Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neferko , dzięki za dziś :D

To ja dziękuję Dobrosia :) Wybacz mojemu mężowi :)

Dzięki Kochane za aceptację :)

Wczoraj byłam oglądać lampy za 20.000 i powiem szczerze - CO ZA BADZIEW :):)

Jea i komin i parapety :) Dzis przyjechał blat do kuchni a jutro montaż drzwi wewnętrznych. Ale dawno już taiego burdelu tu nie było, więc nawet nie bardzo jest jak gości zapraszać :):) Ale się nadrobi :)

Jak to? :roll:

Oj tam - brakuje 3,5 cm - się dorobi - mam jeszcze resztki szalunków :)

------

Dało radę - wersja tymczasowa jest - a w styczniu (jak przyjdzie materiał) będzie wersja końcowa.

Biedny hydraulik miesza w szafce cały dzień i kombinuje jak połaczyć zlew, młynek i zmywarkę :)

Najlepszego

NIe piłam, ale rozważałam tę możliwość - w sumie bez flaszki się nie da tego przejść.

Zrobiłam zdjęcia, ale bateria w aparacie padała, więc średnio wyszło. Jutro w dzień zrobię kuchnię.

Bo jutro - w dniu moich 40-tych urodzin - będę siedzieć trzeci dzień na budowie - bo mam montaż drzwi, przyjeżdżają monterzy Tepsy, hydraulik, malowanie trwa (a raczej łatanie schodów) i jeszcze coś zapewne, ale zapomniałam co ...

Grunt to fajne urodziny.

W sobotę przychodzi pan od kablówki.

dobry wieczór

Nefcia ale jak tylko lapka wezmiesz to przynajmniej z nami je spędzisz :D tylko czy to powód do radości jest :lol: :lol: :lol:

Wiesz, tylko to nie tak, że każdy przychodzi i robi swoje - to jest tak, że każdy ma milion pytań do inwestorki :)

dobry wieczór

Nefcia ale jak tylko lapka wezmiesz to przynajmniej z nami je spędzisz :D tylko czy to powód do radości jest :lol: :lol: :lol:

Wiesz, tylko to nie tak, że każdy przychodzi i robi swoje - to jest tak, że każdy ma milion pytań do inwestorki :)

no ale przecież iwestorka zna odpowiedź na każde nawet najtrudniejsze pytanie :wink:

a jak tam Twoje barierki ?

ale no ja bym się zdziwiła gdyby było inaczej :lol: :lol: :lol: to tak jak mój ulubiony fryzjer powiedział że to on dobiera fryzurę bo on widzi i wie :wink: ale sam powiedział że większość fryzjerów pyta jak panią obciąć bo jak coś bedzie nie tak no przecież pani tak chciała easy nie :lol: :wink: i tu tak samo jak coś nie tak no przecie pytaliśmy nie :wink: