rasia 09.12.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Matkonaboosaka! Ja za 5 godzin wstaję! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.12.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ano zobaczymy co z tych pazurów wyjdzie.Na razie cieszę się jak dziecko kominkiem.Już mam 4m sześcienne drewna i hajcuję sobie aż miło A z otwartej paszczy ogienek do mnie strzela.Już bym chciała to mieć co wieczór Bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Matkonaboosaka! Ja za 5 godzin wstaję! Pa! Psik, psik do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej Mogę zapytać o te podstopnie jasne? Już wykończone to jest? Czymś malowane? Małgoś każe mi jakimś primerem malować podwójnie i przecierać papierem ściernym, zeby się farba trzymała. A szukam prostszego sposobu Chociaż jak sie przyjrzeć to chyba płytka, prawda? http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sx7Fy-t0qXI/AAAAAAAAHEU/iAR8wRFnwxI/s512/IMG_1759_edited.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry normalnie Nefcia Ty mówisz że nic się nie zmienia a za każdym razem piękniejsze pokazujesz masz wielki, piękny, ciepły dom i nie o ogrzewanie mi chodzi ja do takiej chałupki to na plecach bym rzeczy przeniosła byle się wprowadzić no dobra wyjątkiem antresoli Wiolcia z tego co wiem to płyteczki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzieki Wusia, tak włanie myslałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cze Nefcia co tam pod schodami płytki, wiem bo niedawno o to się też pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ... no cze... krzeseł nie widziałam mam nadzieje, że razem ze stołem je pokażesz co? No to Wigilia Twoja .. ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.12.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam się jak ja dziś w pracy nie usnę, to będzie sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej Mogę zapytać o te podstopnie jasne? Już wykończone to jest? Czymś malowane? Małgoś każe mi jakimś primerem malować podwójnie i przecierać papierem ściernym, zeby się farba trzymała. A szukam prostszego sposobu Chociaż jak sie przyjrzeć to chyba płytka, prawda? Wiolasz, to są te same płytki, ktore mam w kuchni i wiatrołapie. Ponieważ wcale nie zamierzam sie wkurzać i drzeć na dzieci, żeby buty zdejmowały - jest tak jak jest. Najwyżej przelecę mokrą szmatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry normalnie Nefcia Ty mówisz że nic się nie zmienia a za każdym razem piękniejsze pokazujesz masz wielki, piękny, ciepły dom i nie o ogrzewanie mi chodzi ja do takiej chałupki to na plecach bym rzeczy przeniosła byle się wprowadzić no dobra wyjątkiem antresoli Wiolcia z tego co wiem to płyteczki są Antresola jest najpiękniejsza Muszę się jakoś przystosować do zmieniającego sie środowiska I będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tak wywołuje największe mdłości znaczy jak najlepsza kolejka górska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Lubię kolejkę górską A tu wersja wpisu w dzienniku dla Rasi - żeby nie musiała godzinę czekać aż się zapakują wszystkie zdjęcia Czytałam , że półeczki z ledami to straszna wioska. Ale ja lubię takie klimaty i zupełnie się nie przejmuję :) http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SyAAqwFL1xI/AAAAAAAAHTc/yMYKFErQY-Q/s640/IMG_1784.JPG http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SyAAurLfrII/AAAAAAAAHTs/wUPE5Lr_06o/s512/IMG_1783.JPG A to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nefcia i dobrze że się nie przejmujesz jak się komu nie podoba niech nie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nefcia i dobrze że się nie przejmujesz jak się komu nie podoba niech nie patrzy Też tak uważam. A najfajniej, że mogę oświetlić cały salon ledami i normalnie z tym żyć - a jak wiadomo zużycie prądu jest znikome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cze laski Nefcia powiedz mi konbieto co będzie tam na 1 zdjeciu, tam gdzie chyba gaśnica stoi?? I chcialam powiedzieć, żebyś się w końcu zaczęła pakować Bo mi to na tuż tuż wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no i o to chodzi żeby Tobie było dobrze i żebyś Ty była szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cze laski Nefcia powiedz mi konbieto co będzie tam na 1 zdjeciu, tam gdzie chyba gaśnica stoi?? I chcialam powiedzieć, żebyś się w końcu zaczęła pakować Bo mi to na tuż tuż wygląda Gaśnica (punkt dla tej Pani) stoi w miejscu na sprzęt (video, dvd, wzmacniacz, tuner, blueray, dekodery tv sat i takie pierdoły) powyżej na płaskiej ścianie będzie wisiał TV (jak na niego zarobimy) a powyżej - w dziurce- będzie głośnik od kina domowego typu suboofer (czy jak to tam się pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Aaaaaaaa widzisz, o tv i spółce nie pomyślałam Przemilczałaś temat przeprowadzki WHY?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts