Nefer 06.10.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry nie ma mnie przez weekend a Ty zdążyłas już wstawić kominek, napalić w nim i w dodatku trzepnąć rurę zjawisko - pięknie. Tańczyć się nie da bo za gruba? No bez wygłupów - na wszystkim się da. Jedno pytko: czemu Twój dom nie nadaje się dla małego dziecka? Dzięki za pochwały - tak mi rób :) Mój dom nie nadaje się dla małego dziecka, bo wymyślając go nie zakładałam pojawienie się takowego. Nie myślę o zabezpieczeniach, schodów jest dużo, instalacja elektryczna nie jest robiona z myślą o sięgających do wyłaczników małych rączkach, pokoje dzieci są "normalne" bo dzieci duże. Myślę, że gdybym miała małe dzieci inaczej bym to zaplanowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jezu ja mam małe dzieci i w ogóle o tym nie pomyslałem. mamy azurowe schody bez zakrętów i całą masę innych pułapek - jestem beznadziejnym ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Eee , przesadzacie , ani w obecnym mieszkaniu , ani w przyszłym domu nie mam i nie planuje jakichś szczególnych prodziecięcych rozwiązań. Do kontaktów są zaślepki , kantów nie zabezpieczam , bo szybciej dzieciaki zdzierają z nich to zabezpieczene niż się hukną , do zapalenia kontaktu zawsze można przystawić stołeczek... A w ogóle to przywlokłam się powiedzieć poniedziałkowe dzień dobry .Podobno znowu ma dziś padać , brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dobroszka Ty gadaj lepiej jak poszło w przedszkolu bom ciekaw (Nefer pozwoliła jechac OTopami to jadę a co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Poniedziałkowe dzień dobry Zaczyna się nowy tydzień, no to miłego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dobroszka Ty gadaj lepiej jak poszło w przedszkolu bom ciekaw (Nefer pozwoliła jechac OTopami to jadę a co ) NO jak pozwoliła , to juz zdaję sprawozdanie Było fantastycznie !!! Dzieciaków było około dziesiątki , do tego dwie Panie Przedszkolanki.Ponieważ to pierwszy raz , to dały dzieciom zupełnie wolną rękę na oswojenie się z miejscem i ze sobą nawzajem.Dzieciary szalały , Helenka była zachwycona i nie miała najmniejszych problemów z odnalezieniem się w nowej sytuacji. Poniewaz moja córa jest bardzo dynamiczną i energiczną jednostką to nie bardzo chciała wziąć udział w siadaniu w kółeczko i dudnieniu w bębenek - wolała ganiać z traktorkiem w łapie Ale pierwsze koty za płoty , pewnie z czasem dołączy do bębniącego kółka. Małej tak sie tam podobało , ze nie chciała stamtąd wychodzić - chyba całkiem niezły znak Następne zajęcia już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nefer, Złotko Ślicznie jest u Ciebie, a kominek cudo- też taki chcę Mówisz i masz : http://www.centrumkomina.pl/pl/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzieci się szybciej przyzwyczajają do przedszkola niż mamy do faktu, że ich dzieci tam chodzą :) Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dały dzieciom zupełnie wolną rękę na oswojenie się z miejscem i ze sobą nawzajem. o proszę jakie mądre. Nie często się to zdarza - nauczyciele czuja raczej nieodpartą konieczność animowania absolutnie każdego ruchu dziecka, plus oczywiście ton nakazująco - zakazujący. Tłumaczą to potem konsekwencją ( z którą nie ma to absolutnie nic wspólnego) a efekt jest taki, że dziecko nie chce bo Pani jest bee ( i tu akurat dziecko ma rację - Pani rzeczywiście jest be). Jak duża jest Helenka (pytam o wiek rzecz jasna a nie o rozmiar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Są mądre nauczycielki i nauczycielki Trzymam sie tego bo mam porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Nareszcie nie będziesz marzła kominek śliczny ale to już pół forum powiedziało więc nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Nareszcie nie będziesz marzła kominek śliczny ale to już pół forum powiedziało więc nic nowego Ale jak mnie to podbudowuje :) Cze Magi - śliczna mordeczka w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.10.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Nareszcie nie będziesz marzła kominek śliczny ale to już pół forum powiedziało więc nic nowego Ale jak mnie to podbudowuje :) Cze Magi - śliczna mordeczka w avatarze dziękować, dziękować po mamusi i oto chodzi, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dziękować, dziękować po mamusi i oto chodzi, co nie Po prostu te oczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witanko, ja tez jestem.... i kciałam powiedzieć, ze mam małe dzieci, ale jakoś specjalnie nie dostosowywałam domu do nich... ale myślę, że zanim się tam wprowadzimy, to większość tych rzeczy zupełnie nie będzie potrzebna... ....zresztą to sa dzieci budowlane, więc myślę, że poradzą sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry Nefcia no co Ty na dziecko nigdy nie za późno a dostosowac to sie zawsze da ja odkryłam że mojemu dziecku to wystarczy wiecej przestrzeni i total bezpieczny od Ani to w ogóle wyjść nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No to ja jakaś przewrażliwiona jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witanko , to zaczynamy nowy tydzień pracy - deszczowo Coś ten temat małych dzieci TUTAJ wraca A ja za chwilę zabiję te latające reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witanko , to zaczynamy nowy tydzień pracy - deszczowo Na tyle deszczowo, że na Twoim dachu nie pracują ? U nas nie pada .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Panowie się zameldowali, że są. Ale w deszczu jadą po wciągarkę. Jak nie będzie lało wracają...Teraz tylko siąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts