78mysz 16.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jest potrzebna. BO trzeba pamiętać, by chomika PRZED obwiązać taśmą klejącą - inaczej się rozpadnie :) o k.wa :) Nie bój Mysza nic a nic - jak jesteś mysza a nie chomik to nic Ci nie grozi no nie wiem czy nadal sie czuje przy was bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Mysza - spoko - my dobre ludzie som :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jest potrzebna. BO trzeba pamiętać, by chomika PRZED obwiązać taśmą klejącą - inaczej się rozpadnie :) o k.wa :) Nie bój Mysza nic a nic - jak jesteś mysza a nie chomik to nic Ci nie grozi no nie wiem czy nadal sie czuje przy was bezpiecznie. Po prostu nie bierz za głębokim wdechów i wszystko będzie cacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jest potrzebna. BO trzeba pamiętać, by chomika PRZED obwiązać taśmą klejącą - inaczej się rozpadnie :) o k.wa :) Nie bój Mysza nic a nic - jak jesteś mysza a nie chomik to nic Ci nie grozi no nie wiem czy nadal sie czuje przy was bezpiecznie. Po prostu nie bierz za głębokim wdechów i wszystko będzie cacy... No co Ty Dobrosia - ja na wydechu zyje, zeby lepiej wyglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A ja na wdechu - biust ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jest potrzebna. BO trzeba pamiętać, by chomika PRZED obwiązać taśmą klejącą - inaczej się rozpadnie :) o k.wa :) Nie bój Mysza nic a nic - jak jesteś mysza a nie chomik to nic Ci nie grozi no nie wiem czy nadal sie czuje przy was bezpiecznie. Po prostu nie bierz za głębokim wdechów i wszystko będzie cacy... No co Ty Dobrosia - ja na wydechu zyje, zeby lepiej wyglądac Nooo , jak sie tak długo na wydechu trzymasz , to nie chę być obok jak juz ten wdech weźmiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jest potrzebna. BO trzeba pamiętać, by chomika PRZED obwiązać taśmą klejącą - inaczej się rozpadnie :) o k.wa :) Nie bój Mysza nic a nic - jak jesteś mysza a nie chomik to nic Ci nie grozi no nie wiem czy nadal sie czuje przy was bezpiecznie. Po prostu nie bierz za głębokim wdechów i wszystko będzie cacy... No co Ty Dobrosia - ja na wydechu zyje, zeby lepiej wyglądac Nooo , jak sie tak długo na wydechu trzymasz , to nie chę być obok jak juz ten wdech weźmiesz.... nie, nie ja na samym wydechu i z klatą w rozpręzeniu. Jedna pozycja - dwa efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jest potrzebna. BO trzeba pamiętać, by chomika PRZED obwiązać taśmą klejącą - inaczej się rozpadnie :) o k.wa :) Nie bój Mysza nic a nic - jak jesteś mysza a nie chomik to nic Ci nie grozi no nie wiem czy nadal sie czuje przy was bezpiecznie. Po prostu nie bierz za głębokim wdechów i wszystko będzie cacy... No co Ty Dobrosia - ja na wydechu zyje, zeby lepiej wyglądac Nooo , jak sie tak długo na wydechu trzymasz , to nie chę być obok jak juz ten wdech weźmiesz.... nie, nie ja na samym wydechu i z klatą w rozpręzeniu. Jedna pozycja - dwa efekty Tylko jak tak dalej pojdzie to mi zaden wydech nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jest potrzebna. BO trzeba pamiętać, by chomika PRZED obwiązać taśmą klejącą - inaczej się rozpadnie :) o k.wa :) Nie bój Mysza nic a nic - jak jesteś mysza a nie chomik to nic Ci nie grozi no nie wiem czy nadal sie czuje przy was bezpiecznie. Po prostu nie bierz za głębokim wdechów i wszystko będzie cacy... No co Ty Dobrosia - ja na wydechu zyje, zeby lepiej wyglądac Nooo , jak sie tak długo na wydechu trzymasz , to nie chę być obok jak juz ten wdech weźmiesz.... nie, nie ja na samym wydechu i z klatą w rozpręzeniu. Jedna pozycja - dwa efekty Tylko jak tak dalej pojdzie to mi zaden wydech nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a to tak sie da? chyba anomalia jakaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 patrz oczami wyobraźni Kochana Ide spac, bo o 4 przyjezdza j. poczta z transportem i znow sie bedą tłuc. ciezkie jest zycie myszy. do przeprowadzki jeden mieszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no to dobrej nocki w norce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 papatki , ja też uciekam , mąż mnie goni od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 nie no chomik to chomik i wyobraźnia tu nie jest potrzebna cisza juz powiedzialam. zamnkij oczy i wizualizuj sobie ze ten chomik to mysz jest zwykla polna jakby co no mysza to już za wiele nawet jak na moją wyobraźnie no jak z krzesełka zrobisz wanienke to z chomika mysz ci nie wyjdzie? Postaraj sie ociupine nie mów ja coś takiego zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.11.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nefer a gdzie ty zakupy armatury robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nefer a gdzie ty zakupy armatury robiłaś? Na Jagiellońskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2008 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Heloł.... chciałam powiedzieć, że byłam... wsio oblookałam.... i nawet z komentami jestem na bieżąco.... Mysza, nie daj się, ja tam widzę, żeś Ty mycha pełna gębą, a nie jakiś tam chomik.... teraz idę lulu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.11.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry Alem sie zaskoczyła jak zobaczyłam w dzienniku. Taaaakie wieeelkie zakupy i to na jeden raz? ALeż to musiała być radość, co? Fajne wybory, bardzo fajne. Ja zmyłki wanny z umywalką nie zaliczyłam. Pamiętam tę wannę bo fajowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dzień dobry Nitusia Ty na bezsenność cierpisz czy jak , a mysza jest chomik i trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts