Nefer 25.04.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nefcia No to Młody nawojował... A to jest ten młody, co sobie kawałek palca odciął? I ten co mdleje? Jak ten to nie zazdroszczę.... A roślinki urosną.... Ja też dzisiaj posadziłam jerzyny pnące bezkolcowe, i aronię.... Ten sam :) Kozak Widzę, że sezon ogrodniczy w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No to pechowy chłopak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nefcia jakie piękne graby u Ciebie siedzą ... moje same nie chcą się cholery w rządku ustawic może jak tobie tak dobrze poszło to i do mnie wpadniesz moich 750 sztuk posadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Kto nastukał tyle stronek w jeden dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja dziś zasadziłam grabiki - a wczoraj zakupiłam grilla i go poskładam :) i nawet odpaliłam, bo mój brajdak przyszedł z żoną posiedzieć na słoneczku A gdzie, jakiego i za ile tego grilla kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A gdzie, jakiego i za ile tego grilla kupiłaś? Leroy Merlin, 495 , 57 cm z pokrywą, Weber. Wpadnij na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Leroy Merlin, 495 , 57 cm z pokrywą, Weber. Wpadnij na oględziny Webera właśnie chcę. Dzisiaj naocznie jednego pięknego widziałam ale sprawdziłam, że ten model kosztuje 750 ... chętnie zobaczę twojego i różnice a przy okazji jakąs padlinę można do niego wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Webera właśnie chcę. Dzisiaj naocznie jednego pięknego widziałam ale sprawdziłam, że ten model kosztuje 750 ... chętnie zobaczę twojego i różnice a przy okazji jakąs padlinę można do niego wrzucic Ja się przyjrzałam temu za 1000 ale jeszcze nie upadłam na mózg :) Różnią się wielkością. Padlina jakaś jest w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja się przyjrzałam temu za 1000 ale jeszcze nie upadłam na mózg :) Różnią się wielkością. Padlina jakaś jest w lodówce To do zostawionej przez Nitkę Finlandii i twojej padliny dorzucę jakąś zieleninę i impreza gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Zielenina też jest - po prostu wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Tak jest Matko Chrzestna ... ale nie teraz teraz idę spac, bo mi sie oczy zamykają po dzisiejszych dotlenieniach ... wpraszam się w takim razie a przy okazji poznam twojego webera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Od 18.00 (poza poniedziałkiem) wiesz gdzie jestem siju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.04.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Cześć Neferko. Świat sie kończy, że Ty sie w ogrodniczkę zamieniasz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.04.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dzięki Kochana - od dziś codziennie do nich zaglądam i z nimi rozmawiam. Zajrzałam 4 godziny po posadzeniu, ale nie miały żadnego nowego listka - nie wiem dlaczego :) LOL Mój mąż tylko kiwa głową Właśnie się zakochałam w czymś takim : http://oczarjk-pl.maxtrader.pl/products_photo/45/45248.jpg Chyba mi całkiem już odbiło ... ja sobie taką niebieską pnącą róże upatrzyłam pod majkowe okno . To nic, ze mi do niczego nie pasuje. Fajne graby mata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dzien dobry sie z panstfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nefciu, aby te graby w górę szły!!!! ja choruje na niebieska różę..chciałam pnacą, ale po wywiadach dowiedziałam sie, że ona faktycznie bardziej fiolet przypomina a Twoja piękna..... dasz namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nie ma czysto niebieskiej róży... w realu a zdjęcie można zmieniać dowolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Pierwszy raz bohaterem światowych mediów nie był człowiek, tylko dymiące dzieło naszej Matki Ziemi, która zrobiła wielką niespodziankę światu. Chociaż może to nie dzieło Ziemi? Zebraliśmy na JM parę informacji na temat wulkanu... TEGO nie dowiesz się z innego źródła... Do wybuchu wulkanu na Islandii przyznała się Al Kaida. Zarząd PKP przyznał wulkanowi Eyjafjöll tytuł "Zasłużony dla kolejnictwa" W języku islandzkim Eyjafjallajökull to - "Będziesz spać na lotnisku" Podobno jak zostawić 30 mld EUR w śmietniku dowolnej ambasady Islandii, to wyłączą wulkan. Islandzkie wulkany noszą nazwę: Eyjafjallajökull, Hvannadalshnúkur, Grímsvötn, Katla, Snaefelsjökull... Na świecie nazywane są:wulkan, wulkan,wulkan,Katla, wulkan Islandia właśnie wyczerpała tegoroczny limit emisji dwutlenku węgla Jedno Europa zawdzięcza islandzkiemu wulkanowi: zdecydowany spadek ilości rosyjskich turystów. Islandia złożyła Europie propozycję nie do odrzucenia w zakresie wspólnego systemu obrony przeciwlotniczej. Podobno ostatnim życzeniem islandzkiej gospodarki było, aby jej prochy zostały rozsypane nad Europą... Ciężko ostatnio kupić saletrę, wiecie? Jakoś wymiotło ją ze sklepów. Swoją drogą, mają rozmach te islandzkie dzieciaki... W odpowiedzi na islandzkie bestialstwa, Grenlandia zaczęła spychać lodowce do oceanu. ...a nazwa wulkanu to w wersji łatwiej do zapamiętania to "ejakulator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.04.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nie ma czysto niebieskiej róży... w realu a zdjęcie można zmieniać dowolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts