Arnika 22.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Na mszyce jest decis.. pryskać trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 fiu fiu fiu to siem pozmieniało:) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Eee wrzosy wymarzają.. potem są placki... eeee... nieeee.. mam kilka i wcale ładnie te badyli nie wygląda... mam i wrzosy i wrzośce... Posadż coś niskiego, małego, aby nie rozrosło się w nie wiadomo co... Może cyprysiki takie maleńkie miniaturki sztuk kilka i po środku kosodrzewinę szczepioną na pniu.. A śnieg z dachu nie zleci na tą rabatę czasami? bo jak tak to tylko coś co przetrzyma tony śniegu... Ok Nie, śnieg się zsuwa na bok domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 fiu fiu fiu to siem pozmieniało:) pozdrówka Kiedy wpadniesz odbiór zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja bardzo lubię szczepione. To jest na południe A może róże ? Niebieskie ? LOL juz widze jak z atencja plasasz po ogrodzie :lol2:cala wiosne/lato/jesien i zime aby pielegnowac, chronic, plewic, szczepic te cuda i znowu pielegnowac, chronic, plewic i szczepic ... baaajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 juz widze jak z atencja plasasz po ogrodzie :lol2:cala wiosne/lato/jesien i zime aby pielegnowac, chronic, plewic, szczepic te cuda i znowu pielegnowac, chronic, plewic i szczepic ... baaajeczka Yyyyyyyyyyyyyy sorry ... to nie ja na tym obrazku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Neferka, ja tez tak mowilam, a ona mi to zrobila, ta rasia, ze teraz tylko bym grzebala w roslinkach. Mam nadzieje, ze mi to przejdzie szybko... Licytujcie laski... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203874-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 to ta sosenka od południa miodzio, nie ma wymagań co do gleby, nie musi mieć super mokro, słońce jej nie przeszkadza:rotfl: wysypać korą lub żwirkiem ( ja obstawiam biały;) ) i dosadzić kilka niziutkich kolorowych bylinek Wiola cyprsiki lubią wymarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nefcia a jak już będziesz za ten krowi dzwonek robić to cobyś sobie o mnie nie zapomniała bo wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Bo Ty obok Arniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 a gdzie tam ja przed:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 cfaniara Do poniedziałku powinno mi się rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kiedy wpadniesz odbiór zrobić ? dzisiaj tzn w środę jadę na 2 dni na ryby ale jakby co to w piątek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 dzien dobry, i ja sie witam, bo czasem tylko podczytuje. metamorfoza przed i po ekstra. i zawsze wiem kiedy sie zjawic: jak mowia o ogrodzie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.05.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Super kostka wyszła, bardzo fajnie to wszystko wygląda. Najbardziej zazdraszczam tego, czego sama nie mam: tarasu Ale przyznaję sie to tej zazdrosci bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 No nieźle, nieźle :) Jak dla mnie nieco za dużo kostki na froncie, za mało zieleni, ale to rzecz preferencji. Kostka świetna, oryginalna i pasująca do elewacji. Bukszpanowe kulki przy wejściu - yes! Może w tym klombie pod oknem kuchennym też trochę kulek/stożków by się zmieściło? Trawka widzę podkopana konkretnie, więc przyjmie się na pewno, tylko obwicie ją podlewajcie i wzruszcie grabiami podłoże przed układaniem w docelowym miejscu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) dzisiaj tzn w środę jadę na 2 dni na ryby ale jakby co to w piątek ???? W piątek mnie nie będzie - jestem na wieeeelkiej gaaaali :) Ale będzie małż, więc wpadaj śmiało. dzien dobry, i ja sie witam, bo czasem tylko podczytuje. metamorfoza przed i po ekstra. i zawsze wiem kiedy sie zjawic: jak mowia o ogrodzie :D:D Dobrze, że się ujawniłaś :) Dzięki TAR - fakt, wiesz kiedy wpaść Super kostka wyszła, bardzo fajnie to wszystko wygląda. Najbardziej zazdraszczam tego, czego sama nie mam: tarasu Ale przyznaję sie to tej zazdrosci bez bicia Ale można też nie mieć tarasu i sobie siedzieć na trawce - więc nie ma tego złego :) A taras to kolejne miejsce do sprzątania No nieźle, nieźle :) Jak dla mnie nieco za dużo kostki na froncie, za mało zieleni, ale to rzecz preferencji. Kostka świetna, oryginalna i pasująca do elewacji. Bukszpanowe kulki przy wejściu - yes! Może w tym klombie pod oknem kuchennym też trochę kulek/stożków by się zmieściło? Trawka widzę podkopana konkretnie, więc przyjmie się na pewno, tylko obwicie ją podlewajcie i wzruszcie grabiami podłoże przed układaniem w docelowym miejscu. Pozdrawiam! U mnie wejście niestety jest mało fajne dla roślinek.Słońce do południa, a potem wysokie drzewa wszystko zasłaniają. Tam rosną tylko paprocie Dlatego starałam się dać trochę zieleni w takich miejscach gdzie ma sens. Z drugiej strony mamy blisko garaż - 6m od granicy. A dwa samochody w domu i za chwilę trzeci. Więc musimy mieć trochę miejsca na zewnątrz. Plus dużo gości :) Na szczęście z przodu w ogóle nie rządzimy, więc w zasadzie nie widzimy co się tam dzieje Bardzo dzięki za rady w sprawie trawy. Wczoraj już małża pogoniłam , bo tak lał trawę, że istniało ryzyko całkowitego wypłukania gleby :) Dziś po południu Edytowane 23 Maja 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jasne, rozumiem Skoro tam cień to jeszcze dopowiem, że doskonale poradzą sobie funkie (np.guacamole - kolor zielonego jabłuszka) czy zimozielone (!) żurawki (np. żółte - lime marmalade czy ciemno-fioletowe). Z tym podlewaniem to zwłaszcza po posadzeniu Wzruszcie podłoże, żeby korzonki miały łatwiej się zaadoptować, ułóżcie trawę ściśle kawałek do kawałka, przydepczcie i podlewajcie Spraktykowałam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 dzięki Aga - tak zrobimy. A funkie strasznie mi się podobają- szczególnie,że jest ich bardzo wiele odmian i niektóre są naprawdę piękne. Zdam relację jak nam poszło z trawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Nefuś ja się tak nieśmiało przypominam o jutrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts