Amtla 27.04.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 JA CIE KRĘCE...ale zmiany :eek: \ To trzymam kciuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nef a nadzieja na wynagrodzenia i odprawy chociaz jest? Tak czy siak szkoda ... osiem lat, to kawal czasu. Sama prowadze swoja firme 7 lat i dobrze widze jak z kazdym rokiem bardziej sie rozwija i realizuje coraz bardziej skomplikowane projekty, dla bardziej i bardziej wymagajacych klientow. I o ile kiedys to byly tylko zdjecia, to teraz jest to jedynie ulamek tego co robimy ... Przykro by bylo, gdyby mi to komornik odebral. Z drugiej strony chyba jestem od korporacji uzalezniona i dobrze wiem, gdzie lezy moj target . Chyba nigdy bym na to nie wpadla, gdyby wlasnie nie ten swoisty sabbatical BTW jakiegos wytrawniaka saczysz? To podobno dobre przed nowymi wyzwaniami Popijam Tokaj - dziękuję :) Wiesz, jeśli sprzedajesz projekt, którego koszty (czyste, w terenie) wynoszą 50k za 47k to chyba nie należy się spodziewać,że ludzie przez 3 m-ce będą zapierdzielać za free a kaska spadnie z nieba :) Odpraw brak (poniżej 20 pracowników się nie należą ) Jak pensja się nie pojawi to pojawi się wypowiedzenie umowy w trybie "ciężkie naruszenie obowiązków pracodawcy" i firma powstanie szybciej Korporacjom dziękuję od lat -nie znoszę chodzić w garniaku, już swoje odpukałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 JA CIE KRĘCE...ale zmiany :eek: \ To trzymam kciuki ... Dzięki Amtluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nef no to wszystko tlumaczy Nie mniej strefa dyskomfortu madrych i pracowitych ludzi prowadzi to wiekszych sukcesow, niz poczucie stabilizacji i bezpieczenstwa. Wiem to po sobie Jeden celny kop w zyciu w zupelnosci wystarczyl, abym mogla znalezc sie w miejscu w ktorym jestem i siegac po cos, co wydawalo sie nie do zdobycia No ale ja do garniaka i wiecznego wyscigu jestem chyba stworzona Tokay to dobry pomysl ... Moj tez odkorkowal butelke. Biale pol-wytrawne, lekkie Zapijam je camembertem i szynka parmenska Niezle sie w ustach uklada BTW jak ogarniesz sie z planami - wpadnij Pogadamy, dwa psy wielkosci wyrosnietych karaluchow poznasz a i prawie bezkalorycznym ciachem Cie napcham i pysznego wytrawniaka zapodam ... no ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefcia to się ogarniaj bo jednym dniem się nie okupisz;) ja mam serdecznie dosyć swojej roboty jeno problem w tym że za bardzo nie mam na co zmienić w mojej dziurze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefcia to się ogarniaj bo jednym dniem się nie okupisz;) ja mam serdecznie dosyć swojej roboty jeno problem w tym że za bardzo nie mam na co zmienić w mojej dziurze:bash: To nie jest łatwa sytuacja, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.04.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Że tak powiem to siem porobiło:eek: Pozdrowionka i uszy do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Ja jestem zadowolona z rozwoju wypadków - w końcu zacznę przestanę marnować czas :) Kamyś - my jesteśmy w domu i walczymy z ogrodem to wpadaj jakby co .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 kurna może po południu podlecę jak mi siem wszystko ułozy:bye: dryndnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Hmmmm .... Ze tak sie zapytam... to nie będziesz jechała na południe??????? No i pokaż fotki z tego co robisz... bardzo jestem ciekawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Zaraz, zaraz. Na razie plan : firma, logo, strona internetowa, oferta dwujęzyczna, rejestracja, pieczątka , dużo pracy - i w końcu wolny człowiek Dorosłam O żeż trąbka z fasolką!!! Yohooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 O żeż trąbka z fasolką!!! Yohooooo!!!! Trąbka ? Z fasolką ? No nie wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nefcia to ja tak we sierpniu to czekam na Ciebie albo i wcześniej jak ogarnięta będziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.04.2012 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam, Nefcia, cieszę się razem z Tobą z obrotu spraw i trzymam kciuki za powodzenie misji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam, Nefcia, cieszę się razem z Tobą z obrotu spraw i trzymam kciuki za powodzenie misji :D Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Nefcia kiedy się zaczynasz kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Nefcia kiedy się zaczynasz kłaść Dziś był pan, obejrzał, pomierzył, wyszło mu 115 m2 + masa problemów do załatwienia. Będzie rozwałka schodów u teściówki, budowa nowych, podniesienie dwóch studzienek, ostre podniesienie wjazd (ale najpierw ostre wykorytowanie, bo niestety grunt się nie zagęścił przez 2 lata) budowa odwodnienia rynien, osadniki itp itd. Wybraliśmy kolorki - ciemny brązowy i takie śmieszne grysikowe śmietankowo czarne płyty na zrobienie jakiejś ozdóbki Wchodzą czwartek/piątek. Tanio nie będzie (zakopanie 4 byczych beczek na przykład ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 oooooooooo ale będzie pięknie:hug: w czwartek to pewnie nie bo święto;) ale w piątek to na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Oni świąt nie mają mieć czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 no niby tak ale myślę że 3 to raczej nikt robić nie zacznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts