Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hehe

mój ogródek to mnie będzie interesował na wiosne ale nie tą :D

na razie to tęsknię za nadzieją na cieplejsze dni

a co bedziecie tam grzeznac w blocie jak sie wprowadzisz?

czy nie planujesz przyszlorocznej przeprowadzki?

ech teraz to już nic nie planuje.

a suwaczek kłamie :lol:

No prosimy potem o wrażenia z tego męskiego rozdziewiczania :D :D A do Nefer na budowę to się można ubrać we frak i suknię wieczorową - tak jest czyściutko Ja byłam cała na czarno i wróciłam bez pyłka jednego :D :D

( o fryzjerze wcześniej nie pomyślałam cholera no.. :wink: )

Ściemniasz :)

No prosimy potem o wrażenia z tego męskiego rozdziewiczania :D :D A do Nefer na budowę to się można ubrać we frak i suknię wieczorową - tak jest czyściutko Ja byłam cała na czarno i wróciłam bez pyłka jednego :D :D

( o fryzjerze wcześniej nie pomyślałam cholera no.. :wink: )

Ściemniasz :)

Na czarno byłam , pyłka nie uwidziałam i tego się będę trzymać :D :D

Na jutro jestem umówiona z panem Mariuszem , ciekawe , czy nas powali wyceną domu.

Dziś pojechałam na działkę i wymierzyłam tam nasz przyszły domek.Przez moment wydawało mi się ,że się nie zmieści - udało się , ale i tak te rozciągnięte między palikami sznurki robią wrażenie kolosa.Duży będzie cholernik.. :-?

No przez telefon brzmiał nadzwyczaj sensownie :D :D i zaufanie wzbudzał.Poza tym był pierwszą osobą , która do mojej chęci wycenienia podeszła poważnie.

Link do naszej przyszłej chałupy - nasza będzie w odbiciu lustrzanym :D :D

http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html

Bardzo fajny :):) KOnkretny, nie wydziwiony, a "przestrzenny".

Dach 388 - tanio nie będzie za to :):):)

Dzięki za dobre słowo :) :)

Jak tak na niego patrzę , to chyba nic tam nie będzie tanio. A dach dobije blizej czterech setek - bo chcemy ciut wyciągnąć garaż , żeby powiększyć drugą łazienkę .

Ja bym tam zrobił żeby wejscie z garażu było przez wiatrołap (ale to ja bym tak zrobił) :D

Jak go wyciągniemy to wcale się nie da , a nawet w tej podstawowej wersji , nie bardzo jest gdzie pokombinować - nie chcę rezygnować z pomieszczenia gosp( tam ma byc spiżarnia) , a sam watrołap niestety mały :( Jak większość projektów gotowych nie jest to projekt idealny - ale dla nas najbardziej do idealu zblizony. :)