braza 25.03.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Przyszłam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Płaci, płaci. Stefka uśmiech jak coś mu smakuje. Tylko, że za tę najcenniejszą walutę nie da się niczego w sklepie kupić. Ot, paradoks życia. I to jest właśnie kwintesencja Świetnie powiedziane Depesiu. To takie proste i takie prawdziwe Dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Co zajrze do ciebie to coraz wiekszy kawałek chałupy stoi Jak zajrzę następnym razem to pewnie będziesz juz parapety oblewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Co zajrze do ciebie to coraz wiekszy kawałek chałupy stoi Jak zajrzę następnym razem to pewnie będziesz juz parapety oblewac :) Jeszcze troszkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Przylazłam Witam popołudniowo-wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nefer kurcze już niedługo dostaniesz ten kredyt. WIem, ze to wkurza bo ja klęłam okropnie czekając. Na koniec to wogóle zwyzywałam dyrektora i powiedziałam, ze wiecej nie przyjdę. To mąż zaczął wtedy chodzić do niego A teraz to jak go spotykam w markecie to mi dzień dobry mówi Troche jeszcze zjedzie zanim umowę podpiszesz ale juz niedługo pewnie to nastąpi. Wazne że wiesz na czym stoisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie p.s. Nefercia daj adres gdzie mam obrazek przeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Kurczę Nefer, nie to żebym była wredna, ale czy Ty czasami sobie w poprzednim życiu nie przeskrobałaś za bardzo u jakiegoś ważniaka? Bo wszystko co ma sie zawiłego, wkur.wiającego i debilnego trafić to zawsze Tobie...Jednym wszystko gładko jak woda w klozecie a Ty cały czas musisz się użerać z jakimiś.... Co Ty w sobie masz takiego, że przyciągasz same jełopy do siebie? trzymam kciuki za kolejne etapy budowy... epopeja powstanie lepsza niż P.T. zamin się wprowadzicie....Jakby co to pisz jak powieść, potem odpowiedni tytuł i do wydawnictwa jak nic. Kasy więcej na tych perypetiach zbijesz niż Grochola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Święta pewnie jeszcze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie Trzym, trzym , Kochana, bo się to ciąąąąąąąąąąągnie. Centrla w Łodzi. Podobno "mają dużo wniosków". NO proszę - po kampanii reklamowej spodziewali się, że będzie mało :)P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Przylazłam Witam popołudniowo-wieczornie A witamy Przeżuwającego Konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nefer kurcze już niedługo dostaniesz ten kredyt. WIem, ze to wkurza bo ja klęłam okropnie czekając. Na koniec to wogóle zwyzywałam dyrektora i powiedziałam, ze wiecej nie przyjdę. To mąż zaczął wtedy chodzić do niego A teraz to jak go spotykam w markecie to mi dzień dobry mówi Troche jeszcze zjedzie zanim umowę podpiszesz ale juz niedługo pewnie to nastąpi. Wazne że wiesz na czym stoisz! PAn od kredytu mnie przeprasza 4 razy dziennie. I dziś mi napisał, że mu strasznie głupio, że to tyle trwa, bo mi dał słowo, że tylko kilka dni. I mu głupio :) Szczerze ? Ujął mnie tym wyznaniem A pani Dyrektor oddziału mi się na maila melduje, że pilnuje "naszego wniosku" :) Dobre ? Doooobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie Trzym, trzym , Kochana, bo się to ciąąąąąąąąąąągnie. Centrla w Łodzi. Podobno "mają dużo wniosków". NO proszę - po kampanii reklamowej spodziewali się, że będzie mało :)P) zanim to powiem wypluję 3 razy tfu tfu tfffffffuuuuu ja czekałam na kredyt od maja do lipca mBank tak nas zwodził drugi bank przjął wniosek w poniedziałek, w piątek kaska była na koncie będzie dobrze, wypłacą, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie p.s. Nefercia daj adres gdzie mam obrazek przeslac. Kochanie - wpadnę do Ciebie jakoś w przyszłym tygodniu Do czwartku powinnam sie pojawić - w czwartek mam wykłady, a w piątek piję i tańczę do rana. O kurde, jeszcze jakąś konferencję gdzieś tam mam. Muszę sprawdzić. Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Kurczę Nefer, nie to żebym była wredna, ale czy Ty czasami sobie w poprzednim życiu nie przeskrobałaś za bardzo u jakiegoś ważniaka? Bo wszystko co ma sie zawiłego, wkur.wiającego i debilnego trafić to zawsze Tobie...Jednym wszystko gładko jak woda w klozecie a Ty cały czas musisz się użerać z jakimiś.... Co Ty w sobie masz takiego, że przyciągasz same jełopy do siebie? trzymam kciuki za kolejne etapy budowy... epopeja powstanie lepsza niż P.T. zamin się wprowadzicie....Jakby co to pisz jak powieść, potem odpowiedni tytuł i do wydawnictwa jak nic. Kasy więcej na tych perypetiach zbijesz niż Grochola... Nooooooooo wydać trzeba, ale po pewnych poprawkach Wiesz Wioluś, z drugiej strony natura nie lubi próżni. Trafiam na różnych dziwnych ludzi, ale też na cudownych - np. tu To mi rekompensuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie Trzym, trzym , Kochana, bo się to ciąąąąąąąąąąągnie. Centrla w Łodzi. Podobno "mają dużo wniosków". NO proszę - po kampanii reklamowej spodziewali się, że będzie mało :)P) zanim to powiem wypluję 3 razy tfu tfu tfffffffuuuuu ja czekałam na kredyt od maja do lipca mBank tak nas zwodził drugi bank przjął wniosek w poniedziałek, w piątek kaska była na koncie będzie dobrze, wypłacą, zobaczysz Nie żartuj chyba zacznę się rozglądać za "drugim bankiem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Święta pewnie jeszcze mają Tiaaaaaaa A ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie żartuj chyba zacznę się rozglądać za "drugim bankiem " No serio serio Wyobrażasz sobie sytuację, w której wypstrykaliśmy się z kasy na wszelkie zadatki na materiał, bo kredyt juz już normalnie już , a tu NIC No ale drugi bank stanął na wysokości zadania, nie chcąc w zamian wiele więcej niż mBank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts