kamyk68 28.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja nie generalizuje ale nie mam przekonania no i "jedna jaskólka wiosny nie czyni"wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nefer och! witam!!! Jak najlepszą swatkę wysławiać Cie będę! Umówiłam się wiesz z kim! i to już za tydzień! O razu cały dzień zrobił mi się złotojesienny!!! Jeszcze raz dziękuję! pozdrawiam, asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja nie generalizuje ale nie mam przekonania no i "jedna jaskólka wiosny nie czyni"wiolasz co ludzi, tyle opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no właśnie ,przecie z nas przykładu nikt brać nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No za tego bulteriera to wiesz ale żart był to wybaczam żarcik bardzo fajny Ostatnio też fajny słyszałam Mąż pyta sie żony: - co byś zrobiła jakbym wygrał w totolotka? - żona: - zabrałabym połowę kasy i cię zostawiła - to masz tu 7,50 i spierda...j - na to mąż Kuchnia nie w moim stylu ale pewnia na koniec mnie zakasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja w Ikea cały pokój umeblowałam Łóżko (wysokie, po drabinie się wchodzi) trwa już 8 rok i wygląda dobrze, stół sprawuje się świetnie krzesła takoż. Nieeee, Ikea nie jest taka zła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja w Ikea cały pokój umeblowałam Łóżko (wysokie, po drabinie się wchodzi) trwa już 8 rok i wygląda dobrze, stół sprawuje się świetnie krzesła takoż. Nieeee, Ikea nie jest taka zła ....zwłaszcza dla dzieci, w razie draki bez żalu się wyrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.10.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jezeli Ikea nie porownuje sie do Miele czy innych gornych polek, bo ma sie to nijak do siebie a porownuje do tej samej polki, to dla mnie osobiscie Ikea wygrywa. Juz troche lat kulam sie z ta firma, od kuchni, szaf, szafeczek, stolikow, taboretow kuchennych - ktore przezyly juz 15-scie lat i sa jak nowe. O taboretach mowie, kurna dopiero zdalam sobie sprawe ze mieszkam juz tyle lat w jednym miejscu, bo byl to moj pierwszy nabytek ps o nie przepraszam, pierwszym nabytkiem byl stol i krzesla na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wieczornie przywitać się przyszłam uwielbiam taki krwisty kolor ale na kolor na meblach to za duży strachulec ze mnie wc i umywalki ach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nefer och! witam!!! Jak najlepszą swatkę wysławiać Cie będę! Umówiłam się wiesz z kim! i to już za tydzień! O razu cały dzień zrobił mi się złotojesienny!!! Jeszcze raz dziękuję! pozdrawiam, asia Jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba :) Nie ma za co Asia Niebawem będzie u Ciebie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Kuchnia nie w moim stylu ale pewnia na koniec mnie zakasujesz NIe gadaj Fajnie, że każdy lubi co innego - a pooglądać u kogoś lubię bardzo :) Nawet jak nie mój styl. WIęc czuj się zaproszona na oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wieczornie przywitać się przyszłam uwielbiam taki krwisty kolor ale na kolor na meblach to za duży strachulec ze mnie wc i umywalki ach.. NIe bądź strachulec - życie jest za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Malmuc, Dobrosia - dzieki za zdjątka - wszystkie piękne ( choć te stalowe umywalki to jakoś mi się ze szpitalnym basenem kojarzą przepraszam) Nefercia bo już ślepa jestem chyba - gdzie te stalowe umywalki??? te ode mnie?? - obie czarne , jedna ceramika druga szkło..albo czegoś nie widzę,albo czegoś nie załapałam.I tak źle i tak niedobrze ... Albo ja mam coś z oczami : to nie jest stalowa ? Jak nie - to biere http://images25.fotosik.pl/288/23dbc81ca8392365med.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.10.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzień doberek, se wdepłem... to kiedy mam artylerie zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dzień doberek, se wdepłem... to kiedy mam artylerie zabrać? Za 2-3 dni wchodzi kotłownia. JAk się bujnie i będzie ciut cieplej w chałupie to już można sie zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dzień doberek, se wdepłem... to kiedy mam artylerie zabrać? Za 2-3 dni wchodzi kotłownia. JAk się bujnie i będzie ciut cieplej w chałupie to już można sie zbierać ...spokojnie..., dopiero mam na Stare Miasto...chyba, że resztę kupię po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A serio - planujesz jakoś wycieczkę do W-wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A serio - planujesz jakoś wycieczkę do W-wy ? na listopad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A serio - planujesz jakoś wycieczkę do W-wy ? na listopad... Się spikniemy :) Mam mocno zajęte tylko 14-17 - reszta cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A serio - planujesz jakoś wycieczkę do W-wy ? na listopad... Się spikniemy :) Mam mocno zajęte tylko 14-17 - reszta cool ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts