bobowa budowniczowa 02.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Neferko serdeczne gratulacje To świetna wiadomość Resztę pierdołek załatwisz w tak zwanym międzyczasie i na pewno wszystko sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Nefercia Ty zrob - tfu - i lec dalej. I pamietaj, ze nadzieja w tym forum. Wiec saglondaj, saglondaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Gratulacje ps. jak juz zejdziesz z tej gorki pamietaj ze sie bezczelnie wpraszamy do Żelki na ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.04.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No, nie ma co! Jesteś WIELKA!!! Powodzenia!!! Ja zaczynam i caaaaaaaaaaaaaała się boję bo tak, jak ty 3 latka temu, jestem troszku zielona jeszcze... Cała nadzieja w FORUM Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Yessss, yessss, yessss!!! Wiedziałam, że nie na darmo się modlę. Teraz to już dużo bliżej niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gratuluję i teraz to już bedziesz kaśe przepuszczać A tym po drodze to sięnie martw, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.04.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ale mi ulżyło....Odezwałaś się Gartuluję, tylko tych nerwów szkoda Wynik był wiadomy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cieszę się, jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No to teraz już do przodu z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gratulacje ps. jak juz zejdziesz z tej gorki pamietaj ze sie bezczelnie wpraszamy do Żelki na ciacho Uparta kobita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kochane, Dziś cały dzień miałam wykłady z badań:) Ćwiczę nauczanie :) Zmęczona jestem jak pies. Ostatnie info z placu boju zaraz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gratulacje ps. jak juz zejdziesz z tej gorki pamietaj ze sie bezczelnie wpraszamy do Żelki na ciacho Uparta kobita! ja juz w desperacji i do rimm sie wpraszam! ja chce sie gdzies na "krzywy ryj" wprosic!!! mam gdzies kto cos sobie pomysli ale - prosze zauwazyc ze .... nie mowie ze juz teraz zaraz - daje czas na ochloniecie i upieczenie ciasta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No ja tez czekalam na tego newsa , a co dopiero Ty. W koncu , panno laskawa , dlaczego tak dlugo Wez sie i napij moze w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gratulacje ps. jak juz zejdziesz z tej gorki pamietaj ze sie bezczelnie wpraszamy do Żelki na ciacho Uparta kobita! ja juz w desperacji i do rimm sie wpraszam! ja chce sie gdzies na "krzywy ryj" wprosic!!! mam gdzies kto cos sobie pomysli ale - prosze zauwazyc ze .... nie mowie ze juz teraz zaraz - daje czas na ochloniecie i upieczenie ciasta :) No dajcie zanc tylko pare dni wczesniej i nie ma problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c014.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c014.gif Nio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Yessss, yessss, yessss!!! Wiedziałam, że nie na darmo się modlę. Teraz to już dużo bliżej niż dalej. Już sprawdzałyśmy raz, że działa :)Nie miałam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Neferko serdeczne gratulacje To świetna wiadomość Resztę pierdołek załatwisz w tak zwanym międzyczasie i na pewno wszystko sie uda Szczerze to chyba nie mam siły sie cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja juz w desperacji i do rimm sie wpraszam! ja chce sie gdzies na "krzywy ryj" wprosic!!! mam gdzies kto cos sobie pomysli ale - prosze zauwazyc ze .... nie mowie ze juz teraz zaraz - daje czas na ochloniecie i upieczenie ciasta :) Załatwimy i Żelkę i Rrmi Ale poproszę jeszcze karencję do uruchomienia kredytu :) Jak to załatwię, to nie będę już miała tego "strupa na mózgu" i się powygłupiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.04.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Neferku ty to masz bank na 6 z plusem super że się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts