wu 20.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 wiesz Nefcia moja też teraz raczej kociaków mieć nie będzie a spasiona przez męża jak Garfild:lol2: i dzisiaj chociaż na twarz padałam po jeździe to musiałam na działkę jechać bo kotek pewnie głodny;) no i oczywiście żarłok już na miejscu był mało się gadzina nie połamała tak się wiła wkoło małżowych nóg;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Bo to tak jest, że jak człowiek zacznie opiekę to nie może sobie potem ot tak olać ... Co prawda moje miejscowe koty są bardzo rozczarowane faktem, że już jest śmietnik i pojemnik zamykany - nie da się nic wyciągnąć i rozwlec po działce , to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 ano tak to bywa przylezie stwór i co z nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Spoko - nic straconego. Od dziś rana puszcza się po całej wsi. Tarza się i ewidentnie tyłka nadstawia. Właśnie pociekła z Karolem. On jej nie odstępuje, a ona jest otwarta na propozycje. Na zewnątrz zimno, a jej nie ma. Ciekawa jestem kiedy zamierza wrócić do domu. Dupa jej zmarznie i tyle. Nie mam siły. Dzieci są grzeczniejsze niż mój kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.11.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Spoko - nic straconego. Od dziś rana puszcza się po całej wsi. Tarza się i ewidentnie tyłka nadstawia. Właśnie pociekła z Karolem. On jej nie odstępuje, a ona jest otwarta na propozycje. Na zewnątrz zimno, a jej nie ma. Ciekawa jestem kiedy zamierza wrócić do domu. Dupa jej zmarznie i tyle. Nie mam siły. Dzieci są grzeczniejsze niż mój kot. :rotfl::rotfl: Tekst roku!!! Tylko to ostatnie zdanie niepotrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.11.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Spoko - nic straconego. Od dziś rana puszcza się po całej wsi. Tarza się i ewidentnie tyłka nadstawia. Właśnie pociekła z Karolem. On jej nie odstępuje, a ona jest otwarta na propozycje. Na zewnątrz zimno, a jej nie ma. Ciekawa jestem kiedy zamierza wrócić do domu. Dupa jej zmarznie i tyle. Nie mam siły. Dzieci są grzeczniejsze niż mój kot. :popcorn:z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój akcji :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 o matko, to juz znowu przyszedł czas?... musze zdążyć kota wytego tego zanim znowu pójdzie w tany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Mój kot zagustował chyba w uprawianiu seksu - nie ma dziwne :). Teraz ma możliwości i apsztyfikanta - czego tu więcej chcieć ? Całe życie trzymali na 5 piętrze w bloku - a tu nagle takie atrakcje !!! Każdy by popłynął :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 cholera to już wiem czego moją łajzę tak nosi;) ale się małż ucieszy jak co do domu przyniesie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.11.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 To się pośmiałam z kociego szlajania. Fajnie coś miłego z rana przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.11.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Doberek:) ta kota to niezły numerek, ze skrajności w skrajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 To się pośmiałam z kociego szlajania. Fajnie coś miłego z rana przeczytać Poczytać fajnie, a kot dziś do 4 rano ryja darł - padał deszcz to nie była pukana Doberek:) ta kota to niezły numerek, ze skrajności w skrajność Ja już nie mam siły... gorzej jak z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.11.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dasz rade, jak nie Ty to kto? no żyć nie umierać... Interesownie tez tu przyszłam, nie tylko dla koty... pamiętasz może nazwe swojego sklepu z osprzętem elektrycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dasz rade, jak nie Ty to kto? no żyć nie umierać... Interesownie tez tu przyszłam, nie tylko dla koty... pamiętasz może nazwe swojego sklepu z osprzętem elektrycznym? To jest sklep sieci Grodno , róg Reymonta i Broniewskiego (koło Kebaba i pubu "Tato" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Nefcia mojej też się szwędacz włączył siedzi pod balkonem i tęsknie miau robi patrząc z wyrzutem żeby ją wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Nefcia mojej też się szwędacz włączył siedzi pod balkonem i tęsknie miau robi patrząc z wyrzutem żeby ją wypuścić A widzisz ? Też tak ma :) Moja dziś spyliła, ale szybko wróciła bo tyłek zmarzł Wykorzystała moment, że się goście pojawili. Duchaty (z załogą) i Nitu ( z Trzeszczącym)- dzięki serdeczne za wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.11.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 To my dziękujemy... fajnie jest choć chwile posiedzieć w wesołym towarzystwie i pochichać troche dostałam maila... serdeczne dzięki... teraz ide poszperać za tymi "kwadratami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 mój chłop ma schizę na punkcie kota:jawdrop: kotek w domku zostać na noc musiał bo śnieg posypał troszkę i szkoda kota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ahahaha :) Doooooobre - pocałuj go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts