Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ano zobaczymy co z tych pazurów wyjdzie.Na razie cieszę się jak dziecko kominkiem.Już mam 4m sześcienne drewna i hajcuję sobie aż miło 8) A z otwartej paszczy ogienek do mnie strzela.Już bym chciała to mieć co wieczór :wink:

Bliżej jak dalej :)

Hej

Mogę zapytać o te podstopnie jasne? Już wykończone to jest? Czymś malowane? Małgoś każe mi jakimś primerem malować podwójnie i przecierać papierem ściernym, zeby się farba trzymała. A szukam prostszego sposobu :oops:

Chociaż jak sie przyjrzeć to chyba płytka, prawda?

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sx7Fy-t0qXI/AAAAAAAAHEU/iAR8wRFnwxI/s512/IMG_1759_edited.JPG

dzień dobry

normalnie Nefcia Ty mówisz że nic się nie zmienia a za każdym razem piękniejsze pokazujesz :D masz wielki, piękny, ciepły dom i nie o ogrzewanie mi chodzi :wink: ja do takiej chałupki to na plecach bym rzeczy przeniosła byle się wprowadzić :lol: no dobra wyjątkiem antresoli :lol:

Wiolcia z tego co wiem to płyteczki są :wink:

Hej

Mogę zapytać o te podstopnie jasne? Już wykończone to jest? Czymś malowane? Małgoś każe mi jakimś primerem malować podwójnie i przecierać papierem ściernym, zeby się farba trzymała. A szukam prostszego sposobu :oops:

Chociaż jak sie przyjrzeć to chyba płytka, prawda?

Wiolasz, to są te same płytki, ktore mam w kuchni i wiatrołapie. Ponieważ wcale nie zamierzam sie wkurzać i drzeć na dzieci, żeby buty zdejmowały - jest tak jak jest.

Najwyżej przelecę mokrą szmatą :)

dzień dobry

normalnie Nefcia Ty mówisz że nic się nie zmienia a za każdym razem piękniejsze pokazujesz :D masz wielki, piękny, ciepły dom i nie o ogrzewanie mi chodzi :wink: ja do takiej chałupki to na plecach bym rzeczy przeniosła byle się wprowadzić :lol: no dobra wyjątkiem antresoli :lol:

Wiolcia z tego co wiem to płyteczki są :wink:

Antresola jest najpiękniejsza :)

Muszę się jakoś przystosować do zmieniającego sie środowiska :) I będzie git :)

Lubię kolejkę górską :)

A tu wersja wpisu w dzienniku dla Rasi - żeby nie musiała godzinę czekać aż się zapakują wszystkie zdjęcia :)

Czytałam , że półeczki z ledami to straszna wioska.

Ale ja lubię takie klimaty i zupełnie się nie przejmuję :):)

http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SyAAqwFL1xI/AAAAAAAAHTc/yMYKFErQY-Q/s640/IMG_1784.JPG

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SyAAurLfrII/AAAAAAAAHTs/wUPE5Lr_06o/s512/IMG_1783.JPG

A to dopiero początek :)

Nefcia i dobrze że się nie przejmujesz jak się komu nie podoba niech nie patrzy :lol:

Też tak uważam. A najfajniej, że mogę oświetlić cały salon ledami i normalnie z tym żyć - a jak wiadomo zużycie prądu jest znikome :)

Cze laski :)

Nefcia powiedz mi konbieto co będzie tam na 1 zdjeciu, tam gdzie chyba gaśnica stoi?? :lol:

I chcialam powiedzieć, żebyś się w końcu zaczęła pakować :D Bo mi to na tuż tuż wygląda

Gaśnica (punkt dla tej Pani) stoi w miejscu na sprzęt (video, dvd, wzmacniacz, tuner, blueray, dekodery tv sat i takie pierdoły) powyżej na płaskiej ścianie będzie wisiał TV (jak na niego zarobimy) a powyżej - w dziurce- będzie głośnik od kina domowego typu suboofer (czy jak to tam się pisze)