Nefer 25.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Bo to wszystko przez Ciebie, sama wiesz... To teraz to już mus dać do pieca!!! Nienoooooooooo ja wiem - jakby co to wszystkie plagi to też moja wina :) A Ty kiedy się podłączasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jaaaaahoooooo!!! Mam gazikomierz!!! Wszystkim ogromne buziaki za kciuki!!! Myszko dołożyłaś im ogonkiem i jak się pospieszyli! http://img81.imageshack.us/img81/1368/gazikomierzmjkochanyuy3.jpg Nefciu zaczarowałaś! Mnie też - biorę się do roboty! Może ten termin z przeprowadzką na święta nie był tak całkiem od czapy??? A jakze dołożyłam swoje 5 groszy. Nie chce Cie dołowac, ale troche oklepany kolor ma ta skrzynka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wiem, Myszko, wiem Wrrrrrr... Pan Krzysio, co gaz mi kopał i gazskrzynkę stawiał nie miał innej na stanie , ale za to mnie pocieszył, że se mogę przemalować jeszcze nie wiem jak, ale przemaluję! zrobię z niej czarną krowę w kropki bordo z napisem GAZ! Pan Krzysio powiedział: ważne żeby napis był, kolor obojętny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Gratulacje rasia , tylko uważaj jak jesteś "na gazie" I ja dopiero jutro samochodowe "gumki" zmieniam - najwyższy czas , znowu ma dziś i jutro śnieżyć. Widzę,że Nefercia to wszystkich tu do pionu stawia Co to będzie jak na jakies wakacje wyjedzie.... zbiorowa depreszyn nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry ale pikna krzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wiem, Myszko, wiem Wrrrrrr... Pan Krzysio, co gaz mi kopał i gazskrzynkę stawiał nie miał innej na stanie , ale za to mnie pocieszył, że se mogę przemalować jeszcze nie wiem jak, ale przemaluję! zrobię z niej czarną krowę w kropki bordo z napisem GAZ! Pan Krzysio powiedział: ważne żeby napis był, kolor obojętny! Oj Ty sie tak Rasia nie przejmuj. To był taki niby gryps z tym kolokiem. Skrzynka jak skrzynka. Liczy sie piękno wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wiem, Myszko, wiem Wrrrrrr... Pan Krzysio, co gaz mi kopał i gazskrzynkę stawiał nie miał innej na stanie , ale za to mnie pocieszył, że se mogę przemalować jeszcze nie wiem jak, ale przemaluję! zrobię z niej czarną krowę w kropki bordo z napisem GAZ! Pan Krzysio powiedział: ważne żeby napis był, kolor obojętny! Oj Ty sie tak Rasia nie przejmuj. To był taki niby gryps z tym kolokiem. Skrzynka jak skrzynka. Liczy sie piękno wewnętrzne liczy się cieplo w chalupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 to jest wlasnie piękno wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Widzę,że Nefercia to wszystkich tu do pionu stawia Co to będzie jak na jakies wakacje wyjedzie.... zbiorowa depreszyn nas czeka Neferka nie bywa na wakacjach od FM ( tak jak nie sypia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 W środę : zmiana opon, gazownia i klej do glazury - poza tym niiiiiiiiiiiic się nie dzieje Noooo .. totalne nuuuudyyyyyyy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 W środę : zmiana opon, gazownia i klej do glazury - poza tym niiiiiiiiiiiic się nie dzieje Noooo .. totalne nuuuudyyyyyyy .... Jeszcze doszedł hydraulik Staram się nie zanudzić na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry...... oto wróciłam z wojaży i się powitać przyszłam..... co tam panie w polityce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jutro od jakiejś 11.30 - 12.00 jestem na budowie - zapraszam do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jutro od jakiejś 11.30 - 12.00 jestem na budowie - zapraszam do kominka Kusi i kusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jutro od jakiejś 11.30 - 12.00 jestem na budowie - zapraszam do kominka Kusi i kusi! noo potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No to raz Laski :) Płytki do wglądu - na razie w paczkach . Jestem jutro od (najpóźniej) 12.00 do co najmniej 16.30 (jakoś tak ma przyjechać hydraulik mi to bujnąć). Maluszek się zamówił brykiet obejrzeć i zabrać trochę do spróbowania Tak więc proszę się nie krępować i wpadać do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A Duchu to chyba sie nawalił tymi lakierami i chodzi gdzies w nirwanie. jutro bedzie zły jak osa i skacowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Neferka, chyba się zgubiłam poczekam na zdjęcia już ułożonych płytek Jak z wydajnością krykietu? bo mąż coś tam przebąkuje, że chyba lepiej brykietem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wiolasz - brykiet pali się super- bardzo mi się podoba, bo płomień jest żywy i na całej powierzchni. Długo trzyma ciepło (żarzy się ) aż się zamieni w pył. A pyłu jest na pewno mniej niż przy spalaniu drewna. Wczoraj porównywałam - włożułam i drewno i brykiet - brykiet na pewno fajniej się pali. CO do wydajnści. Wiesz, u mnie w domu jest jakieś 2-3 stopnie i wilgoć- więc ałabym się wyrokować Ale tak na oko brykietu idzie mniej niż drewna ( dłużej się pali). Ponadto rozpala się praktycznie od ręki. Mnie sie podoba P.S. płytki jechały 6 tygodni wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzięki Neferka, Ty to jak nieliczne kobiety: krótko i na temat Moje płytki szły ponad 2 miesiące. Ważne, ze w końcu dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts