bobowa budowniczowa 15.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Doberek Bardzo mnie zaintrygowała TAJEMNICA Neferko A w kwesii wanny pełnej wody to kompletnie nic mi się nie kojarzy z ociepleniem i stropem, ale z okładaniem wanny kaflami. Podobno trzeba obudowywać wannę kaflami wtedy jak jest napełniona wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 nieletnie już chyba nie byłyśmy , no chyba że wszystko było pod przymusem , a w ogóle to któraś się czuje pokrzywdzona?? P.S. a w ogóle to czemu Nefer rozdziewicza tylko jednostki żeńskie - co to za dyskryminacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.09.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Przywitałam się u Kasi, a teraz jeszcze chciałam Wam wszystkim powiedziec Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dobroszka wiesz jak jest - żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Z tym ciałem to znam dwa prawa fizyki: 1) ciało rzucone na łoże traci na oporze 2) Ciało puszczone w ruch raz-puszcza się cały czas. o wannach pełnych wody nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Z tym ciałem to znam dwa prawa fizyki: 1) ciało rzucone na łoże traci na oporze 2) Ciało puszczone w ruch raz-puszcza się cały czas. o wannach pełnych wody nic nie było No kurczę pieczone , musiałam być na wagarach jak omawiano te dwa prawa niezłe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dobroszka wiesz jak jest - żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek wu o tym prawie słyszałam , ale jeszcze nie stosowałam w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Przywitałam się u Kasi, a teraz jeszcze chciałam Wam wszystkim powiedziec Dobry Wieczór A witaj, witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 nieletnie już chyba nie byłyśmy , no chyba że wszystko było pod przymusem , a w ogóle to któraś się czuje pokrzywdzona?? P.S. a w ogóle to czemu Nefer rozdziewicza tylko jednostki żeńskie - co to za dyskryminacja A ktory facet przyjedzie oglądać budowę prowadzoną przez babę ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dobroszka wiesz jak jest - żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek wu o tym prawie słyszałam , ale jeszcze nie stosowałam w praktyce Nic z tego jestem typowa hetero - żadnych eksperymentów w tym kierunku - choć okazje się zdarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Doberek Bardzo mnie zaintrygowała TAJEMNICA Neferko A w kwesii wanny pełnej wody to kompletnie nic mi się nie kojarzy z ociepleniem i stropem, ale z okładaniem wanny kaflami. Podobno trzeba obudowywać wannę kaflami wtedy jak jest napełniona wodą Nie nooooooooo MUSI być napełniona wodą - wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.09.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 P.S. a w ogóle to czemu Nefer rozdziewicza tylko jednostki żeńskie - co to za dyskryminacja A ktory facet przyjedzie oglądać budowę prowadzoną przez babę ??? :) No jak to ja niedługo będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Obiecanki cacanki a ... a już nic :) No ja MYŚLĘ , że się w końcu przytelepiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.09.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jasne że tak telepne się w drugiej połowie tygodnia daleko nie mam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Pewnie w czwartek mam zmianę na budowie -dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.09.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Od środy od 12.30 mam czas zawsze jeszcze tylko fryzjer spodnie w kant i dalej jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Od środy od 12.30 mam czas zawsze jeszcze tylko fryzjer spodnie w kant i dalej jazda!!! :) no nieeeeeeeeeeee to ja chyba też sie kopnę do fryzjera - ale mnie zestresowałeś Każdy powód dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.09.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dobra to po fryzjerze na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ale na budowie niefajnie mieć spodnie w kant, bo źle z nich gips schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.09.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Szacunek do pracy trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts