Nefer 26.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja już jestem wyprztykana, ale mam jeszcze jednego człowieka, co mi coś oże pożyczyć Czy ja to wytrzymam ? Tylko każdy bank obiecuje , że to 5 dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja już jestem wyprztykana, ale mam jeszcze jednego człowieka, co mi coś oże pożyczyć Czy ja to wytrzymam ? Tylko każdy bank obiecuje , że to 5 dni :) Wytrzymasz, spoko Nie takie rzeczy wytrzymywałaś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nam od wizyty pierwszej w expanderze do wypłaty transzy zeszło jakoś od maja do grudnia....I to wina banku na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Neferciu a ja powiem tak: masz szczęście Kobieto!!!! U Ciebie to kwestia dni, ale dadzą, ja nie mam nawet 30% pewności, że dadzą Ale działki szukam i guzik mnie obchodzi, czy będę miała za co ją kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nam od wizyty pierwszej w expanderze do wypłaty transzy zeszło jakoś od maja do grudnia....I to wina banku na pewno Z Expandera zrezygnowałam po drugiej wizycie, bo panna mi wysłałalistę dokumentów, które są potrzebne do kredytu. I jak to zobaczyłam , to stwierdziłam, że ją pogięło. Więc sama sobie pojechałam do banku. Zobaczymy czy to była dobra decyzja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zobaczymy czy to była dobra decyzja :) Byla, byla. Expander w niczym Ci nie pomoze, tylko najpierw kaze Ci cala robote odwalic samej, a potem Cie oskubie z kasy (i to tak, zebys myslala, ze ich uslugi sa za darmo). Doradcy w bankach tez dostaja prowizje od sprzedanego produktu, wiec tez im powinno zalezec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 To chyba też zależy od pracowników...Ja dałam wytyczne, że nie milenium i mało papierów...I od razu ilość banków do wyboru spadła do 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zobaczymy czy to była dobra decyzja :) Byla, byla. Expander w niczym Ci nie pomoze, tylko najpierw kaze Ci cala robote odwalic samej, a potem Cie oskubie z kasy (i to tak, zebys myslala, ze ich uslugi sa za darmo). Doradcy w bankach tez dostaja prowizje od sprzedanego produktu, wiec tez im powinno zalezec. Nie to że bronię expandera, ale nam takich warunków jakie mamy nie dali w żadnym banku. Chyba mało poważnie wyglądam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 To chyba też zależy od pracowników...Ja dałam wytyczne, że nie milenium i mało papierów...I od razu ilość banków do wyboru spadła do 2 Ja widzę, że ten mój oddział banku walczy jak lew - i chłopak od kredytów ( słuchajcie, aż wstyd, ale zgłasza mi się jak przychodzi do pracy i jak wychodzi coś załatwić. No aż gupio ) I Pani Dyrektor oddziału jest zaangażowana i tez walczy. Ale oni mogą co mogą , a centrala musi klepnąć. W życiu w żadnym banku nie miałam takiej obsługi. Zupełnie serio. W PKO SA jestem od 15 lat a kilka tygodni temu przyznali mi opiekuna Spadam stamtąd jak tylko dostanę kredyt. Przenoszę wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie to że bronię expandera, ale nam takich warunków jakie mamy nie dali w żadnym banku. Chyba mało poważnie wyglądam.. Eeeeee tam W końcu liczy sie efekt końcowy. Ja co prawda jestem na etapie,że jak mi krzykną 25 % to też wezmę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie to że bronię expandera, ale nam takich warunków jakie mamy nie dali w żadnym banku. Chyba mało poważnie wyglądam.. Eeeeee tam W końcu liczy sie efekt końcowy. Ja co prawda jestem na etapie,że jak mi krzykną 25 % to też wezmę :) no prosze Cie aż w takiej rozpaczy nie jesteś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ale ja naprawdę chyba wyglądam jak dziecko... W żadnym banku nic się nie dowiedziałam, jak chodziłam się pytać. Miałam wrażenie, ze czekają aż sie zniechęcę i pójdę. Albo za mało chcieliśmy wziąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no prosze Cie aż w takiej rozpaczy nie jesteś na pewno Oj obawiam się , że jestem. Dla mnie kwestia wypłacalności to kwestia honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no prosze Cie aż w takiej rozpaczy nie jesteś na pewno Oj obawiam się , że jestem. Dla mnie kwestia wypłacalności to kwestia honoru. no to fakt tez nie lubie zalegać z kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Oj obawiam się , że jestem. Dla mnie kwestia wypłacalności to kwestia honoru. Spoko, zebys tylko te 25% wytrzymala przez rok, potem juz z gorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Będzie dobrze. Musi być dobrze. Nie może być inaczej jak dobrze. Kciuki zaciskam nadal i nie puszczę, aż się dowiem, że kredyt przyznany. PW poproszę, termin wizytacji u mnie ustalić trzeba. Ale będzie fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Się przywitam A jak już ten kredyt będzie to wrzaśnij!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I ja się przybłąkałam Neferko kciukasy nadal trzymam I dobrze, że Ci się wszyscy meldują...a co...spierniczyli robotę to niech się teraz trochę wysilą...w końcu zgarną od Ciebie kupę kasy jak będziesz spałcać...to za darmo tego nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nefercia to mowisz, ze w przyszlym tygodniu bedziesz? Czwartek? Dasz znac. A ciacho kcesz znowu? Moze sie na impreze przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Buuuu ... a ja... ja tez bym chciala I Zelke zobaczyc i Neferke (chyba ponad rok minal od wspolnego ciacha *) Buuuu.... niech mnie ktos wezmie ze soba [aha- jak wpraszanie sie jest mega bezczelne - prosze spokojnie walnac mmnie po łapach ] Aha - Nefer - stawiam 2(dwa) ciacha i kawe ze z bankiem bedzie ok juz jutro * mialo byc ciacho reważowe z mojej strony i tym razem to JA mialam zapłacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts