Nefer 30.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 NIe wiem skąd w Was ta wiara Dziouszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 30.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 piękny dom. ;] Urządzony w takim nowoczesnym stylu. Naprawde świetny, trzeba pogratulować gustu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dziękuję Grzeniu, Chyba miał być bardziej nowoczesny, ale wyszedł lekko bardziej miękki niż industrialny - widać taki charakter właścicieli wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Piękna barierka Nefer [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 No i dobrze, bo taki zimny industrial jest niezjadliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 NIe wiem skąd w Was ta wiara Dziouszki popatrz na swoja chalupe to bedziesz wiedziala skad malgos, sa ludzie dla ktorych jest zjadliwy jak najbardziej tylko dobrac takich dwoch w skladzie jest trudno i trzeba isc na kompromisy dlatego niektore domy wygladaja tak a nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Piękna barierka Nefer [/code] Dzięki Maylandzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 No i dobrze, bo taki zimny industrial jest niezjadliwy. Kurde, ale na obrazkach mi się podoba Ale mi nie wyjszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Fajnie wyszło, nie marudź. Tak patrzę na twoją antresolę i patrzę i chyba tez przemaluję ściny na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 To taki biały na niby - złamany delikatnie brązem. ALe prawie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Świetna barierka wyszła, nawet nie sądziłam ze te linki mogą tak fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 30.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wyszło super, zaglądam od czasu do czasu tutaj i nie ukrywam, że się bałam , bo... mam lęk wysokości i przestrzeni (wyobrażałam sobie, że idę tą Twoją górą) ale teraz z barierkami jest super!!! Mam jeszcze pytanie: czy w sypialniach na górze masz na łączeniu ścian ze skosami listwy styropianowe, czy to jest coś innego?Pozdrawiam i gratuluję świetnych pomysłów na wnętrza.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Świetna barierka wyszła, nawet nie sądziłam ze te linki mogą tak fajnie wyglądać Dzięki Wiola - linki to mój ulubiony element balustrady - strasznie mi się podobają. I dlatego, że są cieniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wyszło super, zaglądam od czasu do czasu tutaj i nie ukrywam, że się bałam , bo... mam lęk wysokości i przestrzeni (wyobrażałam sobie, że idę tą Twoją górą) ale teraz z barierkami jest super!!! Mam jeszcze pytanie: czy w sypialniach na górze masz na łączeniu ścian ze skosami listwy styropianowe, czy to jest coś innego? Pozdrawiam i gratuluję świetnych pomysłów na wnętrza. aka Dzięki Aka, Nie nie mam styropianu - po prostu jest to zostawiony odstęp - i pomalowany farbą. NIc więcej tylko taśma malarska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 30.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 To jeszcze raz SUPER!!! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Nefer, balustrady świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dzięki za dobre słowo Jestem na to ostatnoi pazerna. -------------------------------------- Teść w zasadzie wiadomo,że tragicznie. Lekarze nie wiedzą dlaczego on wciąż żyje i ma się całkiem nieźle. Mięsień serca zwapniony. Wątroba siada. NIe wiedzą czy podając mu leki na serce nie zabijają go. Ciśnienie 100/40 i serce po prostu się kończy. Na razie robią doświadczenia. Wspominają o by-passach, na które mój teść się nie zgadza. A tak w tym stanie nikt go na stół nie weźmie. A więc - czekamy. Pytanie tylko na co , bo ja już chyba wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Trzymajcie sie jakos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Małgoś, jednak nie wyjeżdżamy, więc sie nie zobaczymy.. Ale będzie jeszcze okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Współczuję, najbardziej tego zawieszenia..niby wiadomo co a nie wiadomo do końca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts