Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Płaci, płaci. Stefka uśmiech jak coś mu smakuje. :D

Tylko, że za tę najcenniejszą walutę nie da się niczego w sklepie kupić. :o

Ot, paradoks życia. :roll:

I to jest właśnie kwintesencja :lol: :lol: :lol: :lol:

Świetnie powiedziane Depesiu. To takie proste i takie prawdziwe 8)

Dzień dobry przyszłam powiedzieć :lol:

Nefer kurcze już niedługo dostaniesz ten kredyt. WIem, ze to wkurza bo ja klęłam okropnie czekając. Na koniec to wogóle zwyzywałam dyrektora i powiedziałam, ze wiecej nie przyjdę. To mąż zaczął wtedy chodzić do niego :lol: :lol: A teraz to jak go spotykam w markecie to mi dzień dobry mówi :lol:

Troche jeszcze zjedzie zanim umowę podpiszesz ale juz niedługo pewnie to nastąpi. Wazne że wiesz na czym stoisz!

Kurczę Nefer, nie to żebym była wredna, ale czy Ty czasami sobie w poprzednim życiu nie przeskrobałaś za bardzo u jakiegoś ważniaka? Bo wszystko co ma sie zawiłego, wkur.wiającego i debilnego trafić to zawsze Tobie...Jednym wszystko gładko jak woda w klozecie a Ty cały czas musisz się użerać z jakimiś.... :o

Co Ty w sobie masz takiego, że przyciągasz same jełopy do siebie? :-?

trzymam kciuki za kolejne etapy budowy...

epopeja powstanie lepsza niż P.T. zamin się wprowadzicie....Jakby co to pisz jak powieść, potem odpowiedni tytuł i do wydawnictwa jak nic. Kasy więcej na tych perypetiach zbijesz niż Grochola...

Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie :roll: :lol:

Trzym, trzym , Kochana, bo się to ciąąąąąąąąąąągnie.

Centrla w Łodzi.

Podobno "mają dużo wniosków".

NO proszę - po kampanii reklamowej spodziewali się, że będzie mało :)P) :o

Nefer kurcze już niedługo dostaniesz ten kredyt. WIem, ze to wkurza bo ja klęłam okropnie czekając. Na koniec to wogóle zwyzywałam dyrektora i powiedziałam, ze wiecej nie przyjdę. To mąż zaczął wtedy chodzić do niego :lol: :lol: A teraz to jak go spotykam w markecie to mi dzień dobry mówi :lol:

Troche jeszcze zjedzie zanim umowę podpiszesz ale juz niedługo pewnie to nastąpi. Wazne że wiesz na czym stoisz!

PAn od kredytu mnie przeprasza 4 razy dziennie. I dziś mi napisał, że mu strasznie głupio, że to tyle trwa, bo mi dał słowo, że tylko kilka dni.

I mu głupio :):)

Szczerze ? Ujął mnie tym wyznaniem :)

A pani Dyrektor oddziału mi się na maila melduje, że pilnuje "naszego wniosku" :):) Dobre ? Doooobre :):)

Witaj Neferko i kiedy będzie coś wiadomo z tym kredytem bo kcukasy trzymam i mi sie paznokcie wbijają w dłonie :roll: :lol:

Centrla w Łodzi.

zanim to powiem wypluję 3 razy tfu tfu tfffffffuuuuu

ja czekałam na kredyt od maja do lipca :o

mBank tak nas zwodził :evil:

drugi bank przjął wniosek w poniedziałek, w piątek kaska była na koncie :D

będzie dobrze, wypłacą, zobaczysz :D

:lol:

p.s. Nefercia daj adres gdzie mam obrazek przeslac. :lol: :wink:

Kochanie - wpadnę do Ciebie jakoś w przyszłym tygodniu :)

Do czwartku powinnam sie pojawić - w czwartek mam wykłady, a w piątek piję i tańczę do rana. O kurde, jeszcze jakąś konferencję gdzieś tam mam. Muszę sprawdzić. Dam znać :)

Kurczę Nefer, nie to żebym była wredna, ale czy Ty czasami sobie w poprzednim życiu nie przeskrobałaś za bardzo u jakiegoś ważniaka? Bo wszystko co ma sie zawiłego, wkur.wiającego i debilnego trafić to zawsze Tobie...Jednym wszystko gładko jak woda w klozecie a Ty cały czas musisz się użerać z jakimiś.... :o

Co Ty w sobie masz takiego, że przyciągasz same jełopy do siebie? :-?

trzymam kciuki za kolejne etapy budowy...

epopeja powstanie lepsza niż P.T. zamin się wprowadzicie....Jakby co to pisz jak powieść, potem odpowiedni tytuł i do wydawnictwa jak nic. Kasy więcej na tych perypetiach zbijesz niż Grochola...

Nooooooooo wydać trzeba, ale po pewnych poprawkach :)

Wiesz Wioluś, z drugiej strony natura nie lubi próżni. Trafiam na różnych dziwnych ludzi, ale też na cudownych - np. tu :) To mi rekompensuje :)

Centrla w Łodzi.

zanim to powiem wypluję 3 razy tfu tfu tfffffffuuuuu

ja czekałam na kredyt od maja do lipca :o

mBank tak nas zwodził :evil:

drugi bank przjął wniosek w poniedziałek, w piątek kaska była na koncie :D

będzie dobrze, wypłacą, zobaczysz :D

Nie żartuj :o :o :o chyba zacznę się rozglądać za "drugim bankiem " :)

Nie żartuj :o :o :o chyba zacznę się rozglądać za "drugim bankiem " :)

No serio serio :roll:

Wyobrażasz sobie sytuację, w której wypstrykaliśmy się z kasy na wszelkie zadatki na materiał, bo kredyt juz już normalnie już , a tu NIC :o

No ale drugi bank stanął na wysokości zadania, nie chcąc w zamian wiele więcej niż mBank :p