.Rozmawiajmy o tym co nas interesuje, ale nie wchodźmy w polemikę z ........... .Przypuszczam, że ............ nie jest jedną osobą. Styl wypowiedzi, ich schematyczność oraz kalka nowomowy działaczy PIS-u, sugerują, że partia ta wzorem współczesnych systemów totalitarnych - Chiny (ostatnio przez .......... ulubionych), Rosja, Białoruś, stworzyła awangardę internetową, której celem jest kłamstwo i manipulacja w celu szerzenia ichniej wersji bolszewizmu, a ......... jest jedynie podpisem na Forum Muratora. Czytając podobne komentarze w portlach i wydaniach internetowych gazet, wychwytuję niemalże te same słowa i argumenty. Moim zdaniem ta tajna grupa ludzi jest szkolona tylko w jednym celu, szerzenia swojej antypolskiej i antychrześcijanskiej ideologii za pośrednictwem netu......... przez 2 miesiące podnicali się słowem "becikowe".Od dzisiaj nowe słowo przynosi im spełnienie - "liberałowie". Coś mi to zresztą przypomina...... ostatnie tygodnie przed wyborami słyszałem je co dzień setki razy, niektórym zastępowało przecinek, czyżby powtórka z rozrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bo te liberały proszę Państwa to masony, a te masony to liberały. I cyklisty parszywe. Ot co !!! A tak swoja drogą, jak jeszcze zdążycie zajrzeć do dzisiejszego wydania internetowego Naszego Dziennika i przeczytać komentarze do Manify .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 06.03.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Manifa manifą, ale te hasełka chłopców o oszczędnych fryzurkach to chyba pod paragrafy podpadają, i to chyba powazne. /w państwie prawa rzecz jasna/KRÓTKO"Manifa" obrzucona jajkami Manifestacja feministek w Sopocie została obrzucona jajkami przez działaczy Obozu Radykalno-Narodowego. Uczestników tzw. manify ochraniała policja. Przeciwnicy feministek krzyczeli "zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami", a uczestniczki marszu odpowiadały "To są jaja z demokracji", "Wolność, równość i siostrzeństwo". Podobne demonstracje organizowano też m.in. w Warszawie i Szczecinie.papRzepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts