Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

GORĄCO POLECAM EKIPĘ PANA ROBERTA HAWRYLAKA (SELKI) DO OCIEPLEŃ DACHÓW I WSZYSTKIEGO CO SIĘ ŁĄCZY Z KARTON-GIPSEM :) PAN ROBERT Z EKIPĄ ROBILI U NAS W 2012 OCIEPLENIE DACHU I CAŁĄ ZABUDOWĘ DO DOMU - PODWIESZANE SUFITY, DODATKOWE ŚCIANKI Z PÓŁKAMI. MUSZĘ PRZYZNAĆ BEZ ZAJĄKNIĘCIA, ŻE BYŁA TO NA PEWNO JEDNA Z NAJLEPSZYCH (ALBO I NAJLEPSZA) EKIPA, KTÓRĄ GOŚCILIŚMY NA BUDOWIE. BARDZO TERMINOWI, BARDZO DOKŁADNI I PROFESJONALNI, UPRZEJMI, STRASZNIE SYMPATYCZNI I PO PROSTU ZNAJĄ SIĘ NA SWOJEJ PRACY :) W 2013 PAN ROBERT Z PRZESYMPATYCZNĄ EKIPĄ ROBILI U NAS DODATKOWĄ ZABUDOWĘ I W TYM ROKU TYDZIEŃ TEMU RÓWNIEŻ :) POMIMO OGROMNEGO ZAŁADOWANIA PRACĄ, ZNALAZŁ DLA NAS CZAS :) PAN ROBERT Z EKIPĄ TO ZŁOTE CHŁOPAKI :)):wiggle:

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Warszawa i okolice:

Nie udzielałem się na forum, ale sporo cennych informacji z forum wziąłem (m.in. opinie o Zbychu i Vadiolu).

Kończę budowę (Międzylesie) i mogę gorąco polecić następujące ekipy (w kolejności wykonywanych prac):

1/ alarm - forumowy Zbych vel SŁAWOMIR Trojak DELTA-TECHNIC (nie ma co pisać o zaletach, wszystko jest na forum),

2/ glazura, biały montaż - forumowy Vadiol (tak jak Zbych, fachowiec w każdym calu), tel. 66 48 37 837

3/ gładzie i malowanie - Pan Łukasz i M&M Remonts http://www.mm-remonts.pl/, sprawnie i szybko, ale nie kosztem jakości,

4/ kostka granitowa i betonowa - Pan Rafał i LewGardenBruk http://lewgardenbruk.com.pl/, podobnie bezproblemowo i z należytą jakością.

Bardzo dziękuję

Witam serdecznie

od dłuższego czasu poszukuje dobrego kominkarza, ktory zna sie na DGP. i tak szukam i szukam i napewno z kogos jestescie zadowoleni tylko nie pochwaliliście go jeszcze

pozdrawiam

Tygryska - u mnie wlasnie teraz dziala kominkarz. dokladny i sprawdzony u paru znajomych. Moge podac Ci jego nr tel 600 294 318. pozdrawiam M

Ostatnio rzadziej zaglądam na forum, ale korzystając z okazji, chciałabym polecić wykonawcę gładzi gipsowych pan Piotra - forumowego Ewbuxxxo;

Gładzie wykonane bardzo starannie, wszystko teraz jest gładkie i lśniace:yes:

Ewbuxxxo połozył u na tez na częsci powierzchni Alpol zamiast standardowej gładzi. wyszło tez fajnie:yes:

Terminowy, kontaktowy i bardzo sympatyczny wykonawca. Polecam :)

Ocieplenie skończone więc przyszedł czas na polecenie ekipy. Tak jak i tynki

cementowo-wapienne tak i ocieplenie robiła firma SAIN. Szczerze polecam,

kontakt z panem Hubertem rewelacyjny. Mimo że na budowie byłem prawie

codziennie to tak naprawdę nie musiałem. Tynki wewnętrzne wykonane starannie

zarówno pod względem geometrii jak i wizualnym. Brygada pracowita i

sympatyczna :-) Ocieplenie budynku: chłopaki znają się na rzeczy każdą

szczelinkę piankowali, styropian starannie docinany przy skosach, dodatkowo

murłatę obkleili styro 2cm a wszystkie szczelinki starannie zapiankowane,

wykonali także podbitkę. Dodatkowo chłopaki bardzo rozmowni i sympatyczni.

Zresztą sąsiadom tak się podobała jakość prac firmy SAIN, że chcą żeby u

jednych położyli tynk zewnetrzny a u drugiego poprawili po innych

"fachowcach" i nałożyli jeszcze raz siatkę z klejem i tynk zewnętrzny.

Naprawdę firma SAIN jest godna polecenia! Oby więcej było takich ekip!!

Edytowane przez adamfcb

Domy, bliźniaki, segmenty na sprzedaż - znajdują się w Jaktorowie, 5km od Grodziska Mazowieckiego, blisko szybkich tras dojazdowych, prowadzących m.in. do Warszawy (35 km trasą A2), stacji PKP, ale także niedaleko terenów zielonych, umożliwiających aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu. Bardzo blisko szkoła, przedszkola, sklepy, apteki, ośrodki zdrowia. Duże ogrody przy każdym domu. Jeszcze 9 domomów czeka na nowych właścicieli na stronie https://bud.ma-box.pl/ Edytowane przez strix

)

rewelacyjne tynki cem-wap - sprawdzony i polecany na forum juz wielokrotnie Stanisław Majkrzak tel 603635144 - tylko terminy trzeba raczej sporo naprzod klepac

Pan Majkrzak miał u mnie robić tynki na początku maja . termin był już uzgodniony w styczniu ale mnie wystawił. Oczywiście nie wiem czy mówił prawdę czy stwierdził że ma jednak do mnie za daleko. co prawda w miarę z klasa ponieważ zadzwonił w miarę wcześniej i dał namiar na innego tynkarza z którym co prawda się umówiłem na tynki ale zawsze to już wszystko sie przesuwa o ponad miesiąc.

dzieki Nefer

Korzystając z okazji polecam ekipę montującą kominek.

Firma Centrum komina z Zielonej Góry http://www.kominki.fm

Projekt kominka przygotowanie rzetelnie. Usługa wykonana kompleksowo, czysto, kamień idealnie zamonotwany.

Montaż wykonany w ciągu 1 dnia

Po montażu pełne przeszkolenie. Jestem bardzo zadowolona

Serdeczne podziękowania za współpracę dla Pana Michała Piotrowskiego 513 074 534 oraz pana Daniela.

dzieki Nefer

Korzystając z okazji polecam ekipę montującą kominek.

Firma Centrum komina z Zielonej Góry http://www.kominki.fm

Projekt kominka przygotowanie rzetelnie. Usługa wykonana kompleksowo, czysto, kamień idealnie zamonotwany.

Montaż wykonany w ciągu 1 dnia

Po montażu pełne przeszkolenie. Jestem bardzo zadowolona

Serdeczne podziękowania za współpracę dla Pana Michała Piotrowskiego 513 074 534 oraz pana Daniela.

Też jestem umówiony z Panem Michałem na zabudowę wkładu, u mnie w Markach za taką zabudowę prawie drugie tyle mi krzykneli:o