rasia 26.12.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Dzięki Kochane, Własnie przed chwilą zmarł mój laptop w wyniku zalania winem - cóż, nie można miec wszystkiego w życiu Jedno się kończy... drugie zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witaj Nefcia. Jak dobrze być u siebie..... Ja też tak chcę..... ale pozytywnie.... Za rok będzie wigilia w nowym domku..... Teraz mój małżonek z najmłodszym w domku palą w kozie, co by tynki schły.... I jemiołę zawiesiłam w salonie.... , żeby szczęście i kasa się trzymały... Dzięki Kochane, Właśnie przed chwilą zmarł mój laptop w wyniku zalania winem - cóż, nie można mieć wszystkiego w życiu To może i laptopa powinnaś mieć nowego do nowego domku? Może on sam się zalał? Jak będziesz szukać nowego to ja poproszę daj znać, bo ja się nie znam kompletnie na komputerach, a miałam już kupić jakiegoś przed wyjazdem na rehabilitacje z młodym, ale, że się nie znam.... to nie mam.... I co Ci się śniło w nowym domku? Jaki materac, czy łóżko.... wygodnie się śpi? Goście jeszcze są u Was? Jak dobrze mieć przestrzeń...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Dzięki Kochane, Własnie przed chwilą zmarł mój laptop w wyniku zalania winem - cóż, nie można miec wszystkiego w życiu Jedno się kończy... drugie zaczyna... Inaczej byłoby nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witaj Nefcia. Jak dobrze być u siebie..... Ja też tak chcę..... ale pozytywnie.... no to jak schną tynki to na pewno następne Święta w nowym domku to na bank. Za rok będzie wigilia w nowym domku..... Teraz mój małżonek z najmłodszym w domku palą w kozie, co by tynki schły.... I jemiołę zawiesiłam w salonie.... , żeby szczęście i kasa się trzymały... Wszystkie metody dozwolone To może i laptopa powinnaś mieć nowego do nowego domku? Może on sam się zalał? Jak będziesz szukać nowego to ja poproszę daj znać, bo ja się nie znam kompletnie na komputerach, a miałam już kupić jakiegoś przed wyjazdem na rehabilitacje z młodym, ale, że się nie znam.... to nie mam.... Dopiero co kupowaliśmy starszemu lapka na urodziny - ja jednak jestem wierna Fujitsu Siemens - kupiliśmy Esprimo Mobile. Nie był drogi, wię nie będzie bolało jakby co I co Ci się śniło w nowym domku? Jaki materac, czy łóżko.... wygodnie się śpi? Goście jeszcze są u Was? Jak dobrze mieć przestrzeń...... Śniło mi sie wielkie nic, bo padliśmy na twarz. Materac- baaaardzie wygodny - dmuchany dwuosobowy :) Goście miejscowi, wiec pojechali do domku - na razie nie mamy warunków do rpzechowywania. Muszą malarze skończy malowanie pokoi na górze - wtedy da się zarządzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nef, gratuluję przeprowadzki Miło czytać, że jesteś tak szczęśliwa i w końcu wyluzowana, że plany się powiodły i urządziłaś święta w domu Odpoczywaj teraz i delektuj się nowym domkiem, bo ci się to należy za odwalony kawał dobrej roboty buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nef, gratuluję przeprowadzki Miło czytać, że jesteś tak szczęśliwa i w końcu wyluzowana, że plany się powiodły i urządziłaś święta w domu Odpoczywaj teraz i delektuj się nowym domkiem, bo ci się to należy za odwalony kawał dobrej roboty buźka Dzięki Liduś - jedynie burdel za oknem mógłby przykryc śnieg, bo boli patrzec Ale cały czas sobie powtarzam, że wiosna blisko A i Ty wtedy ruszysz z kopyta I następne święta to masz na bank w domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nef, gratuluję przeprowadzki Miło czytać, że jesteś tak szczęśliwa i w końcu wyluzowana, że plany się powiodły i urządziłaś święta w domu Odpoczywaj teraz i delektuj się nowym domkiem, bo ci się to należy za odwalony kawał dobrej roboty buźka Dzięki Liduś - jedynie burdel za oknem mógłby przykryc śnieg, bo boli patrzec Ale cały czas sobie powtarzam, że wiosna blisko A i Ty wtedy ruszysz z kopyta I następne święta to masz na bank w domu ! mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 już sobie skołowałam nowego laptopa - więc jestem on-line [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 26.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nefer, gratulacje Wykonałaś fantastyczny "rzut na tasmę". Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok , oby ten dom był zawsze dla Was najszczęśliwszym miejscem na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nefer gratuluję przeprowadzki i fantastycznych świąt Myślę, że te pierwsze najbardziej smakują i są niepowtarzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nefer, gratulacje Wykonałaś fantastyczny "rzut na tasmę". Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok , oby ten dom był zawsze dla Was najszczęśliwszym miejscem na ziemi Dzięki Ambroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nefer gratuluję przeprowadzki i fantastycznych świąt Myślę, że te pierwsze najbardziej smakują i są niepowtarzalne Chyba zostaną w mojej pamięci jako najbardziej obolałe Ale i fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Jeszcze mruczysz? Bo ja nieustająco..... mrrrrrrraaauuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 już sobie skołowałam nowego laptopa - więc jestem on-line [/i] No proszę... i w drugi dzień Świąt i dało się Ja też mogę pomruczeć??? Albo chaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłł.............( mamy psa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Psy też umieją mruczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.12.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Psy też umieją mruczeć Właśnie miałam to napisać! Moje mruczą nawet stereo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Mój też mruczy, .... szczególnie na kolanach panci, i jak jem coś dobrego... czyli nie ważne co, bo to co ludzkie to najlepsze To wtedy jak mruczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 GRATULUJE przeprowadzki . Cudny świąteczny prezent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nefcia, to się kobieto doczekałaś W 4 rocznicę na forum sie przeprowadziłaś Super!! Cieszę sie bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nefcia, to się kobieto doczekałaś W 4 rocznicę na forum sie przeprowadziłaś Super!! Cieszę sie bardzo! Ta 4 to jakaś magiczna jest: 4 rocznica na forum, 40 urodziny 400 ston w komentarzach coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts