Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No za tego bulteriera to wiesz :) ale żart był to wybaczam :)

żarcik bardzo fajny :D

Ostatnio też fajny słyszałam :)

Mąż pyta sie żony:

- co byś zrobiła jakbym wygrał w totolotka?

- żona: - zabrałabym połowę kasy i cię zostawiła

- to masz tu 7,50 i spierda...j - na to mąż

Kuchnia nie w moim stylu ale pewnia na koniec mnie zakasujesz :roll:

Ja w Ikea cały pokój umeblowałam Łóżko (wysokie, po drabinie się wchodzi) trwa już 8 rok i wygląda dobrze, stół sprawuje się świetnie krzesła takoż. Nieeee, Ikea nie jest taka zła ....
zwłaszcza dla dzieci, w razie draki bez żalu się wyrzuca :p

Jezeli Ikea nie porownuje sie do Miele czy innych gornych polek, bo ma sie to nijak do siebie a porownuje do tej samej polki, to dla mnie osobiscie Ikea wygrywa.

Juz troche lat kulam sie z ta firma, od kuchni, szaf, szafeczek, stolikow, taboretow kuchennych - ktore przezyly juz 15-scie lat :o i sa jak nowe. O taboretach mowie, kurna dopiero zdalam sobie sprawe ze mieszkam juz tyle lat w jednym miejscu, bo byl to moj pierwszy nabytek :lol:

ps o nie przepraszam, pierwszym nabytkiem byl stol i krzesla na taras :lol:

Nefer och! witam!!!

Jak najlepszą swatkę wysławiać Cie będę! Umówiłam się wiesz z kim! i to już za tydzień! O razu cały dzień zrobił mi się złotojesienny!!! :D :D :D

Jeszcze raz dziękuję!

pozdrawiam,

asia

Jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba :):) Nie ma za co Asia :) Niebawem będzie u Ciebie pięknie :)

Malmuc, Dobrosia - dzieki za zdjątka - wszystkie piękne ( choć te stalowe umywalki to jakoś mi się ze szpitalnym basenem kojarzą :roll: :oops: przepraszam)

Nefercia bo już ślepa jestem chyba - gdzie te stalowe umywalki??? te ode mnie?? - obie czarne , jedna ceramika druga szkło..albo czegoś nie widzę,albo czegoś nie załapałam.I tak źle i tak niedobrze ... :oops: :(

Albo ja mam coś z oczami : to nie jest stalowa ? Jak nie - to biere :)

http://images25.fotosik.pl/288/23dbc81ca8392365med.jpeg

Dzień doberek, se wdepłem...

to kiedy mam artylerie zabrać? 8) :roll: :wink:

Za 2-3 dni wchodzi kotłownia. JAk się bujnie i będzie ciut cieplej w chałupie to już można sie zbierać :)

...spokojnie..., dopiero mam na Stare Miasto...chyba, że resztę kupię po bandzie 8) :lol: