braza 09.09.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Na miejscu Ekipy to już bym Cię dawno za te półeczki zabiła, ale efekt jest zaje...bisty!!!!! Pewnie dlatego jeszcze żyjesz Cholernie intryguje mnie to "coś" Nefercia .... podoba mi się Twój dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Na miejscu Ekipy to już bym Cię dawno za te półeczki zabiła, ale efekt jest zaje...bisty!!!!! Pewnie dlatego jeszcze żyjesz Cholernie intryguje mnie to "coś" Nefercia .... podoba mi się Twój dom!!! To ja sie bardzo cieszę , że łon Ci się podoba To coś to będzie motyw z kominka. I zależy co będzie na kominku Czy szkło czy malunek, czy kamień , czy mozaika - tam chcę "przenieść" ten element, żeby jeszcze troszkę pokombinowac z przestrzenią, ale kolorem i może fakturą - nie kształtem. Kształtów styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To jeszcze, znaczy się, do końca nie wiesz z tym kominkiem... Te chińskie kolory piekne są, w każdym razie mnie osobiście bardzo się podobają. Qurde, jestem coraz bardziej zaintrygowana efektem końcowym, naprawdę!!!! To będzie na pewno nietuzinkowy dom!!!! I wcale nie kadzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Siem podobuje mi, chociaż nie umiem wyobrazić sobie efektu końcowego tej ilości półeczek. Jak wiosną przyszłego roku będę w Wawie, to bankowo zajadę zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Bez malowania w stanie obecnym już jest zaje...biscie, efekt piorunujący w sensie pozytywnym . PS. Jak posprzatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Brazunia - jeszcze nie wymyśliłam technologii jaka będzie najlepsza. Tak łatwo wpaść w kicz, że wolę to dobrze przemyśleć Ale za to zgłosiłm do naku chęć powiększenia kredytu ) Depesia - no ja myślę, że wpadniesz Byłoby co najmnije nietaktem nie poinformować mnie o swojej wizycie w W-wie Gawełku - dzięki za dobre słowo . Jeszcze bardzo surowo wygląda, ale coraz bliżej do powaznych decyzji o kolorach Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Trzymam sie w ryzach, bo minimalizm zaczyna być konieczny już na tym etapie Zaraz jadę zrobić wypłatę panom od g-k - to będzie pierwsza ekipa, ktora postanie premię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No to Ty nie jestes zaden postrach tylko super-inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 za te półeczki to ja też bym Cię kill na miejscu ekipy ale naprawdę fajnie wygląda bardzo mi się podoba to wąskie przejście na górze coraz ładniej u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ja się w nocy nachwaliłam, to teraz mogę tylko dzień dobry powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Cóż powiedzieć piknie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No...........ale im to wyszło....mucha nie siada...a tego pana na drabinie to ja chyba znam super....kiedyś się wproszę na macanko...i tez jestem ciekawa końcowego efektu - bo zapowiada się baaaaaaaardzo ciekawie.... hm....chyba swoje remonta wstrzymam aż Ty zakończysz swoje...a nuż coś podlookam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 zajrzałam na te zdjęcia a tam? półeczki dzień dobry, mam nadzieję, ze owocny w kolejne półeczki. A wogle to jestem zaciekawiona jak to wszystko będzie wyglądać, bo zapowiada sie wykur#^$^&%&%&iście To słowo najbardziej oddaje wyglad wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Czlowiek nie zdazy sie ruszyc a u Ciebie juz salon pelen polek Jak ja lubie tutaj zagladac , wszystko tak fajnie idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 bry... ale czad. a ten słup to już w ogóle bomba. niezłe zdziwko dla jakiegoś konstruktora który to zobaczy, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ...a tego pana na drabinie to ja chyba znam super....kiedyś się wproszę na macanko... ciekawie.... Bardzooooo ciekawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ...a tego pana na drabinie to ja chyba znam super....kiedyś się wproszę na macanko... ciekawie.... Bardzooooo ciekawe.... Kofana proszem mnie tu za słówka nie łapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ...a tego pana na drabinie to ja chyba znam super....kiedyś się wproszę na macanko... ciekawie.... Bardzooooo ciekawe.... Kofana proszem mnie tu za słówka nie łapać... Jak bony dyny za nic nie łąpię!!!!!!!! To macanko mnie się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 a bo ja jestem taka, że jak nie pomacam to nie kupię...wszystkie foty mogą być mega wypasione a macanko jest macankiem i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Zgadzam sie, ja tez musze pomacac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 się przyłączam do macaczy Nefer - świetnie te półeczki wyglądają. Straszliwie ciekawa jestem jak to wszystko będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts