malgos2 30.08.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No wlasnie - patrz na przyciski i nie kupuj jakiegos najtanszego ani najdrozszego - celuj w srodek... Kolo to chyba dobre rozwiazanie, przynajmniej sie nie zrujnujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja pierdziu - dlaczego to takie w d.upę skomplikowane ? bo jest na dupę Jadę do salonu Koła i kupuję jak leci ... kupujesz Geberit Duofix pod ubikację a pod bidet Geberit Duofix Basic, ekipa Ci to montuje a później po wykończeniu ścian zakładasz muszlę taką jaka Ci się podoba i bidet też dowolny, ot i cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja pierdziu - dlaczego to takie w d.upę skomplikowane ? bo jest na dupę Jadę do salonu Koła i kupuję jak leci ... kupujesz Geberit Duofix pod ubikację a pod bidet Geberit Duofix Basic, ekipa Ci to montuje a później po wykończeniu ścian zakładasz muszlę taką jaka Ci się podoba i bidet też dowolny, ot i cała filozofia I tu Sznownemu Panu serdecznie dziękuję. Na karteczce zapisała i już wszystko wie Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Zdjęcia SOM nowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Piknie zaczyna to wszystko wygladać, tak po domowemu Ekipa jakaś robotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 IDEM oglądnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Piknie zaczyna to wszystko wygladać, tak po domowemu Ekipa jakaś robotna Dlatego ich nie pozabijałam dziś wchodząc do garażu - ten odór wódy był wiele mówiący Ale ponieważ coś tam zrobili to mają dyspensę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Sie nagralam na sekretarke , prosze odsluchac Pewnie za tydzien zjade , bo rury nam zabraklo i moze rano gdzies kupimy i dokonczymy ten kominek z odpaleniem wlacznie. Bez rury ani rusz Jak co bede dzwonila. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Sie nagralam na sekretarke , prosze odsluchac Pewnie za tydzien zjade , bo rury nam zabraklo i moze rano gdzies kupimy i dokonczymy ten kominek z odpaleniem wlacznie. Bez rury ani rusz Jak co bede dzwonila. Buziaki Jeju RRmi przepraszam Cię serdecznie - wygadała baterię dziś na budowie i zapomniałam naładowąć. Już lecę odsłuchać - ale ze mnie chamica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Piknie zaczyna to wszystko wygladać, tak po domowemu Ekipa jakaś robotna Dlatego ich nie pozabijałam dziś wchodząc do garażu - ten odór wódy był wiele mówiący Ale ponieważ coś tam zrobili to mają dyspensę Czeka mnie to samo, tylko od elewacji i ocieplenia. Widziałam jak robią ale mieszkają po budowach. Tego sie obawiam no ale...dobrze robią. Czekam na zdjecia jak juz skończą poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 a już myślałem że jesteś zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Fajnie to wszystko zaczyna w środku wyglądać Niedługo chyba się przeprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Bardzo piekna, ta, no... welna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Bardzo piekna, ta, no... welna. :) Małgoś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 a już myślałem że jesteś zołza eeeeeeeeeee tam. Przecież dorośli są. Sama im pożyczyłam w czwartek taką małą lodówkę na tą flaszkę :) A że tak grzecznie spali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 no ja tak właśnie sobie myślałam że Nefercia tu zamiesza tam zamota a potem wklei fotki z wykończonej chałupki z tekstem - już na swoim a my http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/male_gify/buzki/2.gif też jestem przeciwniczką picia w robocie ale skoro coś konkretnego odwalili to można im darować no chyba że to się będzie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 a już myślałem że jesteś zołza eeeeeeeeeee tam. Przecież dorośli są. Sama im pożyczyłam w czwartek taką małą lodówkę na tą flaszkę :) A że tak grzecznie spali :) Najwazniejsze, ze panienek nie przyprowadzili. To by Cie moglo narazic na dodatkowe koszty - woda, prad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja to taka jakaś tolerancyjna.. piją PO robocie. W domu byli ostatnio chyba z miesiąc temu. A w ogóle to wiecie - kruk krukowi oka nie wykole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Heloł. Piekne sufity się szykują. I w ogóle. A najpiękniejszy to ten kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Poszlam zobaczyc jaki kominek, a ty tylko wklad. Ja tam sie kawalkiem zeliwa czy tam stali nie zachwicam. Choc fajny skubany jest w tych swoich okraglasciach. Ale i tak poczekam na wykonczenie i wtedy bede ochac. A poddasze fajnie sie robi, coraz blizej przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts