wu 29.10.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 miłość mojej ma granicę w jej żołądku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 to tak jak mojego małża :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Potwierdzam. Szafki i wyrko są boskie. Tak patrze na te szafki i mi sie wydaje, że Cie troche znosi. Jeszcze kilka lat i będziesz buszować po antykwariatach i pchlich targach. Nefer, nie gniewaj sie, ale tak sobie pomyślałm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Potwierdzam. Szafki i wyrko są boskie. Tak patrze na te szafki i mi sie wydaje, że Cie troche znosi. Jeszcze kilka lat i będziesz buszować po antykwariatach i pchlich targach. Nefer, nie gniewaj sie, ale tak sobie pomyślałm. Ależ się wcale nie gniewam , bo to chyba komplement :) (był czas kiedy świrowałam na starą biżuterię, książki, takie tam, wiem mam niejaką wprawę w buszowaniu- żeby nie było ) więc pewnie gdzieś tam we mnie jest ukryta taka ciepła niunia, która się na razie nie ujawnia zbyt często :) Lubię też skrajności , dysonanse wręcz chwilami kakofonię , więc istnieje ryzyko, że gdzieś mnie w cholerę zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.10.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) Fajnie by było, bo Twój dom wbrew pozorom wcale nie musi być przeznaczony w całości na wieki wieków chromowanym rurom. Jestem zauroczona Twoim domem, ale brakuje mi drewna w środku. Wiem, że są wypasione parkiety , ale jeszcze bym dodała. Dla kakofonii. Edytowane 30 Października 2010 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 więc pewnie gdzieś tam we mnie jest ukryta taka ciepła niunia, która się na razie nie ujawnia zbyt często :) ha ha ha kupujesz mi wycieraczkę do monitora:D bo mi aż z niego spływa;) ono i cześć poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Fajnie by było, bo Twój dom wbrew pozorom wcale nie musi być przeznaczony w całości na wieki wieków chromowanym rurom. Jestem zauroczona Twoim domem, ale brakuje mi drewna w środku. Wiem, że są wypasione parkiety , ale jeszcze bym dodała. Dla kakofonii. Bo wiesz, mój domek jeszcze nie jest w ogóle wyposażony :) NIgdy nie wiadomo co się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 oooooo Nefcia jakie ładne nooooooo miodziunio Ci powiadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 no jak to Ikeła :) Kręgosłup mnie napiernicza od układania tych książek.. ale Remarque się znalazł i mam chyba cała bibliografię Koontza i Kinga - wszystko się poznajdowało i ma swoje miejsce - i co najważniejsze - jest jesz\cze troche wolnego, żebym mogła kupować, kupować, kupować (kocham kupować książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Znam to uczucie, tez mnie ogarnelo po wjezdzie regalow z ikei. Narrrrrreszcie biedulki nie musza sie cisnac po katach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 kupować i czytać taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Znam to uczucie, tez mnie ogarnelo po wjezdzie regalow z ikei. Narrrrrreszcie biedulki nie musza sie cisnac po katach. A jak już są poukładane to aż się uśmiechają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 A jak już są poukładane to aż się uśmiechają :) Nooooo, od razu widac, jakie zadowolone. I chcialyby miec wiecej kolezanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 JUż gmeram w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 fiu, fiu, fiu piękne mebelki zakupiłaś do biblioteki ja się też nie mogę doczekać regału w gabinecie, żebym mogła w końcu rozpakować nasze książki, które stoją w kartonach od prawie 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.10.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Zgadzam się. Z książkami wygląda jeszcze bardziej zajebiaszczo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.10.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 pikna biblioteka psze Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Moja dziękować Paniom serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.11.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Fajna biblioteka, fajna Najfajniejsze jednak te zamykane drzwiczki szklane, bo kurzu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Drzwiczki faktycznie nie tylko praktyczne, ale dodają też elegancji całości Piękna biblioteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts