Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nam od wizyty pierwszej w expanderze do wypłaty transzy zeszło jakoś od maja do grudnia....I to wina banku na pewno :-?

Z Expandera zrezygnowałam po drugiej wizycie, bo panna mi wysłałalistę dokumentów, które są potrzebne do kredytu.

I jak to zobaczyłam , to stwierdziłam, że ją pogięło. Więc sama sobie pojechałam do banku. Zobaczymy czy to była dobra decyzja :):)

Zobaczymy czy to była dobra decyzja :):)

Byla, byla. Expander w niczym Ci nie pomoze, tylko najpierw kaze Ci cala robote odwalic samej, a potem Cie oskubie z kasy (i to tak, zebys myslala, ze ich uslugi sa za darmo). Doradcy w bankach tez dostaja prowizje od sprzedanego produktu, wiec tez im powinno zalezec.

Zobaczymy czy to była dobra decyzja :):)

Byla, byla. Expander w niczym Ci nie pomoze, tylko najpierw kaze Ci cala robote odwalic samej, a potem Cie oskubie z kasy (i to tak, zebys myslala, ze ich uslugi sa za darmo). Doradcy w bankach tez dostaja prowizje od sprzedanego produktu, wiec tez im powinno zalezec.

Nie to że bronię expandera, ale nam takich warunków jakie mamy nie dali w żadnym banku. Chyba mało poważnie wyglądam..

To chyba też zależy od pracowników...Ja dałam wytyczne, że nie milenium i mało papierów...I od razu ilość banków do wyboru spadła do 2 :o :D

Ja widzę, że ten mój oddział banku walczy jak lew - i chłopak od kredytów ( słuchajcie, aż wstyd, ale zgłasza mi się jak przychodzi do pracy i jak wychodzi coś załatwić. No aż gupio :))

I Pani Dyrektor oddziału jest zaangażowana i tez walczy.

Ale oni mogą co mogą , a centrala musi klepnąć.

W życiu w żadnym banku nie miałam takiej obsługi. Zupełnie serio. W PKO SA jestem od 15 lat a kilka tygodni temu przyznali mi opiekuna :o :o :o

Spadam stamtąd jak tylko dostanę kredyt. Przenoszę wszystko.

Nie to że bronię expandera, ale nam takich warunków jakie mamy nie dali w żadnym banku. Chyba mało poważnie wyglądam..

Eeeeee tam :) W końcu liczy sie efekt końcowy.

Ja co prawda jestem na etapie,że jak mi krzykną 25 % to też wezmę :):)

Eeeeee tam :) W końcu liczy sie efekt końcowy.

Ja co prawda jestem na etapie,że jak mi krzykną 25 % to też wezmę :):)

no prosze Cie :lol:

aż w takiej rozpaczy nie jesteś na pewno :D

Będzie dobrze. Musi być dobrze. Nie może być inaczej jak dobrze. Kciuki zaciskam nadal i nie puszczę, aż się dowiem, że kredyt przyznany.

PW poproszę, termin wizytacji u mnie ustalić trzeba. :D :D :D

Ale będzie fajnie!!! 8) :D

Buuuu ... a ja... ja tez bym chciala

I Zelke zobaczyc i Neferke (chyba ponad rok minal od wspolnego ciacha *)

Buuuu.... niech mnie ktos wezmie ze soba

[aha- jak wpraszanie sie jest mega bezczelne - prosze spokojnie walnac mmnie po łapach :)]

Aha - Nefer - stawiam 2(dwa) ciacha i kawe ze z bankiem bedzie ok juz jutro :)

* mialo byc ciacho reważowe z mojej strony i tym razem to JA mialam zapłacic :oops: