Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nef a nadzieja na wynagrodzenia i odprawy chociaz jest? :confused: Tak czy siak szkoda ... osiem lat, to kawal czasu. Sama prowadze swoja firme 7 lat i dobrze widze jak z kazdym rokiem bardziej sie rozwija i realizuje coraz bardziej skomplikowane projekty, dla bardziej i bardziej wymagajacych klientow. I o ile kiedys to byly tylko zdjecia, to teraz jest to jedynie ulamek tego co robimy ... Przykro by bylo, gdyby mi to komornik odebral.

Z drugiej strony chyba jestem od korporacji uzalezniona i dobrze wiem, gdzie lezy moj target ;) . Chyba nigdy bym na to nie wpadla, gdyby wlasnie nie ten swoisty sabbatical ;)

BTW jakiegos wytrawniaka saczysz? To podobno dobre przed nowymi wyzwaniami :hug:

Popijam Tokaj - dziękuję :):) Wiesz, jeśli sprzedajesz projekt, którego koszty (czyste, w terenie) wynoszą 50k za 47k to chyba nie należy się spodziewać,że ludzie przez 3 m-ce będą zapierdzielać za free a kaska spadnie z nieba :):) Odpraw brak (poniżej 20 pracowników się nie należą :))

Jak pensja się nie pojawi to pojawi się wypowiedzenie umowy w trybie "ciężkie naruszenie obowiązków pracodawcy" i firma powstanie szybciej :)

Korporacjom dziękuję od lat -nie znoszę chodzić w garniaku, już swoje odpukałam :):)

Nef no to wszystko tlumaczy :( Nie mniej strefa dyskomfortu madrych i pracowitych ludzi prowadzi to wiekszych sukcesow, niz poczucie stabilizacji i bezpieczenstwa. Wiem to po sobie ;) Jeden celny kop w zyciu w zupelnosci wystarczyl, abym mogla znalezc sie w miejscu w ktorym jestem i siegac po cos, co wydawalo sie nie do zdobycia ;) No ale ja do garniaka i wiecznego wyscigu jestem chyba stworzona ;)

Tokay to dobry pomysl ... Moj tez odkorkowal butelke. Biale pol-wytrawne, lekkie :-) Zapijam je camembertem i szynka parmenska ;) Niezle sie w ustach uklada ;)

BTW jak ogarniesz sie z planami - wpadnij :-) Pogadamy, dwa psy wielkosci wyrosnietych karaluchow poznasz a i prawie bezkalorycznym ciachem Cie napcham i pysznego wytrawniaka zapodam ... no ... :hug:

Nefcia kiedy się zaczynasz kłaść;)

Dziś był pan, obejrzał, pomierzył, wyszło mu 115 m2 + masa problemów do załatwienia. Będzie rozwałka schodów u teściówki, budowa nowych, podniesienie dwóch studzienek, ostre podniesienie wjazd (ale najpierw ostre wykorytowanie, bo niestety grunt się nie zagęścił przez 2 lata) budowa odwodnienia rynien, osadniki itp itd.

Wybraliśmy kolorki - ciemny brązowy i takie śmieszne grysikowe śmietankowo czarne płyty na zrobienie jakiejś ozdóbki :) Wchodzą czwartek/piątek. Tanio nie będzie (zakopanie 4 byczych beczek na przykład :))