Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

.....

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Pozdrawiam.

Witam, poproszę o namiary na panów od kominków i mebli kuchennych. Dziękuję.

Ja również poproszę o namiary na wspomniane ekipy :lol:

Witam

.....

Dwóch panów od kominka również mi zaimponowali, za nieduże pieniądze zrobili mi kominek jaki chciałem, bez żadnych poprawek, przy mrozach 20 - 30 wszystkie "kurzące" prace robili na zewntrz mimo że ich o to nie prosiłem...

Również panowie od mebli kuchennych i zabudowy wnęk postarali się jak należy, choć z terminami u nich nie najlepiej, ale kiedy znajdą czas to mebelki pierwsza klasa, do tego to byli najtańsi jakich znalazłem, zreszta robili meble u moich kilku znajomych i wszyscy byli bardzo zadowoleni...

Pozdrawiam.

Witam, poproszę o namiary na panów od kominków i mebli kuchennych. Dziękuję.

Ja również poproszę o namiary na wspomniane ekipy :lol:

I ja też, i ja też :lol:

Polecam ekipę, która właśnie kończy u mnie stan surowy. U mnie pracowali jako podwykonawca firmy, ale można się z nimi dogadać i mogą pracować bez pośrednictwa firmy. Bardzo skrupulatni i pracowici. Pochodzą z Lubelszczyzny, pracują w okolicach Warszawy.

Chętnym kontakt podam na prv'a.

Dzień dobry,

w tym roku chciałbym rozpocząć budowę domu i poszukuję ekipy do stanu surowego, czy mógłby mi podać do niech namiar i ewentualnie inne solidne i w rozsądnej cenie

Pozdrawiam

TP

sluchajcie, poszukuje:

1) kogos kto zabudowalby u mnie wiatrolap/zadaszenie lub jak to zwal kiedys ganek. Moze znacie kogos kto specjalizuje sie w zabudowi lekkiej chodzi mi o zabudowe z plyt typu pleksa lub zabudowa oknami.

2)super speca od podbitki i ocieplen, ktory zlokalizowalby u mnie problem ktory pojawil sie w watku: http://forum.muratordom.pl/zle-ocieplone-poddasze,t149491.htm

3)Naprawde godna polecenia ekipe do polozenia tynku zewnetrznego.Mialam juz umowiona - wydawaloby sie taka na wiosne, ale facet mnie wystawil ......

Bede wdzieczna za wszelkie namiary, w zamian moge polecic ekipy od schodow, barierek i zabudowy kuchni.

Naprawde te sa bardzo solidne.Info na priv

Mogę polecić kolegę (sąsiad-konkurencja! :D ) specjalista (!!!) od kompleksowych remontów mieszkań... łazienek... glazury i terakoty... suchej zabudowy K-G... paneli oświetleniowych z płyt G-K...

...polecam konkurencje bo on "bardziej" remonty i płytki a ja "bardziej" wykończeniówka bez płytek i nie wchodzimy sobie w drogę... choć czasem razem pracujemy :wink:

...namiary:

Jacek Lehmann

tel.604-620-665

http://www.lehmann.waw.pl

witam,

ja buduje w Okuniewie kolo sulejowka

szczerze polecam elektryka, solidny, ma fajne rozwiazania co do oswietlenia. Robi domofony, alarmy i cala elektryke.

Polecam z czystym sumieniem.

Jesli ktos chce zobaczyc jego prace to prosze o kontakt na priva to wysle zdjecia.

Rafał - 502 640 580

pozdrowionka,

Monika

Polecam firmę AS DACH z Sulejówka a w szczególności P.Jacka i ekipę dekarską P. Mariusza.

Bardzo fachowa i przemiła obsługa. Dobre rabaty. Ekipa solidna i odpowiedzialna - co trzeba było szybciutko poprawili - pewnie mnie znienawidzili za te poprawki no ale ja już taka idealistka wzrokowa jestem.

AS-DACH ul. Hotelowa 11, 05-070 Sulejówek

Tel.: 022-783-17-77

UWAGA NA PSEUDO FACHOWCÓW!!!

Pan nazywa sie Slawomir Debski, lub Dembski nr tel. 502 788 561, 517 346 193. Ten drugi telefon to pewne proba zgubienia tych co mieli tylko pierwszy. Koles jest z Konstancina.

Koles kompletnie nieodpowiedzialny. Nie che brac na siebie odpowiedzialnosci za swoich ludzi i ich badziewiarska robote. Kompletnie brak fachowej reki. Elewacja beznadziejnie wykonywana. Czesto brak naroznikow. Nieszczelne polaczenia styropian-styropian. Nie koncza roboty na czas i zaczynaja gdzie indziej rownoczesnie, bo sie nie wyrabiaja.

Tynki - kiepsko, cienko, krzywo, brudno, beznadziejnie. Wylewka nie wiem, ale chyba nie ma sie nad czym zastanawiac.

ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!

Koles dziala w Piaseczynskim, Pruszkowskim i pewnie coraz dalej bo rosnie grono ludzi, ktorzy juz wiedza, jak jest u niego ze zobowiazaniami.

UWAGA - NIE POLECAM!!!

Polecam

do wykończenia

Górala z Wołomina.

Od gladzi gipsowych, kafelki, biały montaż, podłogi, drzwi, schody itp. do wprowadzenia.

Jest stosunkowo niedrogi (np. glazura 40 zł)

Porządny i solidny, trzyma porzadek.

Pracuje sam albo z jednym pomocnikiem.

Wystawia faktury.

Bedzie wolny do polowy lutego.

500 425 611