zuznka 12.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nefcia, zgubiłam numer na pana od klimy Poproszę raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór a u nas rok w rok te same potrawy na wigilię nie ma problemu z wymyślaniem jest zupa grzybowa (nie pieczarkowa tylko z suszonych grzybków) z makaronem, barszczyk z uszkami, karp, pstrąg i kapusta z grochem i jaś fasola z kompotem ze śliwek, czasem łazanki z makiem wiem że to moze nie 12 potraw ale i tak trudno wstać od stołu z ciast obowiązkowo strucla z makiem i sernik ewentualne dodatkowe inne czasem jak się komuś nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór a u nas rok w rok te same potrawy na wigilię nie ma problemu z wymyślaniem jest zupa grzybowa (nie pieczarkowa tylko z suszonych grzybków) z makaronem, barszczyk z uszkami, karp, pstrąg i kapusta z grochem i jaś fasola z kompotem ze śliwek, czasem łazanki z makiem wiem że to moze nie 12 potraw ale i tak trudno wstać od stołu z ciast obowiązkowo strucla z makiem i sernik ewentualne dodatkowe inne czasem jak się komuś nudzi fasola z kompotem to nowe danie u nas jeszcze smaży się kapelusze grzybów z zupy grzybowej - takie oprószone mąką, pychota, jak ktoś ma jeszcze miejsce w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 skąd Gosiaczku u nas to tradycyjne danie na Wigilię odkąd pamiętam zawsze było i wbrew pozorom to super połączenie jest fasoli i kompotu ze śliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 skąd Gosiaczku u nas to tradycyjne danie na Wigilię odkąd pamiętam zawsze było i wbrew pozorom to super połączenie jest fasoli i kompotu ze śliwek to jak to jecie fasolka w kompocie czy fasolka na talerzyku i popijasz kompotem wytłumacz, a skoro dobre to może wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 gotujesz osobno fasolę jasia dużą normalnie w osolonej wodzie osobno gotujesz kompocik ze śliwek dużo śliwek żeby mocny był potem wrzucasz na talerz fasolę i dolewasz kompotu i jesz ja uwielbiam to danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 gotujesz osobno fasolę jasia dużą normalnie w osolonej wodzie osobno gotujesz kompocik ze śliwek dużo śliwek żeby mocny był potem wrzucasz na talerz fasolę i dolewasz kompotu i jesz ja uwielbiam to danie o rany toż to zupa owocowa koniecznie muszę sobie takie zrobić lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nefer, pożyczyłam przepis na tort makowy. CO prawda już kiedyś brałam ale gdzieś posiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 nie no Gosiak jaka zupa owocowa zrób zrób zobaczymy czy Ci posmakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dziwny przepis, ale pewnie smaczny. Uwielbiam gotowaną fasole, a od ciotki nauczyłam się jesc fasolową z kruszonym białym serem. Głodna się zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dziwny przepis, ale pewnie smaczny. Uwielbiam gotowaną fasole, a od ciotki nauczyłam się jesc fasolową z kruszonym białym serem. Głodna się zrobiłam kolejna nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.11.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wusia szczerze mówiąc myślałam że sobie jaja robisz, to naprawdę jest potrawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wusia szczerze mówiąc myślałam że sobie jaja robisz, to naprawdę jest potrawa? ja też tak na początku pomyślałam ale to niestety nie dla mnie potrawa, bo ani fasoli ani kompotu ze śliwek nie lubię Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nefcia żyjesz? zaczynam się martwić.... Ciebie wcięło, Malgoś tyż... o Malce już nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nefcia, zgubiłam numer na pana od klimy Poproszę raz jeszcze Grzegorz : 509-293-139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nefer, pożyczyłam przepis na tort makowy. CO prawda już kiedyś brałam ale gdzieś posiałam Na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nefcia żyjesz? zaczynam się martwić.... Ciebie wcięło, Malgoś tyż... o Malce już nie wspominając Jestem, jestem. Wczoraj odpadłam wcześnie, więc nie zgłosiłam się do raportu. Trochę jestem słabowita jeszcze , co mnie wkurza. Jak sobie dziś targnęłam dwie puchy farby podkładowej po 18 litrów to myślałam, że mi macica wypadnie. Ale trzeba było dygnąć, bo żadnego faceta w okolicy nie było Zaczynam gruntowanie chałupy białą farba gruntującą Tikurilli - zobaczymy. Odpuściłam sobie Unigrunty i inne zamienniki. Będzie fińska wersja Dziś przychodzi pierwszy transport AGD (podobno wczoraj panowie nie mogli się dodzwonić -akurat ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 fenkjuje za numer fonu a do mnie przyjechał kurier a miał być w pniedzialek - totalnie mnie zaskczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 fenkjuje za numer fonu a do mnie przyjechał kurier a miał być w pniedzialek - totalnie mnie zaskczył Zamanieco. To może mój do Ciebie przyjechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 fenkjuje za numer fonu a do mnie przyjechał kurier a miał być w pniedzialek - totalnie mnie zaskczył Zamanieco. To może mój do Ciebie przyjechał ? ale nie wiem czy o taką zawartść ci chodzi Duży karton z zabawkami juz na Mikołaja i w większości dla dziewczynki więc nic dla twoich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts