Nefer 07.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Rację masz Wusia. Jeszcze trochkę mnie nęka, ale lepiej chyba ... dopiero oczki otworzyłam. Idę ponadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry-dobrze, ze masz salon do ciemnej strony mocy, bo zdecydowanie sloneczko nie byłoby dzisiaj twoim sprzymierzeńcem. Ale u mnie w dużym pokoju świeci na całego i tez sie ciesze. Wsunełam na śniadanie kawałek tortu migdałowego z ikei i ogarneło mnie dziwne uczucie spełnienia Miłego dnia. Mniej nerwów to i migrena przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Grunt to prawidłowe śniadanko Ja się zupełnie nie denerwuję- czasem mam takie akcje migrenowe i powinnam zrobić badania, ale siakoś mi się nie chce :) Miłego Myszo, miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Podobno ciąża jest lekarstwem na migrenę. Dla mnie po ciąży przeszło dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Podobno ciąża jest lekarstwem na migrenę. Dla mnie po ciąży przeszło dzień dobry A mnie się po ciązy zaczęło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To moze to chodzi o kolejną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja zawsze słyszałam, że migreny to tylko księżniczki mają To cześć Księżniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To moze to chodzi o kolejną? A wypluj to tfu, tfu, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja zawsze słyszałam, że migreny to tylko księżniczki mają To cześć Księżniczko Prawda, ale nie wypada pisać, że mnie łeb napierdala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To moze to chodzi o kolejną? A wypluj to tfu, tfu, tfu Ty wiesz, ze jak tak tez miałam, jak urodziłam Córę?? Daga, Ty masz przecież dupny dom, pomieścita sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Kasia łatwo powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Kasia łatwo powiedzieć jeszcze łatwiej zrobić Zartuję ofkors. Na trzecie to bym raczej nie namawiała, ale na drugie to juz tak. Nie wyobrażam sobie mieć jedno dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Kasia łatwo powiedzieć jeszcze łatwiej zrobić Zartuję ofkors. Na trzecie to bym raczej nie namawiała, ale na drugie to juz tak. Nie wyobrażam sobie mieć jedno dziecko Ale Nefer ma dwóch chłopaków... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Aaaaaaaa, to inna inszość!! Znaczy się, wszystkiech dzieci nie macie Brakuje jeszcze Córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Aaaaaaaa, to inna inszość!! Znaczy się, wszystkiech dzieci nie macie Brakuje jeszcze Córy Kasia i nie dorobię.... Za nic na świecie... Już z nimi jest co do roboty i dają popalić jakbym miała cały poligon w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To moze to chodzi o kolejną? A wypluj to tfu, tfu, tfu Ty wiesz, ze jak tak tez miałam, jak urodziłam Córę?? Daga, Ty masz przecież dupny dom, pomieścita sie Jaaaaaaaaasne , tylko , że : - mam dzieci prawie dorosłe i przyzwyczaiłam się do tego komfortu - w czasie porodu zapewne bym sie rozpadła - za stara jestem - nie mam absolutnie żadnej potrzeby rozmnażania się - dostałabym szału ucząc od nowa, jeszcze raz, tego samego (dzień świstaka) - moj mąż też nie chce mieć kolejnego dziecka NIe zapieram się, bo nikt nie wie co życie przyniesie, ale dla mnie kolejne dziecko to by była jakaś porażka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jesuuuuu jak dobrze jest mieć duże dzieci.... Nefer rozumiem Cie i masz racje.... a Kasia pewnie ma małe młode i dlatego tak mówi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry Nefcia ponoć dziecko po 40-ce bardzo odmładza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry Nefcia ponoć dziecko po 40-ce bardzo odmładza Ponoć :) Ale jakoś nie mam ochoty spróbować, bo mój kręgosłup ma inne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts