malgos2 19.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Hej. Przede wszystkim najbardziej w calym domu podoba mi sie zyjatko. Cala reszta przy niej blednie. A tak powaznie - co masz na oknie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kuchnia w porządku, ważne że jeszcze wytrzyma i nie odstaje jakoś od reszty pomieszczenia. Nawet pasuje bo też jasna Małgoś jakie żyjątko? co przeoczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Hej. Przede wszystkim najbardziej w calym domu podoba mi sie zyjatko. Cala reszta przy niej blednie. A tak powaznie - co masz na oknie w kuchni? Hehehe żyjątko, ona na starość ma jak w niebie - nareszcie jest chudsza o 4 kg i ma raj na ziemi. A jeśli chodzi o okno w kuchni hmmmmm co tam może być, a o którą rzecz Ci chodzi konkretnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kuchnia w porządku, ważne że jeszcze wytrzyma i nie odstaje jakoś od reszty pomieszczenia. Nawet pasuje bo też jasna Małgoś jakie żyjątko? co przeoczyłam? Żyjątko to nasza sunia, którą widać w dzienniku jna jednym ze zdjęć jak wypełza z góry piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Hej. Przede wszystkim najbardziej w calym domu podoba mi sie zyjatko. Cala reszta przy niej blednie. A tak powaznie - co masz na oknie w kuchni? Hehehe żyjątko, ona na starość ma jak w niebie - nareszcie jest chudsza o 4 kg i ma raj na ziemi. A jeśli chodzi o okno w kuchni hmmmmm co tam może być, a o którą rzecz Ci chodzi konkretnie??? Konkretnie, co na nim wisi. To jest zaslonka, firanka, roleta, bawelniana, stylonkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 To jest roleta rzymska - tkanina nazywa się sorolla liso - i konkretnie to nie wiem czy to jest bawełna , ale po dotyku sądze, że może to być bawełna. Taka sama jest w oknie przy stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 To jest roleta rzymska - tkanina nazywa się sorolla liso - i konkretnie to nie wiem czy to jest bawełna , ale po dotyku sądze, że może to być bawełna. Taka sama jest w oknie przy stole. Dzieki. Bardzo fajna, ze taka przeswitujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Zależało nam żeby nie była za bardzo wyrazista wewnątrz a jednocześnie żeby nie było nas widać z zewnątrz i jeśli jest za dużo słoneczka to mają służyć jako zasłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ale dostaliscie taka w jakims konkretnym sklepie, czy firmie z roletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ale dostaliscie taka w jakims konkretnym sklepie, czy firmie z roletami? Firma, która zajmuje się tylko strojeniem okien : rolety, zastłony, firany, żaluzje itp Przyznam się szczerze, że nie byli tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Takie rolety mamy w salonie są baaaardzoooo odważne, dlatego w oknie w kuchni i przy stole są jednolite http://lh5.ggpht.com/kamoda.j/SPsnoSxwweI/AAAAAAAAJls/-5lIoyfEbvc/s800/IMG_1550.JPG tak wyglądają przysłonięte firankami: http://lh6.ggpht.com/kamoda.j/SPsnqtfQfFI/AAAAAAAAJl4/_n1Zs-Lm2YI/s800/IMG_1554.JPG A tak same firanki http://lh3.ggpht.com/kamoda.j/SPsntMwbA9I/AAAAAAAAJmA/Frh3BOQU--0/s800/IMG_1560.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 W oknie tarasowym, jak będą pieniądze planujemy coś bardziej efektownego i zaprojektowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 19.10.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nika.j, wspaniały domek, bardzo gustownie urządzony - moje kolorki, beże, fiolety... mam pytanko, co do Twojej drogi, masz fajną czarną nawierzchnię, proszę napisz co to jest i gdzie można kupić i jeśli nie problem to za ile? u nas "droga" bo ja bym jej tak nie nazwała, wylana resztkami betonu ze stropu - ale czeka nas jeszcze kopanko pod gaz i prąd więc po tym to będzie dopiero masakra, zważywszy że wykopki zaczną w listopadzie z góry dziękuję, pozdrawiam, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ale dostaliscie taka w jakims konkretnym sklepie, czy firmie z roletami? Firma, która zajmuje się tylko strojeniem okien : rolety, zastłony, firany, żaluzje itp Przyznam się szczerze, że nie byli tani Dzieki Ci bardzo. Ja mysle o zamowieniu w dekorii, ale to sklep internetowy, dlatego tak wypytuje, bo ciekawa jestem jak rozne rzeczy na zywca wygladaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ale dostaliscie taka w jakims konkretnym sklepie, czy firmie z roletami? Firma, która zajmuje się tylko strojeniem okien : rolety, zastłony, firany, żaluzje itp Przyznam się szczerze, że nie byli tani Dzieki Ci bardzo. Ja mysle o zamowieniu w dekorii, ale to sklep internetowy, dlatego tak wypytuje, bo ciekawa jestem jak rozne rzeczy na zywca wygladaja. Z tego co się orientuję to dekoria przesyła skrawki materiałów do domu, można namacalnie zobaczyć jakość materiału. Tylko trzeba też uważać . My w ten sposób tzn ze skrawka dobieraliśmy sofę z wzorami . Jak przyszła to była masakra , zastanawialiśmy się czy my oby napewno tą zamawialiśmy. Tak więc inaczej wygląda na skrawku a inaczej w metrach i w oknie czy na sofie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nika.j, wspaniały domek, bardzo gustownie urządzony - moje kolorki, beże, fiolety... mam pytanko, co do Twojej drogi, masz fajną czarną nawierzchnię, proszę napisz co to jest i gdzie można kupić i jeśli nie problem to za ile? u nas "droga" bo ja bym jej tak nie nazwała, wylana resztkami betonu ze stropu - ale czeka nas jeszcze kopanko pod gaz i prąd więc po tym to będzie dopiero masakra, zważywszy że wykopki zaczną w listopadzie z góry dziękuję, pozdrawiam, Agnieszka Agnieszko, to jest żużel a w kwestii finansowej to pozwól, że mój mąż się wypowie. Tylko troszkę później bo kończy sztachety na bramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ale dostaliscie taka w jakims konkretnym sklepie, czy firmie z roletami? Firma, która zajmuje się tylko strojeniem okien : rolety, zastłony, firany, żaluzje itp Przyznam się szczerze, że nie byli tani Dzieki Ci bardzo. Ja mysle o zamowieniu w dekorii, ale to sklep internetowy, dlatego tak wypytuje, bo ciekawa jestem jak rozne rzeczy na zywca wygladaja. Z tego co się orientuję to dekoria przesyła skrawki materiałów do domu, można namacalnie zobaczyć jakość materiału. Tylko trzeba też uważać . My w ten sposób tzn ze skrawka dobieraliśmy sofę z wzorami . Jak przyszła to była masakra , zastanawialiśmy się czy my oby napewno tą zamawialiśmy. Tak więc inaczej wygląda na skrawku a inaczej w metrach i w oknie czy na sofie. Dzieki za cenne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 bardzo proszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 bardzo proszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 19.10.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 bardzo proszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts