Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyszło super, zaglądam od czasu do czasu tutaj i nie ukrywam, że się bałam , bo... mam lęk wysokości i przestrzeni (wyobrażałam sobie, że idę tą Twoją górą) ale teraz z barierkami jest super!!! Mam jeszcze pytanie: czy w sypialniach na górze masz na łączeniu ścian ze skosami listwy styropianowe, czy to jest coś innego?

Pozdrawiam i gratuluję świetnych pomysłów na wnętrza.

aka

Wyszło super, zaglądam od czasu do czasu tutaj i nie ukrywam, że się bałam , bo... mam lęk wysokości i przestrzeni (wyobrażałam sobie, że idę tą Twoją górą) ale teraz z barierkami jest super!!! Mam jeszcze pytanie: czy w sypialniach na górze masz na łączeniu ścian ze skosami listwy styropianowe, czy to jest coś innego?

Pozdrawiam i gratuluję świetnych pomysłów na wnętrza.

aka

Dzięki Aka,

Nie nie mam styropianu - po prostu jest to zostawiony odstęp - i pomalowany farbą. NIc więcej tylko taśma malarska :):)

Dzięki za dobre słowo :) Jestem na to ostatnoi pazerna.

--------------------------------------

Teść w zasadzie wiadomo,że tragicznie.

Lekarze nie wiedzą dlaczego on wciąż żyje i ma się całkiem nieźle.

Mięsień serca zwapniony. Wątroba siada. NIe wiedzą czy podając mu leki na serce nie zabijają go. Ciśnienie 100/40 i serce po prostu się kończy.

Na razie robią doświadczenia. Wspominają o by-passach, na które mój teść się nie zgadza.

A tak w tym stanie nikt go na stół nie weźmie.

A więc - czekamy. Pytanie tylko na co , bo ja już chyba wiem...