kamyk68 16.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ja tam mam szampana do truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no i znowu sie sponiewieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.09.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Od czasu do czasu trzeba się zresetować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ty nie filozofuj - jutro od 11.00 montują mi klimę - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Będziesz tam???Ja mogę między 12 a 13 (fryzjera już zaliczyłem) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.09.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No prosimy potem o wrażenia z tego męskiego rozdziewiczania A do Nefer na budowę to się można ubrać we frak i suknię wieczorową - tak jest czyściutko Ja byłam cała na czarno i wróciłam bez pyłka jednego ( o fryzjerze wcześniej nie pomyślałam cholera no.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 hehe mój ogródek to mnie będzie interesował na wiosne ale nie tą na razie to tęsknię za nadzieją na cieplejsze dni a co bedziecie tam grzeznac w blocie jak sie wprowadzisz? czy nie planujesz przyszlorocznej przeprowadzki? ech teraz to już nic nie planuje. a suwaczek kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ty Nitu stronnicza jesteś. jak Neferka nie chce kwiatów, to oki, jak ja nie chcę to mnie chcesz Monią straszyc...no no nieładnie... Też lubię truskawki, planuję też poziomki, drzewka owocowe rózne różniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Będziesz tam???Ja mogę między 12 a 13 (fryzjera już zaliczyłem) hehehe KAMYK Zmiana planów - będzie mój mąż Jego kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No prosimy potem o wrażenia z tego męskiego rozdziewiczania A do Nefer na budowę to się można ubrać we frak i suknię wieczorową - tak jest czyściutko Ja byłam cała na czarno i wróciłam bez pyłka jednego ( o fryzjerze wcześniej nie pomyślałam cholera no.. ) Ściemniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Będziesz tam???Ja mogę między 12 a 13 (fryzjera już zaliczyłem) hehehe Zmiana planów - będzie mój mąż Jego kolej. Uuuu , no Nefer , nie mów ,że się wystraszyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No prosimy potem o wrażenia z tego męskiego rozdziewiczania A do Nefer na budowę to się można ubrać we frak i suknię wieczorową - tak jest czyściutko Ja byłam cała na czarno i wróciłam bez pyłka jednego ( o fryzjerze wcześniej nie pomyślałam cholera no.. ) Ściemniasz Na czarno byłam , pyłka nie uwidziałam i tego się będę trzymać Na jutro jestem umówiona z panem Mariuszem , ciekawe , czy nas powali wyceną domu. Dziś pojechałam na działkę i wymierzyłam tam nasz przyszły domek.Przez moment wydawało mi się ,że się nie zmieści - udało się , ale i tak te rozciągnięte między palikami sznurki robią wrażenie kolosa.Duży będzie cholernik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dawaj linke do projektu A Mariusz na pewno Was ceną nie powali - ja miałam chyba ze 20 ofert tańszych niż jego. Co nie oznacza, że byli lepsi Gdyż ... nie budzili mojego zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No przez telefon brzmiał nadzwyczaj sensownie i zaufanie wzbudzał.Poza tym był pierwszą osobą , która do mojej chęci wycenienia podeszła poważnie. Link do naszej przyszłej chałupy - nasza będzie w odbiciu lustrzanym http://www.studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Bardzo fajny :) KOnkretny, nie wydziwiony, a "przestrzenny". Dach 388 - tanio nie będzie za to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 To ja se paluchy popaprałem przy żelazku a tu taka ściema no kurki kogutki auu !!!Jak ja się biedny podmiosę po takim ciosie Chatka fajowa na tym linku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Bardzo fajny :) KOnkretny, nie wydziwiony, a "przestrzenny". Dach 388 - tanio nie będzie za to :) Dzięki za dobre słowo Jak tak na niego patrzę , to chyba nic tam nie będzie tanio. A dach dobije blizej czterech setek - bo chcemy ciut wyciągnąć garaż , żeby powiększyć drugą łazienkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Chatka fajowa na tym linku!!! Dzięki Kamyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ja bym tam zrobił żeby wejscie z garażu było przez wiatrołap (ale to ja bym tak zrobił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ja bym tam zrobił żeby wejscie z garażu było przez wiatrołap (ale to ja bym tak zrobił) Jak go wyciągniemy to wcale się nie da , a nawet w tej podstawowej wersji , nie bardzo jest gdzie pokombinować - nie chcę rezygnować z pomieszczenia gosp( tam ma byc spiżarnia) , a sam watrołap niestety mały Jak większość projektów gotowych nie jest to projekt idealny - ale dla nas najbardziej do idealu zblizony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts