Gość 01.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 W Onecie jest coś takiego http://wiadomosci.onet.pl/1204635,11,item.html Cholera - znowu mi podnieśli ciśnienie z rana. Takim geniuszom płaci się 10K co miesiąc z moich pieniędzy Najlepiej niech siedzą w domu i dostają 10% średniej krajowej . Najlepiej, żeby sie nie opiekowali żadnym dzieckiem - szkody w rozwoju osobowym mogą być nieodwracalne. Może jakaś terapia zajęciowa, wyplatanie z wikliny itp. Jestem w stanie nawet zapłacić ze dwóm te 10% z własnej kieszeni, byle przestali marnować swój cenny czas na sparwy publiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.12.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 jak to babo;0 nie chcesz siedzieć w domu? przeciez to marzenie KAŻDEJ 100% kobiety. a brak żłobków Ci to umożliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 jak to babo;0 nie chcesz siedzieć w domu? przeciez to marzenie KAŻDEJ 100% kobiety. a brak żłobków Ci to umożliwi Choroba, to muszę sobie ten % podnieść bo jeszcze nie czuję tej wielkiej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.12.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 baba o tym wlsnie od rana rozmawiamy , zobacz ponizsze posty Fajnie napisane - cytuje:" Ustawa ma wzmocnić tradycyjny model rodziny" tradycyjny to 5-cio latek w domu z mamusia?????? chyba ich pogielo! Wiecie co ale o co chodzi, o likwidacje wszystkich publicznych przedszkoli i zlobkow? czy do wyboru - albo przedszkole, ale dom + 2 godz angielskiego w spec. przedszkolu???? Ja rozumiem do 3 lat dziecko w domu bez przedszkola to tak ale pozniej?Ciekawe o co tak naprawde chodzi hmmm chyba zeby dzieci - przyszli ludzie rzadzacy byli mniej zaradni i zeby nie wykopali starych wyjadaczy ze stanowisk, sobie tak zapewniaja stoleczki do poznej starosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.12.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ja rozumiem do 3 lat dziecko w domu bez przedszkola to tak ale pozniej? ja nie rozumiem. Bo mi się wydaje, że o tym powinna decydowac Matka a nie brak żłobków czy przedszkoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.12.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tradycyjny model rodziny to 3 pokolenia, czasem 4. I my je rzucimy ustawą na 60 m2 w bloku co by się zaciśniali i tradycjonizowali. I wtedy zwolni się kupa mieszkań jak ci co to teraz jako single mieszkają będą się utradycyjniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tradycyjny model rodziny to 3 pokolenia, czasem 4. I my je rzucimy ustawą na 60 m2 w bloku co by się zaciśniali i tradycjonizowali. I wtedy zwolni się kupa mieszkań jak ci co to teraz jako single mieszkają będą się utradycyjniali. 3 miliony się zwolni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.12.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Sorry, że się będę wyrażać ale tych LPRowców pogięło Chciałabym znać stan cywilny oraz wiedziec, co robia małzonki tych "głosicieli" tradycyjnego modelu. Przypominam, ze wsławili się oni równiez propozycja nowelizacji ustawy , tak by nawet kobieta zgwałcona musiała rodzić. Gdy patrzyłam wtedy w tivi na twarzyczki panów moralistów/nader młodzieńcze/to zastanawiałam sie czy oni w ogóle wiedzą o czym mówią...... A to zachowałam z czasów kampanii, teraz chcą wprowadzać w czyn: http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2787874.html M. Giertych: Brać przykład z władz Rosji jame, Białystok 26-06-2005, ostatnia aktualizacja 26-06-2005 20:34 - Trzeba brać przykład z władz Rosji. Tak jak tam, tak i u nas należy zabrać się za robienie porządków z elitą finansową państwa - mówił w sobotę w Białymstoku Maciej Giertych, kandydat LPR na prezydenta. Przekonywał też, że z bezrobociem będzie walczył, zachęcając kobiety, by zostawały w domach (wtedy będzie więcej pracy dla mężczyzn). A korupcję zwalczy, odbierając nieuczciwym urzędnikom majątki. - Nie podpiszę żadnej ustawy, która w mojej ocenie będzie niemoralna. A jeżeli parlament odrzuci moje weto, to ustąpię z pełnionej funkcji - deklarował też Giertych. Jego wywody słuchacze, głównie starsi, kwitowali oklaskami. Pytań z sali nie było_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Sorry, że się będę wyrażać ale tych LPRowców pogięło Chciałabym znać stan cywilny oraz wiedziec, co robia małzonki tych "głosicieli" tradycyjnego modelu. Przypominam, ze wsławili się oni równiez propozycja nowelizacji ustawy , tak by nawet kobieta zgwałcona musiała rodzić. Gdy patrzyłam wtedy w tivi na twarzyczki panów moralistów/nader młodzieńcze/to zastanawiałam sie czy oni w ogóle wiedzą o czym mówią...... A to zachowałam z czasów kampanii, teraz chcą wprowadzać w czyn: http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2787874.html M. Giertych: Brać przykład z władz Rosji jame, Białystok 26-06-2005, ostatnia aktualizacja 26-06-2005 20:34 - Trzeba brać przykład z władz Rosji. Tak jak tam, tak i u nas należy zabrać się za robienie porządków z elitą finansową państwa - mówił w sobotę w Białymstoku Maciej Giertych, kandydat LPR na prezydenta. Przekonywał też, że z bezrobociem będzie walczył, zachęcając kobiety, by zostawały w domach (wtedy będzie więcej pracy dla mężczyzn). A korupcję zwalczy, odbierając nieuczciwym urzędnikom majątki. - Nie podpiszę żadnej ustawy, która w mojej ocenie będzie niemoralna. A jeżeli parlament odrzuci moje weto, to ustąpię z pełnionej funkcji - deklarował też Giertych. Jego wywody słuchacze, głównie starsi, kwitowali oklaskami. Pytań z sali nie było_ Najgorzej, że tacy oszołomi znajdują wdzięcznych słuchaczy zamiast pomocy psychiatrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.12.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Najgorzej, że tacy oszołomi znajdują wdzięcznych słuchaczy zamiast pomocy psychiatrycznej. Np. mnie. Ja lubię takich posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ja rozumiem do 3 lat dziecko w domu bez przedszkola to tak ale pozniej? ja nie rozumiem. Bo mi się wydaje, że o tym powinna decydowac Matka a nie brak żłobków czy przedszkoli. a ja nie mowie ze brak przedszkoli czy zlobkow ma decydowac, tylko ze ja osobiscie rozumiem decyzje pozostawienia dziecka do lat 3 w domu ( decyzje rodzicow oczywiscie mam na mysli , tata tez ma glos nie tylko mama) , ale pozniej uwazam ze powinno isc do przedszkola. To moje zdanie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.12.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 3 miliony się zwolni? Jak doliczysz tych co pustostany zostawili po przyjęciu nas do Unii to liczba zbliżona co najmniej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.12.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 a ja nie mowie ze brak przedszkoli czy zlobkow ma decydowac, tylko ze ja osobiscie rozumiem decyzje pozostawienia dziecka do lat 3 w domu ( decyzje rodzicow oczywiscie mam na mysli , tata tez ma glos nie tylko mama) , ale pozniej uwazam ze powinno isc do przedszkola. To moje zdanie tylko. No pewnie! Mi chodzi o to, że ONI decydują.... No bo jak nie będzie żłobka to tylko teściowa pozostaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 a ja nie mowie ze brak przedszkoli czy zlobkow ma decydowac, tylko ze ja osobiscie rozumiem decyzje pozostawienia dziecka do lat 3 w domu ( decyzje rodzicow oczywiscie mam na mysli , tata tez ma glos nie tylko mama) , ale pozniej uwazam ze powinno isc do przedszkola. To moje zdanie tylko. No pewnie! Mi chodzi o to, że ONI decydują.... No bo jak nie będzie żłobka to tylko teściowa pozostaje ... o ja nie mialam nawet takiego "komfortu" zeby tesciowa, zawsze sami na siebie z pilnowaniem syna zdani bylismy.... ale nic to , poradzilismy sobie i to calkiem niezle jak na moj gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 czytaliscie?http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3042481.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.12.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 czytaliscie? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3042481.html a moze kwasniewski z milosci do sobotki jak sie nie da ulaskawic to za niego pojdzie odsiedziec kare Kroyena zawesz mowi ze do ludzi trzeba z "miloscia" nie kroyena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.12.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No i co?Kwach włożył sobie papierek lakmusowy do rączki. Ten PiS to jest Prawy czy Zasadowy? Bo jak Prawy to wiceministrowi mogą skoczyć formularz już przygotowany, a jak niePrawy to jaki i elektorat potencjalnie w statystykach na buzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.12.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A zapomniałem dopisać, że tego typu zagrywka świadczy o tym, że następcą Kofiega A. nie będzie Aleksander K., a szkoda no nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.12.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A zapomniałem dopisać, że tego typu zagrywka świadczy o tym, że następcą Kofiega A. nie będzie Aleksander K., a szkoda no nie. Jak to go kiedyś ta od owsa i kurwików nazwała? Kofananana czy Anana Kofana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.12.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Czytam Wasze wypowiedzi, śledzę "Co tam Panie w Polityce?" i zastanawiam się skąd wezmą na to wszystko kase, a tu taki mail od księgowego, że z dniem 1 stycznia 06 usługi naukowo-badawcze będą podlegać wyższemu opadatkowaniu tj. stawką 22%. I tak cichaczem temu urwą i tamtemu i się uzbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts