wiolasz 25.06.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Matko, jaka Ty ekspresowa jesteś A śpisz wogle? czy w nocy też układasz plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Matko, jaka Ty ekspresowa jesteś A śpisz wogle? czy w nocy też układasz plan ? W nocy najczęściej Ja wiem czy taka ekspresowa... chyba normalnie, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 no nie wiem.....ten plan co to go masz w dzienniczku to ho ho....expresowy to mało powiedziane !!! witanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.06.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej Nefer Tempo takie, ze Ty lepiej juz zacznij wybiarac kolory farb do pokoi, bo jak nic malowanie juz tuz, tuz Pewnie juz polozyli Ci to okablowanie dla kompow, ale to rzecz zupelnie hmmm niepotrzebna ... My zrobilismy tak na wszelaki wypadek, a i tak wszystko po wi-fi lub po bluetooth chodzi. Nie tylko notebooki, ale tez PC-ty, naglosnienie i mikrofony do komunikacji ... Zadnego kabla jeszcze nie zdazylismy zagospodarowac, a tak pieczolowicie Marek je zaprojektowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Przywitam i idę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej Nefer Tempo takie, ze Ty lepiej juz zacznij wybiarac kolory farb do pokoi, bo jak nic malowanie juz tuz, tuz Pewnie juz polozyli Ci to okablowanie dla kompow, ale to rzecz zupelnie hmmm niepotrzebna ... My zrobilismy tak na wszelaki wypadek, a i tak wszystko po wi-fi lub po bluetooth chodzi. Nie tylko notebooki, ale tez PC-ty, naglosnienie i mikrofony do komunikacji ... Zadnego kabla jeszcze nie zdazylismy zagospodarowac, a tak pieczolowicie Marek je zaprojektowal Wifi też będzie, ale wiesz - nie wszystko można podpiąć pod wifi - kwestia bezpieczeństwa :) Kable na razie doszły do 1,5 kilkometra - komputerowe idą jutro :) I panowie muszą zmienić skrzynkę, bo wzięli za małą :) A jutro kończą. W piątek Jola robi inspekcję z miarką W sobotę zaś jazda z tynkiem... Farby do pokoi ... hmmm... coś mi sie już kluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 no nie wiem.....ten plan co to go masz w dzienniczku to ho ho....expresowy to mało powiedziane !!! witanko. Plan jest chytry :) Oby nie poszedł w piz....u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Przywitam i idę nadrabiać Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nieźle tego kabla natachałaś ... ja mam do morza 700m ... to popatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nieźle tego kabla natachałaś ... ja mam do morza 700m ... to popatrz Wolę Twoją wersję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 O żesz, zdążyć nie mogę z czytaniem, chyba czas zacząć już szykować kieckę na parapetówkę. Żyrandole i kinkiety czas kupować moja droga, możesz potem nie zdążyć. No i wybrać płytki do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 O żesz, zdążyć nie mogę z czytaniem, chyba czas zacząć już szykować kieckę na parapetówkę. Żyrandole i kinkiety czas kupować moja droga, możesz potem nie zdążyć. No i wybrać płytki do łazienki. Z łazienkami jest dość prosto : dla gości - żywicowany trawertyn (bo najmniejsza hehehe ) i drewno ciemne na ścianie i podłodze + zaburzenie perspektywy "krzywo powieszonym" lustrem dla nas - kolory słoneczne, żółty, zielony, czerwony przełamane jasnym drewnem na podłodze (ale podłoga zbudowana z naprzemiennych kręgów terakota-drewno z wanną w centrum ) dla dzieci - tu jakiś ostry kolor - może granat - w końcu to faceci dla rodziców - jasne, jasne, może beże.... ale spokojnie i stonowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej Neferko dodarłam przeczytałam ostatnią stronę dziennika reszta czyli poczatek musi zaczekać do jutra wybacz komentarzy czytać nie będę to niemal jak bymm chciała rekord wpisów przeczytać pozdrawiam gorąco super projekt a te okna w salonie bomba mam pytanko czy nie przeszkacza że obok fixów są okna otwierane ( chodzi mi o wygląd estetyczny nie o funkcjonalność ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej Neferko dodarłam przeczytałam ostatnią stronę dziennika reszta czyli poczatek musi zaczekać do jutra wybacz komentarzy czytać nie będę to niemal jak bymm chciała rekord wpisów przeczytać pozdrawiam gorąco super projekt a te okna w salonie bomba mam pytanko czy nie przeszkacza że obok fixów są okna otwierane ( chodzi mi o wygląd estetyczny nie o funkcjonalność ) Starałam sie je ułożyć symetrycznie w miarę. Da się żyć. Zobaczymy jak po wylewkach :) Tu widać od środka 3 szt - środkowe otwieralne, po bokach fixy. http://images31.fotosik.pl/299/f98ea4805cbc5342med.jpg Na dole mam dodatkowe przedłużenie ramy. Będzie zalae wylewką - że niby mostków nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja tam nie widzę różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja tam nie widzę różnicy widać po ramach Necia dobrze myślisz, chociaż jest kwestia mycia ja w swoich też takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A nie mozna dać w tych nieotwieralnych belek wyrównujacych? Tak by nie było różnicy poziomów? Szczerze mówiąc to nie lubię takich różnic. Zawsze przy wymianie okien starałam sie to niwelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.06.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 1. nie zamierzam sama myć tych okien :) 2. jakoś tak się porobiło, że mnie nie przeszkadza. I fajne te fixy Zdecydowałam się na nie , bo nie miała ochoty za każdym razem , gdy wychodzę na ogórd podejmować decyzji , które drzwi mam wybrać Serio Mam dość decyzji w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie fixy też mają wyrównane poziomy. Nefer - jak Cię nosi i nie masz co z nadmiarem gotówki zrobić to ja chętnie przyjmę witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No szczerze ... to ja też różnicy nie widzę ... jakoś tak ... Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts