Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Potwierdzam. Szafki i wyrko są boskie. Tak patrze na te szafki i mi sie wydaje, że Cie troche znosi. Jeszcze kilka lat i będziesz buszować po antykwariatach i pchlich targach. ;) Nefer, nie gniewaj sie, ale tak sobie pomyślałm.

Ależ się wcale nie gniewam , bo to chyba komplement :) :) (był czas kiedy świrowałam na starą biżuterię, książki, takie tam, wiem mam niejaką wprawę w buszowaniu- żeby nie było :)) więc pewnie gdzieś tam we mnie jest ukryta taka ciepła niunia, która się na razie nie ujawnia zbyt często :):):)

Lubię też skrajności , dysonanse wręcz chwilami kakofonię , więc istnieje ryzyko, że gdzieś mnie w cholerę zniesie :)

Fajnie by było, bo Twój dom wbrew pozorom wcale nie musi być przeznaczony w całości na wieki wieków chromowanym rurom. :)

Jestem zauroczona Twoim domem, ale brakuje mi drewna w środku. Wiem, że są wypasione parkiety ;), ale jeszcze bym dodała. Dla kakofonii. ;)

Edytowane przez amalfi

Fajnie by było, bo Twój dom wbrew pozorom wcale nie musi być przeznaczony w całości na wieki wieków chromowanym rurom. :)

Jestem zauroczona Twoim domem, ale brakuje mi drewna w środku. Wiem, że są wypasione parkiety ;), ale jeszcze bym dodała. Dla kakofonii. ;)

Bo wiesz, mój domek jeszcze nie jest w ogóle wyposażony :):) NIgdy nie wiadomo co się wydarzy :)

no jak to Ikeła :):) Kręgosłup mnie napiernicza od układania tych książek.. ale Remarque się znalazł i mam chyba cała bibliografię Koontza i Kinga - wszystko się poznajdowało i ma swoje miejsce - i co najważniejsze - jest jesz\cze troche wolnego, żebym mogła kupować, kupować, kupować (kocham kupować książki :)