ghost34 27.11.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ohoho, widze ze tu panzer general odchodzi. kurna to mysza heksy lubi??? http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a na ch... mi to przepraszam. Wolę gaz.kocham cię, wiesz bez lesbijskich podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a na ch... mi to przepraszam. Wolę gaz.kocham cię, wiesz bez lesbijskich podtekstów I wzajemnie Kasieńka , wzajemnie I tylko to mnie trzyma przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj Nefciu! To ja myślałam, że miałam przerąbany dzień, a tu taka rozpierducha się szykuje! Jakbyś potrzebowała sojusznika w walce, to się zgłaszam na ochotnika! Do rozpierduchy jestem zawsze chętna! Podobno płynie we mnie tatarska krew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj Nefciu! To ja myślałam, że miałam przerąbany dzień, a tu taka rozpierducha się szykuje! Jakbyś potrzebowała sojusznika w walce, to się zgłaszam na ochotnika! Do rozpierduchy jestem zawsze chętna! Podobno płynie we mnie tatarska krew! Dobrze wiedzieć Nooo na dziumdzię nie wyglądasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ależ Kochani - spoko moko - do wygrzewania jeszcze trochę. NIE UWIERZYCIE KU.RWA, NIE UWIERZYCIE Otóż panowie zazbroili piec, pogodówkę , sterownik pokojowy - co kto chce. No i jedziemy. A tu NIE MA GAZU. NO doooobra - spokojnie. Ja do rozdzielni gazu dzwonię, monter do pogotowia gazowego. Na rozdzielni gazu pan mi mówi , że mam chu...go montera, bo reduktora nie umie w skrzynce otworzyć. Mówię mu żeby spadał na szczaw. Pogotowie gazowie już jedzie. Przyjechało pięciu miłych panów. Zamknęli reduktor. Otworzyli reduktor. Gów.no. NO to sobie gadamy - albo wykonawca przyłacze spierdolił, albo .... uwaga ... nie ma wcinki (job gazowni). Pogotowie dzwoni na rozdzielnię gazu i czekamy. Przchodzi informacja : instalacja jest - a co - ale WCINKI NIE MA W GAZOCIĄG. A teraz numer roku, Wczoraj dwaj monterzy gazowni przyjechali zakładać licznik. Protokół otrzymałam podpisany imieniem i nazwiskiem. W protokole stoi : "przy gazomierzu zapach gazu mocno wyczuwalny". JAKIEGO K.URWA GAZU jak tam nie ma gazu ???????????????????????? Czyli mam przed sobą protokół sfałszowany ? No tak. I pracownika trzeba na badania wysłać , bo ma omamy węchowe. Pogotowie się zebrało ( zostawiając mi nazwisko pani, do ktorej mam dzwonić w rozdzielni). Pan od pieca pojechał - no bo na co tu czekać ? Dzwonię do rozdzielni. Proszę panią. Pani odbiera. Przedstawiam się - ona mi wchodzi w pół zdania: -Wiem, wiem, nie ma wcinki. Ale musi pani opieprzyć montera ! - Droga Pani - odpowiadam - mam w d.upie waszego montera. - Ale ten pan co wcinki robi to jest w terenie i będzie po 14.00 to ja pani teraz nie dopowiem na żadne pytanie - mówi pani. - NIech zadzwoni i przyjedzie. - ALe on ma terminy na połowę grudnia ........- mówi miła pani jedząc coś właśnie. - Taaaaaaaaaa ? - pytam - to może ten pan do mnie zadzwoni i uzgodni dlaczego spierdoliliście robotę ? Żądam natychmiast ekipy, ktora rozbierze ten pierdolony chodnik i zrobi wcinkę. A wasz monter to mi dokument sfałszował, więc macie problem. - No tak, oczywiście, to nasza wina, zrobimy wszystko co w naszej mocy, żeby to naprawić. Oczywiście jutro, pojutrze powinno być wszystko gotowe. No i KU.RWA czekam teraz na telefon. Fajnie ? Zajebiście. Brak slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Uuuu , no co za zjazd pierdo.lony Jak juz po wszystkim będzie trza by im podesłać tajemniczo wyglądającą anonimową walizeczkę...I niech się kuta.fony złamane podenerwują co jest w środku Jakby trza było na nich gromadnie ruszac to oddaję moje skorpionie żądło do dyspozycji..i produkcję jadu zwiekszam od dziś. Trzymaj się i zniszcz pasożyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ale jutro nowy dzień :)- od 8.00 rano wiszę na telefonie do Misiaczków - lepiej, żeby się to jutro zakończyło Lepiej dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Neferka, czekam na każdy Twój wpis odnośnie postępów w budowie jak na odcinek Pitbulla. No wszystko w jednym normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Neferka, czekam na każdy Twój wpis odnośnie postępów w budowie jak na odcinek Pitbulla. No wszystko w jednym normalnie... hahaha Nie mogę Cię więc rozczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ale jutro nowy dzień :)- od 8.00 rano wiszę na telefonie do Misiaczków - lepiej, żeby się to jutro zakończyło Lepiej dla nich Watpliwosci zadnych nie ma, ze postawisz na swoim. Tylko ilu takich jak Ty jest??? Cala reszta - to znaczy wiekszosc, czekala by bezradnie az znowu racza przyjsc - jak laskawie znajda czas i zrobia to co juz mialo byc zrobione... U nas pare dni temu byl sasiad - ten co tam na koncu sie buduje, bardzo mily czlowiek i taki spokojny. Jemu baba z urzedu kazala uzbierac 7 podpisow od wszystkich spolwlascicieli naszej drogi, na to, ze zgadzami sie aby Jemu przyszly zrobic gaz do domu... A w akcie notarialnym jest napisane, ze pozwolenie na gaz, wode, prad i takie tam jest ustalone... A Jemu baba kazala, ze od tego czasu troche nowych wlascicieli przybylo, wydrukowala mu 7 imion i nazwyski kazala przyniesc podpis - zgode.... a przeciez kazdy nowy wlasciciel jak dzialke kupil, to kupil ja z takimi warunkami jakie juz w akcie byly, wiec nie wiem co ta chce od faceta... Zwlaszcza, ze nikt z nas podpisow nie zbieral, wystarczylo to co jest w akcie notarialnym... Ale chyba jakos to jednak zawatwil, bo maja mu ten gaz juz robic. A co sie nadenerwowal (bo dwoch z listy nie ma w polsce od pol roku - to ta moja jedza z boku , lepiej od niej niczego nie potrzebowac ) i na pewno najezdzil zalatwiajac - to Jego. No i takie mamy urzedy.... Ale tego co mu gaz mocno pachnial, to ja chcialabym na zywe oczy zobaczyc!!! Dasz rady jutro! Jestem tego pewna. Ciekawa tylko jestem ilu po drodze zalatwisz na amen... Buziaki Dagus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.11.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gaz czuli bo którys bąka puścił pewnie Ale debile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Żelko, no muszę dać radę -nie ma innej opcji. Fakt, że posiadam sfałszowany protokół nieco pomoże :) Jak się co zmieni to dam cynk najgorzej mnie wkurza, że kocioł gotowy - wszystko podpięte, gra i buczy tylko odpalić tego cholera nie można. A ja nie lubię jak coś stoi nieużywane... Potem znowu muszę ciągać gościa od kotła ... powiedzieł, że w życiu czegoś takiego nie widział na oczy NO nie ma dziwne - w moim wypadku to chyba jakaś pokuta z tymi pier...i urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gaz czuli bo którys bąka puścił pewnie Ale debile Taaaa skupiali się głownie na moim biuście i dyskusji o sprawach damsko-męskich ... szkoda, że się podpisali na tym protokole - według mnie to fałszowanie dokumentów - czyli do 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Obawiam się , że może się moja gazowa akcja skończyć tak : http://pl.youtube.com/watch?v=-26Rv2BQhpM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Neferka, czekam na każdy Twój wpis odnośnie postępów w budowie jak na odcinek Pitbulla. No wszystko w jednym normalnie... hahaha Nie mogę Cię więc rozczarować no bój się Boga! Nie możesz! Czekam na jutrzejszy rozwój wydarzeń. Dobrze, że choć Ciebie mam bo Pitbula już nie puszczają w tele Trzymam kciuki za jutro, oby jak najmniej nerwów się poszarpało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja nie lubię jak coś stoi nieużywane... Jakbym mojego meza slyszala... zerkne jutro tutaj aby sobie humor poprawic czytajac o tym jak ich zalatwilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Obawiam się , że może się moja gazowa akcja skończyć tak : http://pl.youtube.com/watch?v=-26Rv2BQhpM wsiąkłam na całe 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja pierd....ę Niezła jazda, to się nadaje do opublikowania!!!!! Ale ... jak pisał Gaweł ... relaks ... bo taki wkurw może człowieka do kicia doprowadzić ... zabić swołocze to mało Nefcia, no przynajmniej przy kominku odkurzone, co nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Obawiam się , że może się moja gazowa akcja skończyć tak : http://pl.youtube.com/watch?v=-26Rv2BQhpM dziękuje Ci kochana Dawno się tak nie śmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts