rasia 12.12.2009 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nikto nie spakowany. Masakra. Póki co się maluje. Jak się umaluje to trza kupić wyrka Najprzyjemniejsze przed Tobą... Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście :) Nad lampami siedzę ... Najlepsze sie zaczyna, jak Ci przychodzi kupic uchwyt na papier toaletowy i nagle zdajesz sobie sprawe, ze najtanszy, jaki Ci sie podoba kosztuje 200 zl. A to dopiero poczatek... Właśnie to przerabiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ale ja tak mam Kochana od początku budowy. Norma. Już się przyzwyczaiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Qu'est-ce que c'est? Co to jest za zlew znaczy? Widzi Pani, bo ja sie zafiksowalam, ze bede miec komore w szafce, a reszte na blacie tam gdzie zmywarka, a Ty mi tu wynalazlas takie cus, co nie ma tej drugiej czesci... Bo to w zasadzie ozdoba jest... W szafce 60 mieści CI sie 1,5 komory. Ociekacz (reszta) na zmywarce. Tak, tak, tylko mialam taki upatrzony w ktorym ten ociekacz (widzisz, tego slowa mi brakowalo) byl dluzszy jakis taki... I siem blednie zafiksowalam, ze mi sie nie zmiesci. Normalnie kuchnia mi sie powiekszyla. MAGIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Qu'est-ce que c'est? Co to jest za zlew znaczy? Widzi Pani, bo ja sie zafiksowalam, ze bede miec komore w szafce, a reszte na blacie tam gdzie zmywarka, a Ty mi tu wynalazlas takie cus, co nie ma tej drugiej czesci... Bo to w zasadzie ozdoba jest... Dzieki Rasia. Tu masz fajne zlewy 1,5 komorowe... z ociekaczami lub bez... http://www.zlewozmywaki24.pl/index.php?p77,minor-zlewozmywak-granitowy-1-5-komorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Tylko błagam nie z tą baterią :) Jak mnie sie one nie podobują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No ale żeby kawałek rurki na srajtaśmę kosztował tyle co dobre krzesło lub lampa? A to tylko kawałek "kompletu"?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Tylko błagam nie z tą baterią :) Jak mnie sie one nie podobują mię teżnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Baterie se osobno strzele, nie bojta nic. P. by mi chyba nie pozwolil na taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Rasiek, Ty to sztywne łącze musisz już mieć , że tak zasuwasz Moja gratulować :) Jutro mam busy dzień i piję , ale jakoś się do Cię kopnę, bo ten filc mam - wiesz :) Spadam dziołszki Pa Już mam dość tych Massivów i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Gratulujemy przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2009 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jaaaasssssssssssne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dzieki Nefercia, chyba spróbuję jak Wusia radziła, jak tylko to coś drewniane kupię I gratuluję przeprowadzki, bo magiczna 400-setka zaliczona Trochę na surowo ta przeprowadzka wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nikto nie spakowany. Masakra. Póki co się maluje. Jak się umaluje to trza kupić wyrka A tu jeszcze coroczne pprzemysłowe pieczenie pasztetu Cię czeka spakój pół świniaka . Dom się robi coraz bardzie from the highest Shelf, ja już wiem co ta wąsata baba z chrustem przyniesie ci w prezencie chyba skrzynie z muzealkami do nowego domu . Na prawde dom rewela wielki i baaardzo przemyślany, gustowny i wypasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Rasiek, Ty to sztywne łącze musisz już mieć , że tak zasuwasz Moja gratulować :) Jutro mam busy dzień i piję , ale jakoś się do Cię kopnę, bo ten filc mam - wiesz :) Spadam dziołszki Pa Już mam dość tych Massivów i innych. No tak... chyba muszę strzelić focha, że do mnie już wcale a wcale nie zaglądasz... ... od dwóch dni jestem na sztywnym i krzyczę o tym wszem i wobec. A ja mam w notesiku zapisane, że dzisiaj pijemy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Rasiek, Ty to sztywne łącze musisz już mieć , że tak zasuwasz Moja gratulować :) Jutro mam busy dzień i piję , ale jakoś się do Cię kopnę, bo ten filc mam - wiesz :) Spadam dziołszki Pa Już mam dość tych Massivów i innych. No tak... chyba muszę strzelić focha, że do mnie już wcale a wcale nie zaglądasz... ... od dwóch dni jestem na sztywnym i krzyczę o tym wszem i wobec. A ja mam w notesiku zapisane, że dzisiaj pijemy razem... ale wam fajnie. Nefer, gratuluje 400stron i przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A! Zapomniałam dodać - bardzo fajna ta lampa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A propos lampy to ja mam b.podbobe w kuchni i jadalni ale one malo swiatla daja, ale to chyba wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry lampa też mnie się podobać i zlew ale wieszadła do srajtaśmy za 200 zł w życiu nie kupię na sznurku prędzej powieszę albo każę małżowi z drewna wystrugać Wiolaszku to się pałka nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry lampa też mnie się podobać i zlew ale wieszadła do srajtaśmy za 200 zł w życiu nie kupię na sznurku prędzej powieszę albo każę małżowi z drewna wystrugać Wiolaszku to się pałka nazywa A sznurek to genialny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Gratuluję 400-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts