kamyk68 12.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 aha a juz myślałem że ty w innym świecie żyjesz i zazdraszczać zaczołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 żyźń to niejebajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 żyźń to niejebajka.. i to jest właśnie jej minus tej żizni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Bluźnicie Kochani. Dopóki rączki i nóżki działają nei ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a gowisia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 a gowisia???? Gowisia to wiesz - raz działa raz nie działa - taka jej uroda Trza się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nitu - nie wygłupiaj się i nie bluźnij. Dwa małe fajne, zdrowe chłopaki - ciesz się z tego co masz , bo CI w dupę nakopię normalnie no i weź się pożal, no weź się pożal... to raz dwa znajdą się chętni by skopać tyłek... ech życie... Duchy - Ty jednak naprawdę się nadajesz na pocieszyciela.... nawet jeśli tylko w Hollywood to przecie zawsze jaka nadzieje, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nitu - nie wygłupiaj się i nie bluźnij. Dwa małe fajne, zdrowe chłopaki - ciesz się z tego co masz , bo CI w dupę nakopię normalnie no i weź się pożal, no weź się pożal... to raz dwa znajdą się chętni by skopać tyłek... ech życie... NIe będę Cię pocieszać, bo nie doceniasz tego co posiadasz. Więc weź zewrzyj zwieracze i przestań miałkać. Bo wymiałkasz w końcu. Do roboty ! Za dużo wolnego czasu to i w du.pie sie przewraca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nitu - nie wygłupiaj się i nie bluźnij. Dwa małe fajne, zdrowe chłopaki - ciesz się z tego co masz , bo CI w dupę nakopię normalnie no i weź się pożal, no weź się pożal... to raz dwa znajdą się chętni by skopać tyłek... ech życie... NIe będę Cię pocieszać, bo nie doceniasz tego co posiadasz. Więc weź zewrzyj zwieracze i przestań miałkać. Bo wymiałkasz w końcu. Do roboty ! Za dużo wolnego czasu to i w du.pie sie przewraca :) no no - no właśnie o tym mówię.... ale dobra... juz nic nie gadam.... fakt, że bąki som superaśne, ino siem w domu nudzom... ale od poniedziałku do przedszkola pójdą to się w mig nuda skończy a to o doopie to mi powiedziała moja matka - jak jej powiedziałam, że kupiliśmy dom... bo oczywiście nikt tego z nimi nie konsultował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 I jeszcze nie raz usłyszysz - jak się będziesz tak lansować :) A Bączki masz superaśne a jak się tak miałka to się spełnia, wiesz ? Więc pierś do przodu i uuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 tak jest.... jak dobrze, że ma mi kto nawrzucać... tyłek skopać... do pionu doprowadzić... Nefercia - widze że nic nie piszesz o moim pomyśle na kominek, bo zapewne Ci się nie widzi - i oki, ale powiedz choć czy wyższy czy niższy... bo niższy = tańszy, ale czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 tak jest.... jak dobrze, że ma mi kto nawrzucać... tyłek skopać... do pionu doprowadzić... Nefercia - widze że nic nie piszesz o moim pomyśle na kominek, bo zapewne Ci się nie widzi - i oki, ale powiedz choć czy wyższy czy niższy... bo niższy = tańszy, ale czy warto? Ale sobie wykoncypowałaś :) Kominek bardzo mi się podoba ( myślałam, że już wybrałaś - ten wyższy oczywiście :) ale mnie nie słuchaj bo w kwestii kominków - to wiesz - dla mnie im większy tym lepszy). Kominek ewidentnie w moim stylu - bardzo piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 tak jest.... jak dobrze, że ma mi kto nawrzucać... tyłek skopać... do pionu doprowadzić... Nefercia - widze że nic nie piszesz o moim pomyśle na kominek, bo zapewne Ci się nie widzi - i oki, ale powiedz choć czy wyższy czy niższy... bo niższy = tańszy, ale czy warto? Ale sobie wykoncypowałaś :) Kominek bardzo mi się podoba ( myślałam, że już wybrałaś - ten wyższy oczywiście :) ale mnie nie słuchaj bo w kwestii kominków - to wiesz - dla mnie im większy tym lepszy). Kominek ewidentnie w moim stylu - bardzo piekny. eeeeeeee no to skoro tak.... to luksius... mnie też się większy podoba... ale kasa więc szukam potwieirdzenia, że nie warto go zmniejszać... myślę z tym uderzyć po wycenę do Twoich od kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No i doprowadziłas Nefer Niutkę do pionu. Szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No pewnie . Powinno być kilka k taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No i doprowadziłas Nefer Niutkę do pionu. Szacuneczek. Ja ją znam To mądra i twarda Laska tylko czasem tak chodzi i pierdzieli bez sensu :) Ona wie, że ja wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 że ona wie ze my wiemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 że ona wie ze my wiemy??? o to to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nitu - nie wygłupiaj się i nie bluźnij. Dwa małe fajne, zdrowe chłopaki - ciesz się z tego co masz , bo CI w dupę nakopię normalnie no i weź się pożal, no weź się pożal... to raz dwa znajdą się chętni by skopać tyłek... ech życie... NIe będę Cię pocieszać, bo nie doceniasz tego co posiadasz. Więc weź zewrzyj zwieracze i przestań miałkać. Bo wymiałkasz w końcu. Do roboty ! Za dużo wolnego czasu to i w du.pie sie przewraca :) Dzień dobry Nitka, jak to przeczytałam to pomyślałam, ze za mało masz roboty=dzieci Powinnaś to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nita już grzeczna. NIe będę jest życzyć tego co mnie niemiłe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts